Kuka olen?

Monesti kun törmää uuteen blogiin, niin kiinnostuu siitä millainen ihminen blogia kirjoittaa. Haluaa ehkä vähän tietää henkilön historiaa ja sen sellaista.

Ihan ensimmäisessä postauksessa oon jonkin verran kirjotellu menneistä ajoista. Sen voi lukea kokonaisuudessaan täältä, mutta näin pähkinänkuoressa:  • Olen kahden lapsen äiti, lapset syntyneet 2010 ja 2011.
  • Itse olen pian 30-vuotias, ja jatkossa varmaan alkaa teksteissäkin näkymään mun kolmenkympin kriisi ;)
  • Aikuisikäni olen ollut välillä ylipainoinen, välillä normaalipainoinen. Keikkunut siis siinä rajalla. 
  • Ennen lapsia korkein paino on ollut n. 74 kiloa, ja raskausaikana pahimmillaan 104,5 kg.
  • Raskauden jälkeen paino laski jonkin verran ja rupesin löysäilemään, joten toukokuussa 2012, kun paino läheni jälleen sataa kiloa, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni!
  • Aloitin blogin kesäkuussa 2012


Blogi on mulle paikka johon avautua, kirjotella vinkkejä muille, surkutella, fiilistellä...Kaikkea mitä tähän elämäntapamuutokseen kuuluu. Jos mulla ei oo kirjotettavaa, niin en kirjota. Fiiliksen mukaan mennään, mutta tavoitteena on vähintään 2-3 kertaa viikossa saada jotain täällä sanottua ;)

Oon huomannu että kun ei oo pariin päivään käyny blogissa, niin projektikin menee aina vähän eri suuntaan kun on tarkotus.


Haluan siis blogilla antaa muille motivaatiota ja tsemppiä elämän muuttamiseen, ja näyttää että ihan tavallinen tallukkakin voi tehdä tällaisen muutoksen. Ja toivon myös itselleni sitä tsemppiä sillon kun ei homma niin luista, koska sellasta tää on, välillä ylä-, välillä alamäkiä.

Vaikka pian olenkin normaalipainon rajoissa, aion silti jatkaa blogin kirjottamista. Mulle saa millon vaan antaa risuja, ruusuja tai mitä tahansa palautetta.Kaikille suuret tsempit omiin painonpudotusprojekteihin!
You can do it!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D