torstai 20. syyskuuta 2012

Ohhoh mikä pudotus!

Nimittäin 1,9 kg! :D
Paino tänä aamuna 83,7.

Nyt en enää jaksa tähän aikaan kirjotella enempää, huomenna sitten lisää :)

21 kommenttia:

  1. Ihan uskomatonta! Sinulla on nyt kyllä joku salainen keino käytössäsi, jota et kerro meille muille! :D Onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oliskin! :) Mä teen kohta postauksen jossa kerron mun omasta pienestä teoriasta, että mitä tässä on tapahtunu.

      Kiitos onnitteluista :)

      Poista
  2. Ohhoh...vau! :D Sinä kyllä osaat tämän laihduttamisen ;) Opetas meitä muitakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos :) Hyvä se on opettaa kun ei itsekkään meinaa tajuta mitä tapahtuu ;) Sama vastaus kuin J.B:lle :D

      Poista
  3. Miten ihminen voi lihoa tuollaiseksi mössöksi kuin sinä. Lapset ei ole mikään vastaus. Miltä tuntuu kun olet pilannut vartalosi eikä sinusta koskaan tule enää kaunista - no tuskin olitkaan. Sitten siellä yksiksesi hörähdät kaksoisleukasi ja mahaläskiesi heiluessa: se on vaan kateellinen!!1 Joo. Valheessa on hyvä elää. T: 59 cm vyötäröinen : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitit kai "T: äo 59"...

      Poista
    2. Kiitos kommentista :)

      Jaa, enpä muistakkaan koskaan väittäneeni että oon lastensaannin takia lihava, vaan sehän johtuu siitä että en paljoakaan viimesen viiden vuoden aikana miettiny mitä söin, enkä välittäny liikkua. Joten oikeassa olet, "annoin itseni lihota".
      Että miltä tuntuu?
      No, eipä se ehkä maailman mukavin asia ole, mutta elämässä on muutakin kuin ulkonäkö. Tulet sen sitten huomaamaan kun kasvat isoksi <3

      Ja kaunis en ole myöskään väittäny olleeni, olevani tai kauniiksi muuttuvani. Nyt tosin puhun ulkoisesta kauneudesta, jonka sanotaan olevan katsojan silmässä. Joten saattaahan ollakin että joku pitää mua kauniina.
      Sisäisestä kauneudesta puhuttaessa olis varmaan suurin osa ihmisistä samaa mieltä mun kanssa, jos sun sisäistä kauneutta alettais arvostelemaan. Mutta eipäs nyt alennuta sun tasolle.

      Yksin en ole hörähtelemässä. Oletko sinä? ;)

      Jep, mahaläskit heiluu! :D Itse asiassa meidän esikoisen kivoin leikki on tulla löllertämään mun mahaläskejä kun makoilen sohvalla :D
      Mitäs teillä tehdään? Mittaillaan ettei oo äitin vyötärö leventyny 59 sentistä?

      Kiva kuulla että Suomesta vielä löytyy teitä täydellisiä, kauniita ja hoikkia naisia :) Onnea upeasta ulkomuodostasi, olet ilmeisesti siihen tyytyväinen!

      P.S. Hyvä kun mainitsit tuon vyötärönkokosi, niin muistan sitten jos saan vyötäröni 60 cm mittaiseksi, että lopetan laihduttamisen siihen. Näköjään sen jälkeen alkaa elämä olla melko sisällötöntä.

      Hyvää syksyä! :D

      Poista
  4. Pistää niin ärsyttämään tuo Anonyymi21. syyskuuta 2012 2.04!! Onko tuollaisia ihmisiä oikeasti?? Ano, kateutesi ei välttämättä johdu toisen vartalosta, vaan toisen elämästä ja saavutuksista yleisesti. Rakentava kritiikki on eriksen, mutta sinä olet ilkeä! Tsemppiä blogin kirjoittajalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, meitä on joka lähtöön :) Mua ei enää tollaset turhanpäiväset huutelut hetkauta.
      Kuten allakin lukee, niin otan vastaan kaikkia kommentteja, ja tuo kyseinen kommentti tais kertoa enemmän sen kirjoittajasta kuin musta ;)

      Kiitokset sinulle! :)

      Poista
  5. Ei tuollaisista pelleistä kannata välittää. Parempi makkara vyötäröllä kuin korvien välissä niin kuin jollain. Hyvä Sinä! Keep going:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näitä riittää :) Mutta jos hän nyt välttämättä halus tulla jakamaan meille tarkan vyötärönmittansa, niin se hänelle sallittakoon. Ei ollu vissiin reppanalla muuta paikkaa missä sitä mainostaa.

      Kiitos! :) Tästä on hyvä jatkaa :D

      Poista
  6. Vau mikä pudotus! Samanlaisia odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mieletön on! :) Odotan minäkin toista samanmoista, mutta jotenkin tuntuu mahdottomalta. Mutta katsotaan! ;)

      Poista
  7. Anonyymi, jolla 59cm:n vyötärö:

    Olet aika helvetin ilkeä. Onneksi sisäinen kauneus on se mikä on lopulta tärkeintä, eikö? Sinun vyötärösi jää aika yksinäiseksi kun olet tuollainen mulkku :) Hah!

    Ja lapsista voin vielä kertoa, että olen itse saanut 3 lasta 4 vuoden aikana. Lihoin ja laihduin sen 20 kiloa siis viidessä vuodessa KOLMEEN KERTAAN! Ei tosiaan ole mitään herkkua kropalle semmoinen rääkki.

    Ja turha lässyttää (ainakaan minulle) siitä raskauden ajan kuntoilusta. Pah! Minä kuntoilen sitten kun saa juosta ja jumpata kunnon hiet päälle enkä mitään saaterin mamma-joogaa...
    Eli reilusti tuli painoa mutta nyt myös lähtee!

    On siis ollut ilo seurata tätä blogia. Tiedän, että onnistut! Ja minäkin onnistun. Ensi kesänä näytetään tuolle 59 cm:n vartalolle miten kaunis ja hyvinvoiva voi lasten äiti olla!!

    Nyt siis tämä taikina sulamaan. Olet tehnyt uskomattoman työn. Nyt vaan tsemppiä jaksaa eteenpäin. Me ollaan täällä ruudun toisella puolella sun tukena <3

    -s-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos -s- :)

      Sähän oot tehny ihan mielettömät työt lastensaantien jälkeen! Vau! :)

      Mulla on nyt mammakilot saatu veks, joten tästä alkaa sitten se oikee taistelu niitä kiloja vastaan jotka mulla on ollu jo viitisen vuotta.

      Ihanaa kun on tsemppareita, se antaa sopivan potkun ahterille! ;D

      Poista
  8. Jollekin on näköjään ollut laihuus niin tärkeää, että aivot on jääneet ravinnotta. Ei kannata välittää tuollaisista kommenteista yhtään, olet onnistunut laihtumaan hienosti ja ihmisessä on muutakin kuin vyötärön mitta. Tai ainakin pitäisi olla, ehkä kaikilla ei sitten ole. Se vasta surullista onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olihan se odotettavissa että jossain vaiheessa noitakin kommentteja alkaa tulemaan. Mulle saa kirjottaa mitä vaan :)

      Kävikin tota kirjottajaa sääliksi, kun jotenkin musta tuntuu että kommentin tarkotus oli loukata, mutta meni toi teksti vääränlaiselle ihmiselle.
      Mä meinaan repesin nauruun kun ton näin! :D Mulla on nimittäin sen verran itseironiaa, että osaan nauraa omille läskeillenikin :D

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D