perjantai 17. elokuuta 2012

Hyvä ruoka, parempi mieli :)

Mitäs tuumaatte tästä? 1 dl Ben&Jerrys-jäätelöä. "Chocolate Fudge" ja "Cookie Dough" oli makuina, ja ihana veljeni oli ostanu ne kahvin kanssa. Kun suostuin siihen, että syödään kahvin kanssa jäätelöä, mulla oli mielikuva vaniljajäätelöstä mansikoiden kera.

No, en tiedä oliko tossa ihan desiä, mutta sinne päin. Hyvää oli. Mutta vain ekat 3-4 lusikallista. Sitten tuli makea-öklötys! Niin, miksi kuitenkin söin loppuun? Kertokaa se...
Tuntuu että maha pönöttää ja persaus leviää ;)

Tosin kävin "salaa" puunitsemassa itteni aamulla, ja tulos 88,1. Ja nyt en oikeesti käy ennen torstaita!
Mutta uskokaa että aamun tulos, liitettynä hyvään ruokaan tänään, sai mun olon paremmaks :)
Ja vielä kun luin ihania tsemppauskommentteja, niin tuntu että ei toi nyt mikään niin iso murhe loppujen lopuks ollukkaan <3
2004
Paino siinä 60 kilon tuntumassa..? 
Ja mähän olin niin läski!! (oma mielipide tuolloin)


Ollaan siis äitillä, ja kuten mulle tyypillistä on, niin piuha jäi taas kotiin. Siis se kymmenen sentin pätkä kaapelia, joka estää teitä saamasta ajankohtasia kuvia katsottavaks :( Täältä äitin koneen uumenista koitin vähän jotain kaivella...Huomenna laitan sitten kaikkea jäätelö- ja rapukuvaa :)

Lounas syötiin äitin ja veljen sekä lapsukaisten kanssa ravintolassa. Possupihviä pippurikastikkessa, ja lisäksi salaattia ja perunoita ("annanperuna", eli perunaviipaleita jotka oli paistettu öljyssä?). Oli hyvää.


3.6.2011
Odotin kuopusta, tässä kuvassa mennään siis aikalailla neljännellä kuulla.
Paino noin 90 kiloa.


Meidän mamma oli kutsunu ystäviään tänne kyläilemään, ja olikin valmistanu sen seitsemää sorttia syötävää. Alkupalaks rapuja ja täytettyjä patonkeja (kuva huomenna).
Pääruoaksi siikaa, lohta, silliä, perunaa, katkarapuja, katkarapusalaattia, vihersalaattia yms...Voi herkkua! :)

Pöydällä oli iso kulhollinen kuoharin kanssa nautittuja suklaapaloja. Puoli lasia kuoharia uppos, mutta suklaat meni jakoon viidelle "tädille" :D Johan mä sen jäätelön söin, että se riitti tälle päivälle herkuksi.
Tosin en väitä etteikö tehny tiukkaa. Olis ollu niin helppo napata sen kulhon ohi kävellessä muutaman palan. Tai sen kuuluisan "vaan yks"-palan.

Toi jäde nyt toivottavasti saadaan kuitattua, sillä huomenna olis tiedossa liikuntaa. Nyt en hehkuta vielä täällä, koska muuten rupee taatusti satamaan vettä, ja tarkotus ois olla ulkosalla liikkumassa. Huomenna siitä sitten lisää :) Muutamaan päivään en oo mitään sen kummemman raskasta tehnykkään, joten ihan hyvää tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D