lauantai 30. kesäkuuta 2012

Haastan liikkumaan!

Ajattelin tässä ihan aluksi esittää leikkimielisen liikuntahaasteen, ja jos ottaa tulta alleen, niin vois tulla jokaviikkoinen tapa.
Pulpahti vaan mieleen, kun J.B:lle esitin haasteen, että miksen vois haastaa muitakin reippailemaan. Jokainen halukas osallistukoon :D

ma 2.7 - su 8.7 välisenä aikana:

* Kävelyä 3 tuntia
* Lihaskuntoa 30 minuuttia
* Yksi hyötyliikuntatunti (siivous, puutarhahommat, lasten kanssa riehumista yms...)
* Paljon venyttelyä

Nämä olis mulla tulevan viikon tavoitteet. Siinä ei mitään paljoa ole, mutta 4,5 tuntia vähintään liikuntaa. 30min/pv x 3, 60min/pv x 3. Lepopäivänkin voi pitää jos sattuu reippailemaan enemmän jonain toisena päivänä.
Maanantaina 2.7 aloitetaan, katsotaan saadaanko aikaiseksi :D Kommenttia viikon varrella myös!


Kauppareissun takia puin tänään taas vähän peittävämpää paitaa. Noi farkut on 48 kokoa, mutta puristaa lantiolta. Nappi siis tiukka laittaa kiinni. Leveä ahteri :D
Ei kun pointtina vaan se, että kun pari päivää sitten meni yhdet 44 housut jalkaan, että ei noi koot sano yhtään mitään!




Tänään mulla on kuva jokaisesta ateriasta, joka on aika harvinaista. Ruokahalu kun yleensä voittaa, ja unohdan napsia kuvan ennen aterian syömistä ;D
Laitan tänään myös kellonajat, että milloin yleensä syön (tänään ei menny ihan nappiin). En nyt tietenkään kelloa kyttää, että minuutilleen pääsisin syömään oikeaan aikaan, vaan noissa saattaa olla tunninkin heitto mihin tahansa suuntaan, päivän mukaan.


09:00 Aamupala


- Kaurapuuro (1dl kaurahiutaleita, 2,5 dl vettä, suolaa)
- Kevytmaitoa n. 1dl puuroon, 1dl lasiin
- Vitamiinit (jäänyt yli raskausvitamiineja, joten syön tällä hetkellä niitä)


12:00 Lounas


- Keitettyä perunaa
- Jauhelihamureketta (täytteenä parsakaalia, kasvissuikaleita ja fetaa)
- Kurkkua, luumutomaattia ja kevätsipulia


15:00 Välipala


- Ananasrahkaa (1,3 dl maitorahkaa, 1/2 purkkia ananasmurskaa)


18:00 Päivällinen


- Samaa kun lounas /tuli tehtyä hervottoman kokoinen mureke :D )


21:30 Iltapala


- Lauantaikarkit (2 BonBon-tikkaria, ja tosta kulhosta neljä Angry Birds karkkia)
- Varsinainen iltapala vähän mietinnän alla, ei oikein oo nälkä, joten taidan napata vähän kurpitsasiemen-rusinasekoitusta



Ruokajuomana VETTÄ, VETTÄ, VETTÄ!!!


Kovasti eilen uhkailin että käyn tänään lenkillä. Mutta vähän meni suunnitelmat uusiksi. 
Vauva itkeskeli yön aamuviiteen saakka. Olin joka kerta just saanu unen päästä kiinni, kun alkoi uus itkukohtaus. 
Jossain neljän jälkeen mä en enää jaksanu, passitin miehen hoitamaan vauvaa, ja läksin itse pienelle happihyppelylle. Kävelin suutuspäissäni aika kovaa vauhtia, jonkun kilometrin lenkin. Löysin siinä ihan uuden tien, jonka olin luullu olevan lyhyt pätkä vaan. Kävelin aika pitkälle sitä, mutta siinä aamuyön tunteina, ilman kännykkää, tuli sellanen pelko persuksiin, että mitä jos täällä on karhuja?? (ei täällä oo koskaan nähty niitä, mutta mielikuvitus laukkas) Tulipahan aika kiire takas kotia ;)

Vähän on siis univajetta, ja mieskin on taas kipeenä, niin on ollu vähän sellanen kotipäivä. Mutta toisaalta ihanaa saada olla rakkaiden kanssa <3 Ja tulihan mulla se "aamulenkki" tehtyä, siitäkin kun eilen niin haaveilin ;D

Mä muuten sillon yhessä vaiheessa puhuin siitä suklaakakun kuvista. No, siinä nyt kävi niin, että se oli ulkonäöltään niin epäonnistunu, ettei siitä mitään kuvia kannattanu ottaa :( Mutta maku oli mielettömän hyvä. Se oli siis tummasuklaakakku, välissä kaakaokreemiä ja kinuskikermaa, kuorrute samaa.
Ens kerran kun leivon, niin lupaan laittaa kuvia!



Näitä kavereita saa muuten ihailla keittiön pöydän äärellä :)


Jospa koittais nyt mennä nukkumaan, lapsetkin kuulostas nukkuvan hyvin. Huomenna päivä uus, toivottavasti virkein mielin!

2 kommenttia:

  1. Haaste otettu vastaan! :)

    Äitini naapuri väitti nähneensä karhun tuossa talojen välisessä metsikössä! En tosin ole havainnosta ihan vakuuttunut, koska oli yö, mutta tässä ihan lähellä on tapettukin karhuja, joten kyllä niitä täällä on. En niinkään omasta puolestani pelkää, vaan koirani, koska hän ihan varmasti menisi tekemään tuttavuutta, vaikka olisi minkälainen villieläin kyseessä. Sudet täällä jo tunkee pihalle, joten alkaa olemaan vähän turhan villiä minun makuuni, vaikka eläimistä pidänkin!

    Minäkin tykkään bonbon -tikkareista, varsinkin niistä keltaisista.

    VastaaPoista
  2. Hienoa :) Ei siis karhut ja sudet, vaan että otit haasteen vastaan :D Tollaset elukat ei kyllä oo mukavia kavereita, toivottavasti saat olla niiltä rauhassa!

    Tsemppiä suorituksiin!

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D