tiistai 26. kesäkuuta 2012

Varoitus: Sisältää houkutuksia!

Jaiks!
Söin tänään keksin. Mutta se oli ihan syntisen hyvää, ja sain oikeesti purra hampaita yhteen, etten napannu vielä toista. Mutta pieni hatunnosto sille, että jäi vaan yhteen! :)


Ravintosisältö/100 g:

Energiaa2100 kJ/500 kcal
Proteiinia5 g
Hiilihydraattia67 g
Rasvaa23 g


kuva ja tiedot: www.rainbow.fi


Tuossa on 8 keksiä, jotka painaa yhteensä 150g, eli yksi keksi n.19g, eikö? Joten sillon siinä keksissä oli kaloreita n.95. Joo, ei toi nyt pahalta ehkä kuulosta, paitsi ehkä vähän jos miettii että joku 6% päivän kaloreista oli siinä. Heh, vähän matikkaa tälleen heti alkuun, ja vähänkö nolottaa jos laskin päin honkia ;D


Ja oli mulla toinekin houkutus...Tosin se jäi ajatuksen tasolle :) Löysin muovikassin, jossa oli edellisviikonlopun jalkapallonkatselu-eväiden ylijäämää. (ohhoh, olipa lause :D ) Miehellä oli kavereita kylässä, itse en siis ollu siihen syömiseen osallistunu. Siellä oli avattu sipsipussi, jonka heitin roskiin. Mutta löysin myös kaks Angry Birds-karkkipussia, jotka kumpikin avattuja.



kuva: iltalehti.fi (fazer)

Laitoin ne kaappiin esikoiselle viikonloppua varten, mutta mielessä kävi, että maistan yhden. Vaan yhden. Kun en oo koskaan maistanu. Näyttää niin hyviltä.
Ja tsadaam! Ymmärsin, että just tollanen sai mut tähän kuntoon. `Vain yksi´-ajattelu! Se toimii harvemmin. Sitä joutuu todella tsemppaamaan että kykenee olla popsimatta lisää, kun maistaa jotain niin hyvää, ettei meinaa kuolan valuminen loppua. Mutta mä tein sen!

Mun itsekuria saattaa kuitenkin hieman edesauttaa se, että tiedän että keskiviikkona ja torstaina saan syödä vähän hyvää. Meille tulee kumpaisenakin päivänä vieraita, joten ajattelin tehdä kinuski-suklaakakun. Siitäkin sitten ehkä laitan kuvia, joten kannattaa varoa, jos helposti tulee herkkuhimo. Mutta varoitan sitten taas :)



Muuten tää päivä on menny ihan hyvissä merkeissä. Aamulla söin ruispuuroa. Se maku on mulle vähän outo, kun yleensä syön kaurapuuroa. Päätin sitten kokeilla, miltä maistuis banaanin kanssa. Joo, mulla on välillä näitä eksoottisia makuyhdistelmiä :) Vaikka ei toi nyt mikään niin ihmeellinen oo. Tosi hyvin sopi muuten yhteen! Tai ainakin oli parempaa kuin ruispuuro puolukoilla. Meiän pikkunenkin söi tosi mielellään :)



Lounaaksi tänään pikaruokaa, eli makaroni-tonnikalamössöä. Raastoin lisäksi porkkanaa ja omenaa. Päivällinen oli samaa, paitsi lisänä vielä kurkkua. Meni vähän hullusti toi välipala, kun mies oli ajatellu grillata, ja ehdittiinkin jo lasten kanssa syömään lounas ennen kuin sain asiasta kuulla. Syötiin sitten välipala-aikaan lehtipihviä ja perunaa. Mä söin ihan pikku palan lihaa, ja potun kanssa kaks viipaletta silliä. Se mun tälle päivälle varaama rypälerahka toimi sitten jälkiruokana päivällisellä :) Tätä tää kesälomilla olo teettää, ruoka-ajat ei aina ihan oo samat kun normaalisti.

Liikunta jääny tänään aika minimiin, tai siis lähinnä siivouksen tasolle. Sitäkin vaan joku alta puol tuntia ja aika kevyttä puuhaa, joten nyt en pääse hehkuttamaan. Lenkkikin oli vaan 5 minsaa, kun satoi niin kovin. Mä en oo sokerista tehty, mutta noi vaunut ei sadesuojasta huolimatta kestä ylettömiä määriä vettä :(
Mutta huomenna ois taas reissua tiedossa, joten saa vähän käveltyä :D

Oon huomannu, että tää blogi on yks tärkeimmistä apuvälineistä tässä mun projektissa. Mulla on yks virallinen lukija vasta, mutta tekisin tätä vaikkei kukaan lukisikaan. Helpottaa kun saa ajatuksensa purettua johonkin, ja näkee teksteistä vähän itsekin että mites tää päivä oikein menikään. Kahden lapsen kanssa on päivät täynnä ohjelmaa, mutta iltasin kun pääsee hetkeks tähän ihan omien ajatustensa kanssa rauhoittumaan, niin se tekee hyvää!

Aika monta katselua on blogille kertyny, joten ilmeisesti kuitenkin joku seurailee :) Laittakaa ihmeessä kommenttia jos vaan jaksatte, ja kertokaa vähän siitä millainen tilanne itsellänne on :)
Huomenna (jos ehdin) tai myöhemmin tällä viikolla ajattelin vähän raottaa vaatekaappiani. Jospa jaksaisin samalla vähän penkoa sieltä jotain "motivaatiovaatetta", ja koitan ahtaa ne päälleni. Siitä vois tulla hauskoja kuvia ajan mittaan, kun toivottavasti alkais vaatteet sopimaankin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D