perjantai 15. kesäkuuta 2012

Herkuttelumorkkis :/

Niinhän se eilinen herkuttelu heti näky tän päivän puntarilukemissa. Justiin kun eilen hehkutin että alaspäin mennään :(
No, lukema oli 96,2, eli puolisen kiloa enemmän kun eilen, eikä grammoista jaksa niin kovin huolestua kun kokonaisista kiloista. Mutta meni ton lukeman takia sitten kuitenki koko päivä vähän heikosti. Torstait on aina mun "punnituspäiviä", ei sais juuri tästä syystä joka päivä kytätä vaakaa, vaan pitemmällä aikavälillä tulee ne muutokset. Nyt koitan pitää siitä kiinni, vaikka kui se vaaka houkuttelee!

Tosta painon noususta tullu paha mieli jatku sitten tosiaan koko päivän. Tosi kipeä olo, ja jouduin sen vuoks perua illan menot. Jotenki tuli sitte sellanen olo, että ääh, mä luovutan. Syön jotai oikeen hyvää, näin perjantain kunniaks. Mutta oujee! Näppäränä kun oon jättäny hankkimatta herkkuja kotiin, niin enpä syönykkään. Ei sillä, että oisin edes käyny herkkukaapilla, mutta saattopa johtua siitä ettei siellä ole mitään. Eiku onpas, siitä viime viikon karkkipussista muutama jäljellä. Hyvä etten muistanu, nyt ei enää ees tee mieli :)



Loppupeleissä selvisin kuiteski ihan kunnioitettavasti tästä päivästä. Aamupala: perinteinen kaurapuuro maidolla ja vitamiinit, lounaaksi maksalaatikkoa, raejuustoa, suola- ja tuorekurkkua. Rahkaa puolukoilla välipalaksi, ja se rkl sokeria. Päivälliseksi taas grilliruokaa, mutta tänään syötiin possupihviä, jonka mies itse marinoi. Paisto myös pekonia, jotka oli menossa vanhaks, mutta ne oli niin pahan makusia, kun paloi, että jätin syömättä. Lisäks tosta pihvistä oli 1/5 luuta ja sellasta läskiä, jotka myös jäi lautaselle. Sitten tossa on kaupan valmiita grillijuureksia. Kuvan otin, ennen kun muistin että mies laitto mulle syrjään grillisalaattia (majoneesilla) = aiaiai! ;) Lisänä suola- ja tuorekurkkua sekä paprikaa.



Oon muuten löytäny uuden lemppariherkun: pakastetut rypäleet! :D Naminami! Mies tykkäs kans. Pistin eilen kokeeks pakkaseen pienen satsin, ja napostelin illalla. Ei ois tosin siihen eiliseen herkkujen määrään enää tavinnu mitään lisätä, mutta... Tänään aamulla heitin sitten pari rasiallista tätä iltaa varten pakkaseen, ja tässä niitä napsin. Ajattelin joku päivä kokeilla myös banskulastuja, jostain luin että kun ripottelee lastuille kaakaojauhetta (sokeritonta) niin olis ikään kun suklaata söis. Oon kokeillu jääkapissa pitää, mutta olisko pakastetut parempia? Pitääpä testata :)

Jospa sitä liikunnastakin vähän kertoilis.
Hirveen aktiivinen tyyppi en oo. Hyötyliikuntaa on suurin osa mun tämänhetkisestä liikunnasta. Ei sillä, kyllä sitä jnku verran tulee rasitusta, kun lykkää noita lapsukaisia vaunuissa, "riehuu" niiden kanssa lattialla, siivoaa, kaivelee pihalla istutuskuoppia, kärrää hiekkaa yms...Mutta sellanenkin liikunta jää johki keskimäärin 1h/päivä.
Zumbassa tuli käytyä ennen kerran viikkoon, mutta hupsista vaan, hinta pompsahti! Tuntuu hassulta jatkaa 7e/kerta, varsinkin kun oon ite kova keksimään "koreografioita" biiseihin. Oon sit välillä kotona "zumbaillu". Lapset nauraa kun mamma heiluu! :D Vanhempi lapsi liittyy usein mukaan.
Oon kans koittanu pitää radiota mahd. paljon päällä, niin jaksaa olla enempi jaloillaan esim. kokatessa, ja saattaapa otta pari tanssiaskelta myös.
Kunhan tästä saa itsensä terveeks, niin alkas taas vähän kovemmin rehkiä. Tänään kyllä kuumeilun uhallakin siivosin ja pyykkäsin, kun oli vieraita tulossa.
Vaikka toi kävely ei oo koskaan ollu mun juttu (paitsi hyvässä seurassa, tai shoppailukävely ;D ) niin pitäs varmaan jatkossa koittaa ainaki kerran-pari viikossa tehdä pienonen lenkki. Katsotaan kuinka käy.

Jaahas, esikoinen kampes tähän viereen popsimaan rypäleitä, vaikka nukkumaanmenoaika oli jo 2 tuntia sitten! Pitääpäs alkaa nukuttamaan <3

2 kommenttia:

  1. Oi, pakastetut viinirypäleet kuullostaa kivalta :) Pitääkin kokeilla tänään kun yksi rasia on jo sopivasti valmiina jääkaapissa :)

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D