lauantai 3. tammikuuta 2015

Taas kerran todellisuuteen herännyt...

Nooouu!!
Mä olen ollut suhteellisen tyytyväinen itseeni viimeisen vuoden ajan. Tottakai välillä sellanen pieni "oon lihava"- ajattelu on päässy pinnalle,mutta yleisesti ottaen.


Tässä on koitettu pidemmän aikaa saada itseään ruotuun kun tuli todettua että vaatteet alkaa olla tiukat päällä. Mutta tänään jotenkin iski ihan kunnolla tajuntaan että oon lihonnut!!
Itku meinas tulla :/


Tän viikon oon syöny tosi hyvin,salaattiannoksia pari kertaa päivässä ja iltapalaksi rahkaa ja ananasta sekä pähkinää.Lämminkin ruoka päivittäin,mutta sen seurana reilusti salaattia.


Uudenvuodenaattona söin pari namia ja vähän maistelin sipsejä,mutta määrä oli 1/20.siitä mitä ois tehny mieli työntää suuhun.


Mulla on nyt niin kova motivaatio,en kestä sitä että vaaka näyttää 75 kiloa!! Kymmenen kiloa pois niin oon onnellinen,mutta 5-6 riittää hyvin jos synttäreihin mennessä.


Vajaa kolme kuukautta aikaa,mä pystyn tähän kyllä!!3 kommenttia:

  1. Arvaa vaan fiilistä kun paino on "huomaamatta" noussut 15kg kahdeksassa kuukaudessa ja vaaka näyttää jo 83 kiloa... Mut tsempataan nyt molemmat että saatais ylimääräiset taas pois!

    VastaaPoista
  2. Miten laihdutus on nyt mennyt? :)

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D