maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kokki tuli taloon

Hyhhyh, vieläkin vatsa on kipee ja ilma kiertää. Onneks ei enää niin kovasti turvota, eikä oo enää sellanen yhtä plösö olo kun eilen. Ehkä joudun käymään huomenna kaupasta hakemassa Activiaa tai jotain, jos helpottas tätä oloa...

Arvaatte varmaan, että mun oli ihan pakko käydä tänään punnitsemassa itseni. Ja ei toi ny pahalta näyttäny onneks: 91,4 (+600g torstaista). Täähän ei välttämättä liity tohon viikonloppuun millään lailla, koska se viikko kun fuskasin punnituksen kanssa ja kävin salaa vaa´alla, niin tulokset heitti välillä niin että painoin jopa kilon enemmän kun edellisessä punnituksessa. Mutta kuitenkin se lopullinen punnitustulos oli hyvä! :D Joten nyt vaan peukkuja ilmaan että torstaina saisin hymyillä kun vaaka näyttäis kasilla alkavaa lukua!

Kotona on helppo taas syödä kuten pitääkin. Ihanaa saada taas omaa puuroa.


Ostin muuten tänään kaupasta Elovenan kaurahiutaleita, joissa mukana myös leseitä. En oo ennen kokeillu, mutta katsotaan huomenna aamulla että miltäs ne puurossa maistuu... :)

Lounaaksi sulatin pakkasesta perjantaina tekemääni jauhelihakastiketta, kun meillä ei ollu kaapissa oikein mitään mistä tehdä lounasta. Tai no, kaipa tuolta jotain löytyis, mutta saatto hieman laiskottaa ;D



Tänään velikultani ilahdutti tulemalla tyttöystävänsä kanssa kylään. Veli on ammatiltaan kokki, joten ei tarvinnu muuta kun käyttää kaveri kaupassa, ja sitten istuttiin kälyn kanssa katselemassa kun hän esikoisen kanssa teki ruokaa. On se niin helppoa! ;D

Jälkiruoaksi väsäsin hedelmäsalaattia. Kun pähkäilin että mitähän sitä keksis kahvin kanssa tarjottavaks, niin tajusin ettei sen tarvitse olla mitään keksi/pulla/kakku -juttuja. Voin tehdä jotain kevyempääkin, ja silloin voin myös itse syödä. 
Tulee ainakin itsellä kylään mennessä hieman hassu olo, jos ei emäntä itse syö mitään. Miettii että kehtaako sitä sitten itsekään ottaa.

1. Tästä vesimelonista siis leikkasin "kannen" pois ja koversin sisukset lusikalla toiseen kippoon. Sitten tasoitin veitsellä pohjaa jotta meloni pysyis pystyssä.
2. Leikkasin vesimelonin sisukset palasiksi (huom! Kaikki sisus ei olis mahtunu takasin, joten osan säästin myöhempään syöntiin).
3. Heitin melonin sekaan kaupan valmiin purkkihedelmäcocktailin, joka siis ei sokeriliemessä vaan mehussa! Sitten vielä paloittelin joukkoon tummia ja vihreitä rypäleitä ja sekoitin.
4. Kaadoin salaatin mehuineen koverrettuun meloniin, ja hetkeks jääkaappiin.
5. Tarjoilin valmiin pursotuskermavaahdon kanssa (jota itse laitoin 1rkl annokseni päälle).
HYVÄÄ! :D

Iltapalaksi taas vanha tuttu ananasrahka ja lisänä taidan syödä muutaman pakasterypäleen.

Tällanen ruokailu tänään, eikös vaan olekin paaaaljon parempi kuin edelliset kolme päivää? :)


Tänään muuten tajusin ihan uuden jutskan nettiradiosta, jonka olen omistanut jo muutamankin vuoden. Nimittäin NRJ:llä on pääkanavan lisäksi kategorioittain erilaisia kanavia, joista ei tule mainoksia eikä selostuksia, vaan pelkkää musiikkia nonstoppina. No mullahan lähti suosikkiluetteloon Dance, Hiphop, R&B, Hot ja Pop-osiot!
Tänään sitten radio soi koko päivän, ja aina kun tuli hyvä biisi, niin tanssin. Ihan mahtava juttu! :D Koitin tanssiessa saada vatsaan, kylkiin, reisiin ja pakaroihin voimaa, kuten tällä viikolla haastoin itseni tekemään. Hirveesti ei tunnu mitään lihaksissa, mutta kuitenkin sen verran että tietää jotain tehneensä.

Tänään kaiken kaikkiaan niin mahtava fiilis! :D (Vatsavaivoista huolimatta)

Onkos muilla tänä maanantaina uus draivi päällä? Tai onko kukaan aloittanut näin uuden viikon kunniaksi omaa projektiaan? Olis kiva kuulla muidenkin tilanteista! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D