lauantai 11. elokuuta 2012

Makkaroita ja kahvipullaa...

Noniin, aika taas julkistaa kuvia makkaroista. Ihan jännä, kun noita kuvia kasaan laitoin, niin osasta huomaa eron, toisista taas ei.
No, katsokaa itse :)

Kuvat siis 14.6 (95,6kg) ---> 12.7 (92,3kg) ---> 11.8 (88,4kg)
Mun mielestä näytän tossa viimesessä kaikista paksuimmalta! o_o

En tiiä, aika samalta näyttää kaikki...

Tää on ainoa jossa vähän eroa näkee, selkämakkara pienentyny :)


Laitan vielä ekan kuvan verrattuna tämän päiväiseen. Kuvien välissä 7,2 kg.






Nonni, tossa ne sitten oli. Ite oisin toivonu näkeväni ihan päätähuimaavan ison eron, mutta näin ei kuitenkaan käyny... :( Mutta ens kuussa sitten taas katsotaan. Pakkohan sen muutoksen pitäis kohta ruveta näkymään ihan silleen aikuisten oikeesti!

Sillon kun torstaina käytiin ystävien kanssa siellä ABC:llä, niin sanoivat että oot tainnu saada painoa pois. Jos tuollainen kommentti saa hyvälle tuulelle jonkun muun suusta, niin kaikista mukavinta se on kuulla sellaisten sanomana, joita usein näkee. Vierestä yleensä on vaikea huomata pieniä eroja, mutta sitten kun ne näkyy niin alkaa jo olla isompi muutos kyseessä :) Ihana päivän piristys! :D

Mä nyt tuijottelen tota viimestä selkäkuvaa, ja onhan siinä kyllä aika hyvä muutos! Mutta kuten jo kerroin, niin peilistä mä en nää mitään eroa. Onks siis läskit lähteny ainoastaan selästä, mihin en ite nää? ;D No, samapa tuo, kunhan lähtee! :D



Mä en nyt oikeen tiedä, kirjotanko liikunnasta vai ruoasta, vai molemmista tänne vielä perään...Mutta mulla on liikunnasta vähän enemmän asiaa, joten jos teen siitä sitten huomenna erillisen postauksen, ja paljastan tänään taas syöneeni kahvin kanssa jotain hyvää. Ja mä kun olin ihan oikeesti ajatellu olla syömättä herkkuja tän viikon keskiviikosta eteenpäin.
Mutta...
No, keskiviikkona onistuin.
Torstaina mut kutsuttiin ex tempore ABC:lle, jossa söin pullan, kahvin kanssa.
Perjantaina oli langon synttärit, söin minidallaspullan, kahvin kanssa. Mun vanhemmat kävi kylässä, söin jäätelöä, kahvin kanssa.
Tänään mies oli ostanu Fazerin mustikkapiirakkaa (239kcal) jonka söin, yllätys yllätys, kahvin kanssa.

Huomaatteko kaavan? ;)

kuva: www.fazer.com

Ilmeisesti sallin itselleni aina jotain hyvää kahvin kanssa. Kieltäydyn anoppilassa ja vanhempieni luona, muualla en viitsi/halua/kehtaa. Jos mennään johonkin kahvilaan, en halua istua siinä naama nyrpeenä kun en itse "voi syödä". 
Kotona en yleensä juo kahvia (paitsi kun saadaan vieraita), joten ongelma on vain ja ainoastaan kahvihetket muualla kuin kotona.

Mutta onhan se ihan älyttömän hienoa, että toi on mun ainoa herkuttelu. En nyt ainakaan muista että oisin pitkään aikaan muuta syöny. No, tänään otin miehen karkkipussista kaks karkkia lauantain kunniaks. Mutta näin yleisesti niin tossa on se ainoa heikko kohta. 
Asia muuttuu varmasti siksi aikaa kun oon töissä, kun näihin kahvitteluihin ei paljoa jää aikaa. Toivotaan että kroppa (ja mieli) tottuu herkkujen vähenemiseen, ja pystysin jatkossa herkuttelemaan vielä enemmän kohtuudella! :)

13 kommenttia:

  1. Kyllä minusta eroa huomaa, etenkin selkäkuvasta mutta myös rintojen kohdilta ja siitä ympärysmitta olisi kaventunut? Itseäni muuten kun olen mittaillut, niin suurimmat mitat on lähteneet juuri rintojen ympärysmitasta ja sitten huomaan kasvoista että poskipäät näkyy paremmin. Mitenkä sinun kasvot? :) Pitääkin ottaa mitat kun saan sen kymppikilon pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa, enpä ookkaan kasvoja ajatellu siltä kantilta...Hyvä kun mainitsit, vois vähän vertailla kuvista :)

      Rintsikat on tosiaan vähän "suurentunu". Tavallaan ihan ok juttu, mutta olishan se kiva jos ne laardit takapuolesta ja kyljistä lähtis ekana ;D

      Ai hitsi, oon kerran viikossa mittaillukki, mutta nyt unohdin. Pitääkin huomenna koittaa muistaa :)

      Poista
  2. Huomasin kans ihan ekana tuon rinnanympäryksen ja selän erityisesti! :) Entäs reidenympärys?

    Mun mielestä nuo sun herkkuttelut ei ole mitenkään pahankuulosia, itselleni laskisin nuo tuollaiset päivät hyvin sujuneiden joukkoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosiaan, voisin koittaa tänne laittaa myös noita ympärysmittoja :) Jospa huomenna sais aikaan, itseänikin nimittäin kiinnostas.

      Reisien ympärys on varmuudella pienentyny, niistä muistan mitanneeni että useita senttejä lähteny. Jännä että huomaat sellasen, ite en sitä nää muuta kun mittanauhalla.

      Haha, okei :) Musta taas tuntuu että ihmiset ajattelee että eihän tää oo mikään laihdutusblogi kun toinen vetää pullaa minkä kerkiää :D
      Mutta tulokset kai ne on jotka ratkaisee? ;)

      Poista
    2. Herkuttelutkin kuuluu normaaliin elämään ;)

      Poista
  3. Itse oon tosin huomannut, että herkut ja sokerit erityisesti kerää nestettä elimistöön, eli turvottaa! :D Se saa mua ennen punnituspäiviä motivoitua, tulokset näkyis selvemmin kun ei oo turvonnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa pitää paikkansa :) Tosin se tuntuis ehkä vähän itsensä huijaamiselta että ennen punnitusta tekee jotain kikka kolmosia ;D

      Poista
    2. No mutta einlaihduttessa ole mikään kikka kolmonen jos jättää pari pullaa syömättä! :D

      Poista
    3. Joo, ei tietenkään! :D Meinasin vaan että jos jättää sen vuoks syömättä että puntari näyttäs vähemmän seuraavana päivänä, mutta muina päivinä syö... :)

      Vaikka noi herkut on vähentyny ihan suunnattomasti siitä mitä ennen söin, niin ois kiva silti saada vielä vähennettyä. Mutta kyllä se tästä, pitää vaan oppia kieltäytymään.

      Poista
  4. Oletko ottanut mittoja? :)

    Kuvista silloin tällöin hankala huomata muutosta vaikka senttejä olisikin lähtenyt ^^

    Hyvin on paino sultakin lähtenyt, tsemppiä vain jatkoon ja saat varmasti sen oman unelmakroppasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen :) En vaan oo niitä vielä tänne laittanu, mutta rupean tässä justiin kirjottamaan niitä :D

      Kiitos tsempeistä :) Toivotaan parasta, ja eiköhän se vielä joskus toteudu kunhan töitä tekee :D

      Poista
  5. Heipsis, mun blogissa on sulle haaste: http://maijuntreeniblogi.blogspot.fi/2012/08/haaste.html

    Tsemppiä!!!

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D