perjantai 3. elokuuta 2012

Olisko kellään sattumoisin aikakonetta?

Tervetuloa uudet lukijat!

Onko joku muu koskaan toivonu nappulaa, jota painamalla sais aikaa käännettyä hieman taaksepäin?
Mulla olis kova tarve päästä tähän aamuun takasin!
Olisin syöny kunnon ruokaa ennen kyläilemään lähtöä.



Tänään nimittäin aamupalan jälkeen lähdettiin kirppikselle, ystävän V:n luokse, ja siitä vielä ystävän K:n luokse kahvittelemaan. Tarjolla oli mustikkapiirakkaa (1 viipale), muffinssia (puolikas), pizzapatonkia (1 pieni), suolakeksejä tuorejuustolla (4kpl) ja churros-munkkeja (1kpl). Näitä kaikkia olen tänään syöny. Määrät sinällään vähäisiä enkä syöny lounasta, muttei paljoa lohduta kun noita oli kuiteski niin paljon kaikkiaan. Liikunnan suhteen tsemppaaminenkaan ei oikeen nyt auta. Plääh!

Mulla on ollu tänään vähän nihkee päivä muutenkin, ensin kamala päänsärky, ja sitten tuli huono olo (kai nyt tulee huono olo, kun ei syö ruokaa vaan tollasia herkkuja). Ihan mieletön väsymyskin, kun meiän pienempi heräili yöllä ties kuin moneen kertaan.
Jos kyläilytilanteet on vaikeita syömisen suhteen, niin toi päänsärky ja nälkä siihen liitettynä johtaa tällaseen lopputulokseen :(



Ja jottei tällä viikolla herkuttelu jäis tähän, niin huomenna vielä luvassa vanhempieni järkkäämät rapujuhlat. Onneks siellä pystyy taas vähän himmailemaan, kun on kiteski ruokaa enimmäkseen tarjolla :)

Päivällinen käytiin syömässä anoppilassa, saatiin kaalikeittoa. Sentään jotain terveellistäkin tähän päivään!

Siinäpä tää päivä oikeestaan menikin, ei niin mitään liikuntaa, ellei tunnin kävelyä kirppiksellä lasketa...
En siis tänään laita taulukkoa tähän, kun se on samanlainen kun eilen.



Taitaa olla ens viikolla sitten oikeen piiiitkät reippaat lenkit kohdallaan, eikö? ;)

Tässä itsesääliä tihkuvassa postauksessa ei oo motivaatiota nimeksikään, mutta koitan huomenna taas olla pirteempi ja lupaan kirjottaa että olen liikkunu (enkä siis vaan kirjottaa, vaan liikun myös ;D)! Väkisinkin tulee varmaan jotain, koska perinteisesti rapujuhlissa ollu aina liikunnallisia kilpailuja ;)

Huomiseen! :)

2 kommenttia:

  1. Onnea 8kymppisiin pääsystä, hienoa!! Syödystä ruuasta on turha morkkiksia jälkikäteen tuntea, paree vaan keskittyä siihen tulevaan! Eikä nuo nyt pahoja ees olleet... laadullisesti joo, mutta hei, joskus pitää nauttiakin, ei tää silkkaa puurtamista saa olla :)

    Voisitko pohtia, että poistaist nuo sanavahvistukset, että kommentointi helpottuisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista, mahtavalta tuntuu! :)

      Eikä, onks mulla sanavahvistus?? Mä luulin ettei oo. Kiva kun sanoit, koitan hetimiten poistaa, mä meinaan inhoon niitä! :D

      Mutta oot kyllä ihan oikeessa, katse tulevassa ja noi syöpöttelyt jääköön taakse. Tässä on kuitenkin motivaatio itellä katossa, ja tulosta syntyny, joten positiivisella mielellä etiäppäin :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D