perjantai 28. syyskuuta 2012

Mä oon ihan in lööv! :D Sain toissapäivänä uuden kuntoiluvälineen, ja se on ihan maailman paras juttu! Nimittäin Fitness Sport-vanteen!


Tällasta mä oon nyt kolme päivää pyöritelly, ja se on ihan mahdottoman tehokas! Kyljissä tuntuu, ja tänään myös selässä ja pepussa :D

Tossa muistaakseni heinäkuussa koittelin hulata, mutta eihän siitä mitään tullu niillä lasten 100g painosilla vanteilla. Tää vanne on 1,2 kg painonen, ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy aika iso, joten ihan parin kokeilun jälkeen homma rupes toimimaan :) Tohon jää ihan koukkuun!

Ohjeessa sanottiin, että eka viikko pitäs pyöritellä maksimissaan 5 minuuttia päivässä. Mä oon saattanu kokonaisuudessaan tehdä enemmänkin, mutta en yhtäjaksoisesti vaan pätkissä. Ja kerrallaankin sais pyöritellä max. 20 minuuttia, vaikkakin luin nettikeskusteluista että ihmiset pyörittelee melkein tunninkin. Mutta mä noudatan ennemmin ohjeita, ainakin näin alkuun.

Säästöpörssistä 10 euroa.
Saa vissiin myös Tarjoustalosta, mutta ainakin Toknet-verkkokaupasta löytyy.
Tossa vanteen sisäpinnassa on tollasia nyppylöitä, joiden on tarkotus hieroa vatsakudoksia. Niistä netissä luki paljon että ihmiset on saanu jo parista kierroksesta isoja mustelmia. Noo, mä en saanu ekana päivänä, enkä eilenkään päivällä mitään.

Eilen illalla sitten päätin vielä yöpaidassa vähän pyöritellä, ja mulla tuppas se paita hieman nousemaan, jolloin vanne pääs koskettamaan suoraan ihoa. Yöllä olikin sitten aika tuskaa maata kyljellä, ja aamulla kun katsoin peiliin niin ymmärsin miksi:


Eilen illalla vanne putos isovarpaalle. Se sattu, mutten mä sen kummemmin sitä ajatellu. Nooh, tänään sitten sukkia laittaessa tajusin, että puolet isovarpaan kynnestä on lähteny. Joten laastaria kehiin!

Se on vaarallista tää urheilu! ;)


Mustelmista ja muista vammoista huolimatta oon tänäänkin pyöritelly pieniä hetkiä. Ottaahan se aika ikävästi tohon kylkeen, kun sattuu mustelmaan osumaan. Mutta kunhan ei hirveesti tee, niin luulen sen olevan ihan ok :)

Pitää vielä mittailla vyötäröä, niin nähdään sitten että nopeuttaako tää yhtään ton pelasturenkaan pienenemistä ;)

Tänään käytiin hakemassa kebabia, mutta muuten syömiset ollu ihan jees. Ei mitään sen suurempia herkkuja, ellei sokeroitua vadelmarahkaa jälkkärinä lasketa herkuks... :D

 Laitan vielä alle muutaman ruokakuvan viime päiviltä.

Riisiä ja jauhelihaa tomaattikastikkeessa.
Hernemaissipaprikaa, kurkkua ja jääsalaattia lisukkeena.

Tomaattinen kanakastike ja riisiä, sekä chilikermaviiliä.

Kanan lisukesalaatti:
Jääsalaattia, fetaa ja rypäleitä.

Tämän päivänen Iskenderi.

11 kommenttia:

  1. Mä ostin myös tuollaisen vastaavan vanteen kommenttien innoittamana. Nyt en ole sitä ehtinyt kokeilla hetkeen mutta useista yrityksistä huolimatta en onnistu sitä pyörittämään 3-5 kierrosta enempää. Tekniikka ei vaan ole hallussa.

    Mustelmia kyllä sain ja yksi edelleen näkyvissä polven yläpuolella. Urheileminen on siis vaarallista. :P

    Vinkkejä tekniikkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm...Mitenhän sen tekniikan vois parhaiten sanoin selittää? :)

      Ainakin yks melko helppo konsti on vaan "keikuttaa" lantiota eteen taakse, sen sijaan että lähtee kauheesti vispaamaan. Toki pyörittämällä siihen saa jotenki enemmän voimaa, mutta tolla tavalla mä ainakin alotin. Ja sitten ei menny kun muutama vanteen pudotus niin se alko sujumaan.

      Yks kans jota tossa tein, oli se, että jos vanne rupeaa menemään liian alas, niin polvia koukistaen menin itekkin alemmas ja "koukkasin" sen vanteen takas.
      Ja myös jos alkaa vanne menemään sinne pepun korkeudelle, niin pyörittää kovempaa niin sen pitäs nousta :)
      Eikä saa seistä liian etu- tai takakenossakaan.

      Mä en oo siis koskaan elämässäni saanu millään vanteella yli viittä kierrosta. Nyt en tarkemmin laskenu, mutta varmasti liki sata menee kerrallaan :D

      Tosin tässä on joka päivä joutunu aluks vähän "hakea" sitä tekniikkaa, kunnes parin kerran jälkeen sen taas muistaa.

      En osaa valitettavasti ton paremmin mitään kertoa näin kolmen päivän jälkeen, kun en tosiaan itsekään vielä mikään pro ole :( Youtubesta on itekkin aika paljon niitä opetusvideoita käyny kattelemassa ;)

      Tässä on ainakin yks video, josta saa ehkä jotain apua. Mä katsoin ton ilman ääniä, mutta pitää huomenna katsoa äänten kanssa. Vaikutti kuitenkin hyvältä, tosin mä seison jalat haara-asennossa, kun taas tossa ollaan toinen jalka edessä.

      http://www.youtube.com/watch?v=3M7XTPGpkVA&feature=related

      Onnea harjotteluun!:) Jos mä opin sen, niin varmasti sinäkin ;D

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä. Pitää kokeilla, miten käy. :)

      Poista
    3. Eipä kestä :) Tuu sitten kertoilemaan miten kävi :)

      Poista
  2. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo vanne :D Ehkä munkin pitäisi sellainen saada! Kuvassa näyttää kyllä mahdottoman isolta :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se aika iso kyllä. Mahtuupa sitten tällainen isokin ihminen sen sisälle. :P

      Poista
    2. Joo, isohan tuo on. Samaa meinasin sanoa kun 100 kilon keijukainen :D

      Ei, mutta siis se on paljon helpompi saada pyörimään kun on vähän isompi vanne. Ei tarvii niin hullun kovaa vatkata! :D

      Suosittelen näin parin päivän kokemuksella testailemaan! Toi ei kuitenkaan kauheen kallis oo. En tiedä mistä sitä saa sieltä päin, mutta tuskin kauheesti maksaa muuallakaan :)

      Poista
  3. Oho, onpa mielenkiintoinen vannejuttu! En ole edes tiennyt, että on erikseen ns fitnessvanteita. Jään innolla odottamaan jatkoa, millaista apua tuosta saa ja onko kuinka kiva myöhemminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, toi on mullekin aika uus tuttavuus, johon törmäsin kun katselin joskus kesällä netistä vinkkejä hulaamiseen.

      Tänään tultiinkin äitille yökylään, ja vanne jäi kotiin, joten tulikin kahden päivän tauko. Mutta tuskin joka päivä tarviii pyöritelläkkään :) Itsekin innolla odotan tuloksia :D

      Poista
  4. Aika vaaralliselta lajilta vaikuttais tuo hula-hula-vanteilu (mikähän tuohonkin on niinkuin se oikea termi?) :D En uskailtais kyllä suoriltaan ostaa tuollasta kotiin, mutta missähän noita pääsee kokeilemaan? En usko että salille ainakaan aivan heti tulee :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän millon mitäkin termiä, hulailu ehkä mun korvaan kuulostaa parhaalta, mutta rakkaalla lapsella monta nimeä :)

      Vaikee sanoa missä vois kokeilla :(
      Kauheen kallishan se ei sinällää ollu, että ehkä sen sais myytyä eteenpäin jollekin jos ei tuu käytettyä?

      En tiiä löytyskö joltain salilta tollasia, kun en oo käyny salilla. Jos jollain on tietoa niin saa valottaa asiaa :D

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D