sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Jei, ihana päivä! :D

Miten yhden piuhan muistaminen voi olla niiiin vaikeeta?? Tää ajatus tuli ekana mieleen tähän äidin koneen ääreen tullessa. Mutta sitten tajusin, etten mä oo tänään ottanu yhtään kuviakaan. Mulla on vaan ollu niin hauska päivä täynnä tekemistä :D

Kuvien puuttuminen ei kuiteskaan tänään haittaa mua, koska löysin täältä vanhoja kuvia, joissa olen isompi kuin nyt!! Hurraa!!! :D Ette arvaakkaan kuinka hieno tunne, kun voi katsoa jotain vanhaa kuvaa ja todeta olevansa nykyään pienempi :D

Kesä 2009.
Esikoisesta raskausviikko 9, ja paino saman verran kun mulla tällä hetkellä.
Siitä se lihoominen sitten lähti reippaasti liikkeelle.

Me herättiin tänään vasta 11.05 (!), ja lähdetiinkin kiireen vilkkaa aamupalan ja yökylätavaroiden pakkaamisen jälkeen ajelemaan äitille. Tajusin sitten matkalla, etten oo syöny vielä mitään, ja tais se mukaan otettavaks tarkotettu proteiinipatukka jäädä kotiin. Eli en syöny aamupalaa.

Täällä äitillä oli esikoiselle järjestettyä ohjelmaa, joten kahdestaan kuopuksen kanssa käytiin mun mummolla syömässä. Maailman parasta jauhelihkastiketta perunoiden kera!

Kahvin kanssa oli tarjolla sen seitsemää sorttia kaikkea hyvää, mutta en ottanu. Hyvä minä! Vaatii nimittäin aika paljon itsekuria kieltäytyä mummon herkuista.

Kesä 2010.
Muutama kuukaus esikoisen syntymästä, mutta kilot ei lähteny.
Painoa n. 94kg (?)

Iskä oli paistanu kalaa, jota söin "välipalaks" perunan ja salaatin kanssa, ja päivälliseks tein kaikille kanasalaattia. Siihen paistoin hunajamarinoituja kanasuikaleita, ja lisäks jääsalaattia, fetaa, salaattimix-siemensekoitusta, suolakurkkua, tomaattia ja ylläri-pyllärinä: rypäleitä! :D Ihan mielettömän hyvää!

Ollaan käyty tänään myös kalastamassa, jossa tuli seisoskeltua tunnin verran. Muutenki tänään tuntuu etten kauheesti oo istunu muuta kun ajomatkat. Toi meidän "vauvakin" on ollu tänään ylivilkkaalla tuulella, ja todennu että kun täällä mummolassa ei oo turvaportteja rapuissa, niin minähän juoksutan äitiä pikkasen menemällä eteiseen ;)

Kesä 2011.
Kuopuksesta raskausviiko 15.
Vaikka oonkin raskaana, niin noi reidet ja käsivarret ainakin on aika paksut tähän päivään verrattuna.

Tällaista tänään. Normipäivä. Aamupalan puuttumisesta huolimatta ei herkkuja (jess!). Pikkuriikkisen liikuntaa, mutta enimmäkseen seisoskelua (joka kuluttaa kuitenkin enemmän kun istuminen/makaaminen!).

Mites muille?

P.S. Suuret oli taas puheet kun vannoin kokeilevani vannetta tänään. Sehän jäi kotiin, kuten kiireessä moni muukin tavara mitä olis pitäny ottaa mukaan. Mutta huomenna, huomenna... ;) Sehän on kuitenkin maanatai!




2 kommenttia:

  1. Maanantai on aina kuin uuden elämän olisi saanut, silloin on hyvä aloittaa! :D Minunkin piti, mutta pilasin sen mahdollisuuden jo... ensi maanantaihin taitaa olla liian pitkä aika...joten pitää kai yrittää huomenna uudestaan! ;D

    VastaaPoista
  2. Noo, vähän heikosti meni mullakin, mutta vähän onneks tuli vannetta pyöriteltyä.

    Jep, se `huominenkin´ on hyvä aloituspäivä ;)

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D