maanantai 23. heinäkuuta 2012

Antimotivaatiopostaus!

Olen saanut pari uutta lukijaa :D Tervetuloa! <3


Nonniin, kotiuduttu on, fyysisesti ;D

Sanon jo nyt, että jos helposti alkaa herkut himottamaan, niin ei kannata lukea enää pidemmälle!


Mistähän mä aloittaisin...?
On ollu kyllä sellanen mättöviikonloppu, etten oikeesti koskaan enää ois uskonu ahtavani näin paljoa roskaa suuhuni :( Kaiken kaikkiaan määrä ollu suunnilleenkin kolmessa päivässä sama kuin aikaisemmin yhdessä, mutta ei tällanen sovi toistua mikäli haluan jatkaa hyvin alkanutta matkaa!

Koska oltiin reissussa, niin yhtäkään ateriaa en päässy itse valmistamaan. Syötiin siis huoltoasemaruokaa lähinnä. Tässä nyt suunnilleen viikonlopun ruoat, toivottavasti en unohtanu mitään...

Perjantai:
- aamupala (puuro) ja lounas (jauhelihakastike, makaronia ja salaattia) kotona
- päivälliseks ABC:llä lohta ja muusia
- välipala/iltapala pussillinen suolattuja cashewpähkinöitä

Lauantai:
- hotellin aamiainen (puuroa, 1 viipale ruilimppua kinkulla)
- lounaaksi saatiin sukulaisilla lohikeittoa, vihersalaattia, makaronisalaattia ja lihapullia
- "välipalaksi" (jälkkäri) mansikkakakkua ohut viipale, suklaakeksi, pieni pala leipäjuustoa, 4 Omar-karkkia ja suunnilleen 20kpl TV-mix salmiakkia
- päivällinen/iltapala....Noh, kuva tässä alla:
Kotipizzan perhepizza, josta söin 4 palaa.

Sunnuntai:
- hotellin aamupala (sama kuin lauantai, paitsi leivällä voita ja juustoviipale kinkun lisäksi, sekä lasi kevytmaitoa)
- lounaaksi ABC:n vuohenjuustokanaa muusilla
- välipalaksi taas n.15 kpl TV-mix salmiakkeja
- "päivällinen" oli kahvi, muna-riisipasteija, 5 ranskalaista ja pieni haukkaus miehen juustohampurilaisesta
- iltapala on vielä syömättä, mutta meinasin palata tuttuun ja turvalliseen ananasrahkaan.

Kaiken kaikkiaan mun herkut viikonloppuna:
200g suolattuja cashewpähkinöitä
150g karkkeja
4 palaa jauhelihapizzaa
Viipale mansikkakakkua
Suklaakeksi
Maistiaiset miehen hamppari-ateriasta
1/2 litraa limpparia

No, voiko tässä muuta sanoa kuin että voihan PA**A! 
Mitään puolusteluita ei tälle ole, mutta syy on selvä. Tajusin jossain vaiheessa, että mun tulee autossa naposteltua koska mulla oli tylsää. Sitten kun se cashewpähkinäpussi siinä tuijotti takas, ja rypäleet unohtu kotiin, niin ei siinä enää mahtanu mitään... :( Sama siis kävi karkkien kanssa.

Ikään kuin mieheni olis kaiken pahan alku ja juuri, niin aion röyhkeästi vähän syyttää häntä. Mä pyysin evääksi pähkinöitä ja rypäleitä. Rypäleet unohdin ihan itse ottaa mukaan, mutta pähkinät oli suolattuja, ja lisäksi kassista löyty pussillinen TV-mix karkkeja (sipsejä myös, mutta niihin en koskenu!). Sanoinkin miehelle, että ostaa jatkossa vaan hedelmäkarkkeja, niin mulle ei käy enää tolleen. Kotona en tosin oo langennu, vaikka ois mitä karkkia kaapissa.

Toi pizza taasen oli vaan sellanen himotus. Loppu porukka kävi Mäkkärissä, joten valitsin sitten ton (huonomman) vaihtoehdon. Tiskillä kyllä mietin että ottaisin salaatin, tai edes Kotzonen. Mutta ei, tyhmä pää mietti, että kun pizzeriaan tultiin niin sillon otetaan pizzaa! Juurikin näin...


Ja sitten tänään viimesellä pysähdyspaikalla törmäsin näihin ^. Dracula-karkit. Sellanen euron verran maksava pussi, ja ne karkit on vaan niin hyviä! Tai siis ei edes ole, vaan se pinnalla oleva salmiakkijauhe on. Mutta en ostanu. Vielä pari kuukautta sitten olisin. Kai mua kadutti tää viikonloppu sen verran, että kiersin ton telineen kaukaa!

Ja liikuntaosuus:
Voi kunpa vaan voisin kirjottaa tähän kuvan alle, että lenkillä käytiin ja hiki tuli! Mutta en voi :( Tässä siis kävelin n. 60 metrin matkan kunnes vauva nukahti, ja eikun takas juhlimaan ja karkkikulhon ääreen.
Sen verran liikuin mitä lauantaina tuli lasten kanssa juostua pihalla sukulaisten luona. Muun aikaa onkin sitten ahteri painanu auton penkkiä.


Kroppa on kauheesti pistäny hanttiin tälle mässyttämiselle. Ihan mahottoman kipee vatsa, ilma kiertää, turvottaa, päätä särkee ja huono olo. Herkkukrapula ;) Hyvä niin, tän viikonlopun ajatteleminenkin saa mun mielen matalaks.
Massu ihan pinkeenä :(

Koko postaus oli nyt pelkkää itsesäälissä kieriskelyä. Itse mä tän homman sössin. Mun aikaisemmat laihduttamisyritykset on loppunu justiin tällasen jälkeen, mutta nyt en lannistu, vaan jatkan taas tarmolla eteenpäin! Seuraavan kerran kun reissuun mennään, niin varaudun paremmilla eväillä, ja otan siellä pizzeriassa kiltisti vaan sen salaatin.


Ensi viikko näyttää toivottavasti enemmän tältä:

Itselleni asetan seuraavan haasteen ensi viikolle:
Joka toinen päivä mahdollisimman paljon vatsatreeniä, joka toinen peppu- ja reisitreeniä.

Koitan pitää jatkossa mielessä seuraavan lauseen,
jonka Frendeissä Rachelin sisko oli sanonut Joey:lle:

"A second on the lips, a lifetime on the hips!"







2 kommenttia:

  1. Onneksi ei yksi vkl pilaa koko projektia, nyt vain niskasta kiinni. Ei parissa päivässä oikeasti voi lihoa, jotain nestettä on ehkä kerääntynyt, mutta se myös lähtee nopeasti! Minulla myös meni eilinen ihan metsään, söin mitä sattui. :/ Mutta maanantaina on hyvä taas aloittaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin ajattelen, mutta silti se harmittaa :(

      Tänään on kuiteski taas kotioloissa ollu ihan helppoa syödä hyvin :D Kyllä tästä taas jaloilleen noustaan, eiks vaan? :D

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D