sunnuntai 5. elokuuta 2012

Rapu ripi rallaa!


Rapukemuista kotiuduttu, ja jalkoja särkee! Ihanaa oli tavata kaikkia pitkästä aikaa :)
On syöty, juotu ja naureskeltu :D


Reilu yhdeksän tuntia oltiin juhlimassa, josta kaks tuntia yhteensä istuin (jep, katsoin kellosta). Lopun aikaa käyskentelin ympäri pihaa, millon lasten perässä, millon nukuttamassa pienempää, millon hakemassa lapsille jotain syötävää tai sitten ihan muuten vaan.
Liikunnallisia leikkejäkin oli, tällä kertaa aikuisille tosin vaan yks, joka oli eräänlainen temppurata :)

Tämä en ole minä, vaan äitini <3

Vaikka toi liikunta olikin ennimmäkseen tollasta käyskentelyä, niin silti aikamoinen tuntimäärä saatiin aikaseks, ja jaloissa sen tuntee! :)

Aamulla söin vaihteeks ruispuuroa, mutta aika vähän.
Lounaaksi heti äitin luo tultua söin pienen annoksen lapsia varten tehtyä makaronilaatikkoa, kun nälätti.
Välipala-aikaan syötiin päivälliseksi ribsejä, perunaa, silliä ja salaaattia. Mulla oli ribsejä viiden luun kokonen pala, ja siinähän ei sitä lihaa oikeen tahdo olla. Salaattia söin tosi paljon, perunaa yhden ja silliä viipaleen. Kuvaa en harmikseni tässä vaiheessa kehdannu ottaa, kun 30 ihmistä pyöri mun ympärillä, mutta ihan mielettömän ihana annos tuli siitä! :)
Päivällisaikaan oli tällanen ehkä enemmän välipalan tapanen juttu:



Porkkanaa, kukkakaalia, kurkkua, dippiä, herneitä, rypäleitä ja rapuja. Noista ravuista sain itse vaan yhden, kun esikoinen tuli popsimaan ne ;) Kun menin hakemaan lisää, ne oli loppu. Mainittakoon kuitenkin, että rapuja oli todella paljon, meillä vaan toi esikoinen söi niitä semmoset 12, joita kuoriessa muut oli jo ehditty syömään pois. Noh, ehkä parempi näin :)


Vähän oli pakko herkutella, joten kymmenisen karkkia ja yhtä monta sipsiä eksyi suuhun. Ruokajuomana join yhden colan ja yhden jaffan, siis tölkin kumpaakin. Ne juotuani huomasin että tarjolla oli myös mustaherukkamehua, vähäsokerista. No, nyt ei enää voi mitään, tehty mikä tehty...


Kotiin lähdettiin ajelemaan vasta 22 jälkeen, ja kello rupeaa nyt tulemaan yks, joten en jaksa enää tota liikuntataulukkoa päivittää. Huomenna on sunnuntai, joten sitten sellanen "yhteenveto" tän viikon liikunnasta :)

4 kommenttia:

  1. Heippa ajattelin vain nopeasti kuitata lukeneeni! Terveisin uusi lukija :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa mukavalta päivältä. En ole koskaan syönyt tuollaista rapua enkä ole ollut rapujuhlissakaan. Olis niin ihanaa joskus päästä maistelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyvää :) En kyllä tiedä onko kaiken sen työn arvoista, kun siinä joutuu näkemään aika lailla vaivaa ennen kun sieltä saa sen lihan kaivettua ulos ;)

      Toivottavasti pääsisit maistamaan.
      Voithan ehkä ystävien kanssa sopia että haette kaupasta pakkasesta kokonaisia rapuja, ja niitä maistelette...? Tolleen kimpassa ostaessa ei maksa paljoa, yksin en ehkä raaskis paketillista ostaa.

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D