tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen haaste: päivä 1

Apuva! Eilen oli ensimmäinen katko blogin kirjottamisesta, ja tuli siinä vähän orpo olo :(

Mentiin ikään kuin ex tempore äitille yökylään eilen. Siellä on kyllä netti, mutta mokkulan varassa toimiva ja nopeus sitä luokkaa, ettei kuvia mielellään lähde lataamaan.
Mutta sille ei nyt mahda mitään, tänään täällä taas :D

Jaahas, mistähän sitä aloittas...?

Eilen pienten päikkäreitten jälkeen lähdettiin lasten kanssa rannalle. Oli tarkotus mennä ihan uimaan, mutta vesi oli sen verran kylmää ettei sitten muuta tehty kun vähän kastauduttiin. Ilma oli kuitenkin lämmin.
Rannalle joutuu kävelemään aika jyrkkää mäkeä alas parkkipaikalta. Ihan ok alaspäin, mutta se takaisin käveleminen :S Ottaa voimille jo yksinkin, mutta kaksi lasta sisältävillä vaunuilla se oli aika suoritus! :D Koitin ihan mäen alkupäästä ottaa kuvaa. Tossa vasta mäen ruohikko-osuus, sitten on vielä kaksinkertainen hiekkaosuus, mutta tossa ei yhtään nää millanen toi mäki on. Pistän kuvan nyt kuiteski.


Mäki kaartaa ylhäällä oikealle.

Mulla oli päällä uus, Change:ste ostettu uimapuku. Eka olin sitä mieltä että toi ei oo mun väri, mutta nyt tykkään tosta tosi paljon. On vähän tollanen "kasaan puristava" malli, vähän siis pitäis hoikistaa. Tiedä sitten tekeekö niin, mutta tässä uikkarissa en häpeä rannalla oloa, vaikkei se mun läskejä poistakkaan ;)


Iltapäivällä lähdettiin sitten äitille päin ajamaan. Kateellisena kattelin perillä äitin salaatteja; kunpa oisin itsekin tajunnu laittaa salaattia kasvamaan keväällä...En tiedä tuleeko sitä enää mitään jos nyt laittaa? Mutta herneitä mulla on, ja niitä on PALJON! :) Satoa odotellessa...


Muutenkin olis tosi kivaa kun ois pieni kasvimaa, mistä hakis tuoreita vihanneksia. Haaveilen myös kasvihuoneesta, että sais tomaattia ja kurkkua itse kasvatettua. Ens vuonna mulla on sellaset!


Tänään oli taas "reissupäivä:"



Aamupäiväkahvit kauppatorilla

Tän päivän oon kävelly 11-20, johon tosin sisältyy kaksi ruokailua ja kaksi kahvitteluhetkeä istuen. Mutta sellanen 6 tuntia vähintään kävelyä. Käytiin siis isommalla porukalla Suomenlinnassa.
Sää suosi meitä, aurinko paistoi ja oli lämmintä, muttei onneks liian kuuma. Lapset nautti ihan mahdottomasti kun sai tutkiskella "tunneleita" taskulampun kanssa. 







Ruoka oli ihan mahdottoman hyvää, ja tuli tänään syötyä vähän myös ei niin terveellistä ruokaa: pillimehu, pizza-slice ja pihviä bearnaise-kastikkeella. Lounas syötiin buffetissa, joten en nyt tarkkaan ala lajittelemaan kaikkea, mutta kaalikääryle, broilerfile ja salaatti oli pääainekset. 
Päivällinen Chico´s:in grillipihvi (ranskalaiset ---> vihersalaatti) ja "välipalana" pizza slice. 
Aamulla nyt sentään söin puuroa, että jotain hyvää tässäkin päivässä!
Mutta vaikka herkkuja tänään tulikin, niin on ne kyllä varmasti kulutettukin :D

Tästä päästäänkin haasteeseen:
(x) 3 tuntia kävelyä (paitsi että tän päiväsen lasken vaan tunniks, niin "pakotan" itteni vielä 2:lle kävelylle)
( ) 1 tunti hyötyliikuntaa
( ) 30 min lihaskuntoa
( ) venyttelyä

Onkos kukaan muu liikkunu tänään?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D