torstai 29. marraskuuta 2012

Hyvät ja huonot uutiset

Hyvä uutinen:
Löysin EA Sports active-pelini! :)


Mies on tämän mulle antanu joskus joululahjaks, mutta oon tyystin unohtanu sen olemassaolon. En oo aikemmin sitä pelannu. Maanantaina sitten ekaa kertaa kokeilin.


Huono uutinen:
Sattuu!


Ohhoh! Oon mä noita omia tansseja tehny, mutta ilmeisesti oon ollu tehottomampi kuin luulin. Kyllä nimittäin semmonen jomotus maanantai-illasta asti ollu lihaksissa, että on buranan ottaminen ollu lähellä. Sen verran kovaa jätkää oli että alotin heti "medium"-vaikeustasosta (oonhan mä katsokaas niin hyvässä kunnossa!). Kyllä taas kannatti...

Nyt on tietysti jo parempi, mutta vähän edelleen lihaksissa tuntuu, ja siitä on jo pari päivää aikaa. Useemman kerran viikossa tolla pitäs kuitenkin jumpata, mutta taidan suosiolla jättää vähän harvemmalle.
Ihan vaan sen takia että tää joulukuu on täynnä menoja, enkä halua kävellä kun robotti joka juhlassa, kuten kävelin Jumbossa tiistaina. Siis hyvä että autosta kykenin nousemaan!

Mutta en kuitenkaan ajatellu enää vaikeustasoa helpommaks muuttaa. Noilla mennään, kun mä kuitenkin pystyin siihen :)


Hyvä uutinen:
Oon syöny hyvin viime aikoina.


Vihanneksia, oikeita annoskokoja, ei niin paljon herkkuja. (Mitä nyt eilen vähän raakaa piparitaikinaa).
Ja reippaasti vettä.


Huono uutinen:
Oon unohdellu syömisiä :(


Vitamiinit ja... aamupala. Ne on nyt liian usein jääny syömättä.
Tai en niinkään oo unohtanu, ollaan vaan herätty sen verran myöhään että päivän eka ateria on ollu lounas.

Ja eihän niitä vitamiineja voi muistaa kun ei oo sitä puurolautasen vieressä olevaa lasia, johon kaadan maitoa, jonka kanssa vitamiinit otan...
Post it-lappu otsaan ens kerralla! ;)


Hyvä uutinen:
Monen monta vaatetta on jääny mulle isoks!


Annoin ison kasan isoks jääneitä vaatteita pois. Ajattelin että turhaan mä niitä kaapissa säilyttelen, kun en enää ikinä, ikinä, ikinä aio niitä käyttää! Yhdet farkut ja yhden paidan jätin, että voin sitten joskus ihailla kuinka mahdun kokonaan yhteen housunlahkeeseen sisään ;D (tai sitten en)


Huono uutinen: 
Mulla ei oo mitään päälle laitettavaa.


Onhan noita vanhoja vaatteita, mutta kun ei ne enää oo niin kivoja kun silloin joskus. Ja sitä paitsi niistäkin ne kivoimmat on vielä liian pieniä :(

Kauhee syyhy olis ostamaan uusia vaatteita, mutta en raaski (paitsi eilen tilasin parit housut). Entä jos laihdunkin sitten nopeasti lisää?
Joo, nyt on kyllä tahti hidastunu, ja viime aikoina ollaankin jumitettu tässä samassa painossa. Mutta mun tuurilla just kun oon ostanu maailman ihanimmat vaatteet, niin paino humahtaa vauhdilla.
Mutta ei, mitä mä selitän? Oisko se sitten huono aisa?
No ei! Ennemmin isoks käyvät vaatteet kun tää jumitus! :)


Jotta positiivisuus säilyy, niin viimeisen uutisen on oltava...

Hyvä uutinen:
Paino on pudonnut!

Viikossa 1,1 kg! Paino on nyt siis tasan 80 kiloa, eli ennen joulua oon näillä näkymin pysyvästi alle 80 :D


12 kommenttia:

  1. jeee hienoo!!! onnee painonjohdosta! se on varmasti hieno päästä siihen 7:lla alkavaan;)

    heii, noista annoskoista, ku puhuit että syöny oikeita annoskokoja, niin mitkä on niitä oikeita annoskokoja? :D haluisikko antaa vähän esimerkkiä:) (ymmärrän jos et!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, kunhan saan sen seiskatuloksen niin riemuitsen kyllä varmasti! :D

      Mä en oo koskaan alkanu punnitsemaan mun ruokia, mutta katselen että ruokaa on sellanen 2 dl (täysin silmämääräsesti, joskus enemmän, joskus vähemmän). Kasviksia sitten suunnilleen saman verran.
      Enkä oo ottanu santsiannosta, vaan syöny ainoastaan yhden annoksen joka aterialla :)

      Tässäkin asiassa on varmaan jokaisella oma mielipiteensä, tää nyt on vaan mun tapa syödä oikea määrä :D

      Poista
    2. Annoskoot on ainakin täällä enemmän hakusessa kuin paljon hehkutettu annosmalli. Kun miettii, että mistä lautasista sitä pienenä syötiin, niin ne oli varmaan kolmasosan mun nykyisistä Arabioista. Silloin karkkiakin sai vain max 100g pusseissa. Niitähän olis pitäny lapata kärryihin kymmenen heti kerralla, että mun karkkihimot olis saanu tyydytettyä. Vaan eipä silloin olisi tullut mieleenkään...

      Täällä ilmoittautuu toinen piparkakkutaikinan ystävä. Miks ei niitä kaikkia voi syödä vaan raakana :D

      Poista
    3. Hyvä pointti! Kaikki pussikoot sipseissä, karkeissa yms on suurentunu tosi paljon siitä kun oli pieni. Nykyään jos haluaa ostaa niitä pienempiä pusseja, niin ne on saman hintasia, kilohinnaltaan jopa enemmän kuin "tavallisen kokoiset".

      Niinpä. Nyttenkin ostin piparitaikinaa pakkaseen, olis tarkotus esikoisen kanssa leipoa. Kunhan ne vaan sais sinne uuniin ilman että yhtään eksyy suuhun! ;)

      Poista
  2. Hieno pudotus! Kohta pääset uusille kymmenille. :)

    VastaaPoista
  3. Kroppa tottuu kyllä melko nopeasti uuteen liikuntaan, eikä pitäisi kipeytyä ihan hirveästi enää uudelleen. Tietty on varmaan yksilöllistäkin, mutta ainakin itsellä ensimmäinen kerta on pahin ja lihakset ihan jumissa ja kipeinä (melkein mikä liikunta vaan) ja sen jälkeen helpottaa todella paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin :) Toi peli oli kuitenki tosi kiva, ja sitä vois hyvin jatkaa. Se vaan teki mut niin kankeeks, etten halua ottaa riksiä että nyt jumppaan sillä, ja viikonlopun synttärijuhlissa oon ihan kipee.

      Maanantaina meinaan taas kokeilla, ja jos vaikka vähän enemmän venyttelis niin saattas myös helpottaa :)

      Poista
  4. lisää tunnustuksia sulle mun blogissa :)) heh!

    VastaaPoista
  5. Pian menee sulla taas kymppi sitten rikki ! Se on kyllä maailman paras tunne :) Itsekin olen nuo samaiset kympit rikkonut, seuraavaksi 70 pitäisi saada mutta siihen on vielä aikaa..
    Ja en usko, että toisen kerran jälkeen nuo lihakset jomottaa. Itsekin kun olen välillä lisännyt painoja painoharjoitteluun, niin ensimmäisen kerran jälkeen sattuu parikin päivää, mutta sitten tottuu.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä niin toivon että nyt pääsen sinne alle 80 kiloon, ja että siellä pysytään :)

      Lohduttavaa kuulla että lihakset tottuu tohon treeniin. Tai siis tottakai tottuu, mutta että jo toisella kertaa vois olla lievempää niin kuulostaa hyvältä :) Täytyykin nyt katsoa ettei tuu liian pitkää taukoa väliin.

      Poista
    2. Niin ja onnea sullekin saavutuksistas! :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D