keskiviikko 29. elokuuta 2012

Työpäivää ja uimapukukierros

Pitkä päivä töissä tänään, ja huomenna vielä pidempi.

Tämän päivän on ollu käsivarret kipeet. Justiin tänään totesin työkaverille, että kun töissä painaa täysillä, niin ei tarvii paljoa punttiksella käydä :D Päivän mittaan tulee nosteltua kymmeniä, tai useimmiten jopa satoja laatikoita, painavimmat montakymmentä kiloa. Nostelun lisäks työnnellään ja vedellään painavia kuormia ja juoksennellaan ympäriinsä (kuin päättömät kanat ;D )

Vaikka aamupäivän olikin vähän kevyempää hommaa, niin taas jaloillaan tuli vietettyä koko päivä. Sen verran istuin mitä kesti syödä päivän ruoat, ja vartin verran kun tein paperitöitä.

Eväshamppari lounaaksi
Mun tän päivän ruoat on ollu ihan normaalit. Puuroa aamulla ja välipalana reissaria jossa päällä eiliseltä jääny puolikas purkillinen tonnikalaa. Lounaaksi söin evääksi ottamani hampparin (joo, muistin ottaa eväät!).

Päivälliseksi mies oli tehny eilisistä hampparipihveistä kastiketta, ja sitä syötiin riisin kanssa. Lisukkeena paprikaa, kurkkua ja neljä minimozzarella-palloa. Ruoka oli tosi hyvää! On se mukava tulla kotiin kun ruoka on odottamassa työn raskaan raatajaa :)


Jälkkäriäkin oli tarjolla. Mies oli tehny mustikkapiirakkaa. Otin kyllä aluks vain pienen viipaleen, mutta sitten oli kuitenkin pakko ottaa vähän lisää. En kyllä kauheen paljoa syöny.


Kahvia onkin tänään uponnu, ja paljon! :) En ihan tarkkaan edes muista, montako kupillista oon juonu. Huomenna juon varmaan vielä enemmän. Ensinnäkin pitkä päivä tiedossa, ja sitten mennään vielä tyttöjen kesken kahvittelemaan. Ja todennäkösesti syön sillon myös jotain hyvää kahvin kanssa. Tiedättehän, joukkopainostusta ;D

Lidlin kautta kotiin :)
Ajattelin vielä tähän loppuun laittaa vertailukuvan, että olis vähän jotain muutakin välillä kun tätä työpäivän kuulumisia. Eka kuva otettu 1.7, jälkimmäinen tänään. Eli pari kuukautta ja 6 kiloa eroa.



Huomenna saankin sitten ihan "luvan" kanssa käydä puntarilla. Katsotaan muistanko ;) Hitusen kyllä' jänskättää, mutta eiköhän se tulos miellytä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D