sunnuntai 26. elokuuta 2012

Viikon kaloriyhteenveto

Kiitos eilisistä housukommenteista :) Rohkaistuin nyt kuitenkin ne laittamaan jalkaan. Ne on yhdet mun lempparihousuista (tai ainakin oli ennen), ja nyt kun ne meni päälle niin jotenki tuntu että käytän niitä nyt ennen kun jää isoks ;D Haha, toivottavasti jäävätkin! :D

Oltiin rippijuhlissa, ja ihanat juhlat olikin :) 
Juhlien päätähti oli niin nättinä, ja tarjoilla oli vaikka mitä hyvää! :)

Mulla oli juhlissa aika rento asu, mutta niin oli muillakin. Hiukset laitoin vähän paremmin kun mitä yleensä, kun vaan huitasen ne nutturalle :D


Tarjolla oli tosiaan vaikka ja mitä. Oli karjalanpiirakkaa, pasteijaa, pizzaa, kakkuja, muffinsseja, keksiä...

Suolasista söin karjalanpiirakan munavoilla, yhden pizzapalan ja viipaleen possunlihaa.


Makeista meni kumpaakin kakkua sormenpaksuinen viipale. Muut herkut sai jäädä muille vieraille. Mutta kakut oli aivan mahdottoman hyviä, ja kieltämättä oisin kyllä himoinnu vähän lisää ;)
Onneks syötiin ennen lähtöä, niin en sitten nälkääni hakenu santsia.


Nyt oon sitten viikon verran merkkaillu noita syömisiä ja liikkumisia Kiloklubiin, niin teenpäs tähän yhteenvedon. Vähän mua rupes loppuviikolla laiskottamaan toi merkkaaminen, mutta vaikken niitä puuttuvia syömisiä enää jaksa noihin vanhoihin teksteihin laittaa, niin lisään ne kuitenkin tietysti tähän yhteenvetoon :)

Sunnuntain ruoka:

Aamiainen: --- (0 kcal)
Lounas: Maksalaatikko, jääsalaattia ja vettä (383 kcal)
Välipala: Karjalanpiirakka munavoilla, pizzapala, possunlihaa, täytekakkua, kahvia ja spriteä, illalla ennen ruokaa nektariinia (860 kcal)
Päivällinen: Naudanpaistia, kermakastiketta, kermaperunoita, salaattia, kurkkua, paprikaa, vettä ja kahvia (413 kcal)
Iltapala: Rahkaa, ananasta, vehnäleseitä ja pakasterypäleitä (241 kcal)

Yhteensä: 1897
Suositus: 1848

Liikunta:
Siivous 20 min (45 kcal)


Viikon yhteissumma:

Ruoka: 12955 kcal (keskimäärin 1850/päivä, eli nappiin meni!)
Liikunta: 2319 kcal (keskimäärin 331/päivä)

Keskimääräinen päivittäinen energiavaje: 630
Suositus: 618


Koko viikon ruokien ja liikunnan suhde on siis aika hyvä. Mun päivittäinen energiavaje pitäis olla 618, nyt se on 630. Eli vaikka herkkujakin on ollu pikkasen, niin liikuntaa myös. Toki olis vissiin parempi kun herkut ja liikunta menis samalle päivälle, mutta kyllä kai se liikunta ne kalorit jostain ottaa myöhemminkin...? :D

Mutta se on ihan varma, että jos en olis töissä tällä viikolla käyny, niin liikuntaa olis ihan liian vähän. Toisaalta oon ehkä vähän hölläilly kun oon ajatellu että kuitenkin sitten töissä tulee tehtyä...

Ihan mielenkiinnolla odotan torstain punnitusta, kun sillon oon viikon aikana ollu viisi päivää töissä, että onko sillä suurtakin vaikutusta painoon :D Jännää!

4 kommenttia:

  1. Oijoi, mitä kakkukuvia täällä! Onneks on massu nyt niin täys rahkaa että. Sinulla on todella hyvä kalorivaje ollut kuluneella viikolla. Ja housutkin istuu hienosti. Jatka samaa rataa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli kyllä emäntä laittanu pöydän kerrassaan koreaksi! :D

      Kalorivaje oli hyvä, kiitos töiden :) Mutta samahn tuo, kunhan määrä on oikea. Vähän vaan hirvittää että mites sitten käy kun työt loppuu...? :S Kovasti elän toivossa että toi liikuntavaihde jää päälle ;)

      Kiitos, varmasti! :)

      Poista
  2. Mukavasti meni viikko! Hienosti mahtuu pienet herkuttelutkin kalorirajoihin eikö! :) Tuskin monet meistä suunnittelee elävänsä ilman herkkuja loppuikänsä joten hyvä on jo näin laihduttaessa oppia kohtuus! Sulla se onnistuukin.

    hyviltä nuo housut näyttää tuon paidan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Elämäntapamuutos oli aikomuksena, ja se tarkottaa mulla sitä että muutan syömiseni ja liikkumiseni sellasiksi jota pystyn jatkossakin toteuttamaan.

      Salaa toivonkin että joku sellanen, joka ajattelee ettei voi laihtua kun ei pysty luopumaan herkuista, eksyis tänne blogiin ja huomais että niitä herkkujakin voi syödä ja silti laihtua :D

      Kiitos :) Paita aika nafti tosta rintojen kohdalta, mutta se nyt meni päälle niin pidin sen :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D