keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mikä siellä seinässä asustaa...?

Mulla ei tuu mieleen kun kirosanoja! Istun tässä yläkerran makkarissa kuuntelemassa jokasyksyistä rapinaa tuolta seinästä. Jep, meillä on syksysin/talvisin hiiriä seinissä, muutama myös valitettavasti sillon tällöin eksyy sisälle. Aukkoja tietysti tukitaan sitä mukaa kun huomataan mistä ne tulee, mutta aina ne uuden reitin löytää :(
Tää kyseinen rapina nyt kuulunu muutamana iltana/yönä, ja luonteeltaan sellanen, ettei taida "onneks" hiiri olla, vaan pikemminkin uskon että lepakko kyseessä. Mutta oli niin tai näin, ei kauheesti pysty nukkumaan kun heti tossa pään vieressä rapisee...

Tästä yöllisestä hirvityksestä sainkin motivaatiopiikin sellaseen hommaan, jonka ajattelin tehdä vasta myöhemmin syksyllä. Mutta nyt se on hoidettu!
Meillä on yhdellä talon seinällä hirvee määrä korkeita kasveja. Ihan siis kukkapenkki kyseessä, ja siinä kans tosi iso keltahanhikkipensas(?). Vähän ollu sellanen tunne, ettei se ainakaan estä niitä hiiriä tulemasta sinne seinään. Tänään sitten lapiolla kaivelin pensaan ja muutaman kukan juurineen ja siirsin toiseen paikkaan, ja loput kasvit heitin pois.



Tässä hommassa ja muissa pihatöissä vierähti melkeen 1,5 tuntia, tarkkaan en tiedä. Lisäks tuli aamupäivällä tanssittua, ja iltapäivällä siivottua. Ihan siis mukavasti liikuntaa :)

Ei oo helppoa ottaa kuvaa hernepuskasta, kun on vauva sylissä joka vetää puskan mennessään :D

Oman maan herneitä.

Syömiset on tänään ollu ihan perustavaraa, mutta enpä syöny yhtään herkkuja!!! :D Lounaaksi eilistä kanaa, välipalaa en syöny tänään (paitsi muutaman herneen), ja päivällinen miehen tekemää spagettia ja jauhelihakastiketta. Iltapalaksi samaa kun eilen, eli rahkaa, ananasta, rypäleitä ja mustikoita. Nam!


Viikon liikunnat:
  • Kävely 30 min.
  • Vesijumppa 30 min.
  • Pihatyöt 80 min.
  • Tanssi 20 min.
  • Siivous 20 min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D