tiistai 31. heinäkuuta 2012

Toinen päivä, ja liikunta lisääntyi :)

Oon saanu paljon uusia lukijoita, mikä on ihanaa, sillä se motivoi jatkamaan bloggaamista, mikä taas auttaa mua pudottamaan painoa! :)

Mulla on ollu takana tosi tuottelias päivä. Hyötyliikunnan lisäks oon tehny muutaman pikkusysäyksen myös ihan kunnollista liikuntaa. Kyllä se vaan näköjään auttaa kun on lupautunu muille kertomaan liikunnastaan. Olis meinaan pikkasen noloa julkaista tyhjää sivua ;D

Tässä kuitenkin taas taulukkoa:


Aamuisin mulla on usein tapana siivota edellisen päivän elon merkkejä pois, kun iltasin en oikeen jaksa. Ennen aamupalaa siivoan lelut lattialta, astiat koneesta/koneeseen, pyyhin pöydät yms.

Aamupäivällä laitoin radion päälle, ja innostuinkin sitten vielä tanssimaan. Kyseessä siis sellasta tosi reipasta tanssia, ei nyt ihan hikijumppaa muttei kovin kaukanakaan siitä :)

Laiskuudesta saa maksaa.

Lounaaksi miehen eilen kaupasta tuomaa kana-kasviskeittoa, jonka sitten nopeesti mikrossa lämmitin. 
Ei pahin eines jota oon syöny, mutta kun on tottunu syömään kotiruokaa, niin ei tätä voi edes verrata siihen.



Mentiin lounaan jälkeen pihalle, ja siellä sitten vähän riehaannuin tekemään pihahommia. Opin myös, ettei kannata haravoida ja käyttää viikatetta ilman hanskoja! On meinaan pikkasen rakkoja käsissä... :(


Mies oli eilen hakenu Ikeasta uuden kaapin meiän olkkariin. Siellä se surkeena palasina paketissa lojui eteisessä, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja kasasin sen vartissa :) Se tavaroiden tyhjentäminen vanhasta kaapista, laatikoiden järjestely ja putsaaminen ja huonekalujen siirtäminen veikin sitten vähän kauemmin. Varsinkin kun lapset oli innoissaan uusista lelulaatikoista ja kävi repimässä tavaroita pois sitä mukaa kun sain ne lajiteltua ;D

Iltasella vielä lasten ollessa pikku päikkäreillä, tein vähän jumppaa. Kuvia en ottanu, mutta väsäsin tälleen pikasesti Paintilla jonkinmoiset kuvat. Kai näistä jotain tajuaa? :)

Seiso suorassa, ja ota tukea seinästä. 
Nosta jalkaa suorana niin korkealle kuin pystyt, liikuttamatta muuta vartaloasi.
(Näitä tein 3x10 kummallakin jalalla)

Seiso suorana ja ota tukea seinästä.
Vie jalka suorana sivulle, ja käännä jalkaa vartalosi taakse ilman että muu kroppa liikkuu.
(Tein näitä 3x10 kummallakin jalalla)

Seiso suorana ja ota tukea esim. ruokapöydästä.
Laskeudu hitaasti niin alas kun pystyt (ei kuitenkaan kyykkyyn) selkä suorana ja peppu takana, ja nouse takas ylös.
(Tein näitä 3x10)

Viime viikolla tein kans näitä liikkeitä, ja vaikkei ihan heti tuntunu, niin seuraavana päivänä oli kyllä mukavasti kipeet pakaralihakset, ja varsinkin takareidet.
Oon tosi huono selittämään tollasia liikkeitä sanoin, mutta kunhan tuntuu liikkeet jossakin, niin ne tekee oikein :D

Tällasen päivällisen tein tänään, kun appivanhemmat tuli syömään meille:


Grillilohta (valmistin uunissa), sipulisilliä, kermaviilikastiketta ja perunaa (puuttuu kuvasta kun olivat hellalla).
Lisukkeena salaattia jossa kurkkua, kirsikkatomaattia, kevätsipulia, tuoreherneitä, fetajuustoa ja tummia rypäleitä.

Mitäs teillä tänään syötiin, ja tuliko liikuttua?





7 kommenttia:

  1. hienosti piirretty, mut tosta ei kyl välity se tuska jota jumppa tuottaa ;D liian iloinen malli... heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä ens kerralla laittaa tuskanen ilme ja hikipisaroita otsalle ;D

      Poista
  2. Vaikka Paintia käytän muuten paljon, niin piirtää en sillä osaa.Joskus yritin, mutta se ei oikein onnistunut. Tiedätkö sivuston nimeltään Heiaheia.com? Sinne voit viedä kaikki sinun treenisi joka päivältä ja siellä voi kaverit toisiaan kannustaa joko kommentoimalla treeniäsi tai antamalla kannustinmerkin tai tehdä nuo molemmat. Sinne voit myös päivittää painomääräsi joko niin, että ne näkyvät julkisesti tai vain sinulle. Näet jokaisen tallennuksen jälkeen käyränä miten paino on kehittynyt. Siellä voit asettaa itsellesi tavoitteitakin. Kannattaa käydä tutustumassa. Kun taannoin vuosi sitten aloitin laihduttamiseni painoin 96,7 kg, pääsin jo hienosti 68,8 kiloon, mutta liikuin liikaa ja minulle tuli ylikunto ja väsähdin totaalisesti. Painoa palasi n. 15 kg takaisin. Keväällä aloin liikkua vähitellen enemmän ja nyt olen taas Cambridgella ja paino laskee ja liikuntamäärätkin ovat vähitellen nousussa ja elämä maistuu taas :) Tervetuloa myös minun blogini lukijaksi: naistenpaivankunniaksi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tottunu käyttämään muita ohjelmia, tai sitten ihan kynää ja paperia ;D Mutta oon sen verran paljon koneella ylipäätänsä piirrelly, että tollanen pikapiirros onnistuu. Jos et huomannu, niin toi on ihan sama kuva, viimesessä vaan laitoin uudet jalat :D

      In motion-blogissa (http://inmotionblogi.blogspot.fi) oli maininta tosta Heiaheia:sta, mutta en tienny mikä se on. Kiitos vinkistä, ton kuvailun perusteella kuulostaa tosi kivalta! :)

      Tosi upea painonlasku sulla takana! Hatunnosto sille! :)Käynpä vilkasemassa blogiasi.

      Poista
    2. Kiitos vierailusta ja lukijaksi ilmouittautumisesta =) Hyvää jatkoa sinullekin, merkkipaalujen alle pääseminen on suuri tunne, josta kannattaa pitää kiinni, koska se kantaa hyvin pitkälle =)

      Poista
  3. Oot kyllä todella taitava piirtäjä, hienot kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, kiitos :)
      Piirtäminen oli joskus harrastuksena, mutta aikas rososet kuvat mun mielestä kun vaan äkkiä koitin saada vähän kuvia havainnoillistamaan noita jumppaliikkeitä, enkä pitkiin aikoihin oo piirrelly. Kiva kun kelpaa :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D