lauantai 16. kesäkuuta 2012

Voihan flunssa sentään!

Ei oo kyllä herkkua tää kipeenä oleminen :(
Vanhempi lapsi nukku meidän sängyssä viime yön, ja heräili vähän väliä potkimaan ja sätkimään. Vaikka tuntimääräisesti sai kuitenki suht hyvin nukuttua, niin toi pätkissä nukkuminen ei oo mun juttu. Sain onneks torkuttua aamupäivällä vähän, kun vauva nukku, ja isompi katseli telkkaria.



Päivän ruokailut menny ihan hyvin, vaikkakin alko jo lounaalla ruoka tökkimään. Ei oikeen kipeenä meinaa maistua, mutta söin sitten kuitenkin, ja tuli paljon parempi olo :) Aamupala ja välipala perinteiset, lounaaksi eilistä lihaa.
Päivällinen syötiin miehen vanhemmilla. Hodareita, ja juustonakeilla! Ja vielä yllärilisäys, ne oli paistettu voissa kun tarttu kuulema pannuun kiinni :D Jepjep! No, ei siinä mitään, kaksi hodaria söin, suolakurkkua ja kevätsipulia sekä tietysti ketsuppia välissä. Sitten taas sitä petollista grillisalaattia, mutta sitä otin vaan ruokalusikallisen verran. Mut "pakotettiin" syömään vielä kolmas nakki, mutta sen söin sit pelkältään, ettei nyt enää lisää kaloreita tulis. Ja ruokajuomana cola zero. Limua en yleensä juo, sen oon saanu karsittua aika minimiin. Nyt musta alkaa tuntua että on tullu ihan mahottomasti mässäiltyä :( Mutta eiks niin, että lauantai on herkkupäivä? ;)
Eipä tossa nyt toisaalta niin paha mättö vielä ollu, harmittaa vaan, kun ei kehtaa kieltäytyä kun toiset tarjoaa. Oisko tähän mitään vinkkiä? Appivanhemmille oon kyllä kertonu että tässä vähän koitetaan katsoa mitä suuhun laitetaan, mutta tiedän itse miltä tuntuu kun vieraat ei syö. Tulee mieleen heti, että eikö se tykkää?

Oli pakko tässä välissä naputella noi syömiset tonne kiloklubiin. Tsitsing! Kalorit on tältä päivältä vasta vajaa 1300. Ja pallerot vihreät, paitsi kuitupallero. (pallerot kertoo kuitujen, rasvan, kasvisten ja herkkujen osuuden päivän syömisistä). Joten selvillä vesillä ollaan, eikä ne nakit ollukkaan niin paha juttu :D Huh!
Tässä nyt vaan mulla edelleen se huono tapa, että syön iltapalan vasta kun lapset nukkuu :( Nukutan siis lapset, ja samalla syötän jo syödyt ruoat kiloklubiin, ja sit katson mitä "puuttuu". Toisaalta se ei haittaa, kun valvon yleensä 3-4 tuntia vielä iltapalan jälkeen. Tästä en usko vielä pääseväni eroon, se on jotenkin niin ihanaa kun saa illalla hetken olla miehen kanssa kahdestaan katsomassa telkkaria. Koen, että on parempi syödä siinä se salaatti/ruisleipä/hedelmä, kun ennen sitä naposteli karkkeja tms...
Jossain vaiheessa pitäs koittaa tehdä niin, että päivällisellä syön n.s. viimeset ruoat, ja sitten iltapala ois enää joku ihan pieni juttu. Tällä hetkellä syön usein salaatin...

Aamulla ois tarkotus kuuden aikoihin lähteä ajelemaan Tampereelle, huvipuistoreissu Särkänniemeen luvassa. Saas nähdä kuinka jaksaa herätä, ja miten huomenna jaksaa flunssassa siellä olla. Mutta suurin haaste on se, että saan syötyä jotenkuten ajallaan, ja hyvin! Salaatti on onneks aika varma vaihtoehto, kun ulkona syö.

Tänään ei oo tullu liikuttua yhtään, se eilinen siivoaminen sai olon niin huonoks, että päätin koittaa olla vähän parempi huomenna. Ja huomenissa tulee varmasti käveltyä siellä ihan mukavasti, vähintään kolme tuntia kuiteski tarkotus olla.

Joo, muksut nukkuu, joten sitten vaan iltapalalle ja nukkumaan! :D Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D