sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Mitä hittoa mä oikeen itelleni teen??

Näin tässä sitten kävi:

Torstai:

Näkkäri kinkulla - ok
Paistettuja silakoita ja peruna - ok
Kahvia ja omenarahkapiirakkaa - huono
Kahvia ja pala Sacherkakkua - huono
Nakkeja ja salaattia kastikkeella sekä limpukka kinkulla - ok
Siideriä - huono

Perjantai:

Kaurapuuroa ja limpukka kinkulla - hyvä
Nakkikastiketta ja muusia sekä etikkakurkkuja - ok
Kahvia ja pipari - ok
Kahvia ja karkkia, suklaapala ja pari vaahtokarkkia - huono
Kanasalaattia ja täytettyä patonkia - hyvä
Sipsejä, karkkia, lonkeroa, boolia - huono
Tonnikalasalaattia ja mandariini (lauantain puolella) - hyvä

Lauantai:

Tonnikalasalaatti - hyvä
Proteiinipatukka - ok
Naudanpaistia, valkosipuliperunoita, pippurikastiketta ja "kurkku-paprika-feta"-salaattia - ok
Kahvia ja suklaamuffinssi - huono
Karkkeja, poppareita - huono
Cashewpähkinää ja rusinoita - hyvä

Mun tarkotus olis että 80% syömisistä (vähintään) olis sellasia joiden perään vois kirjottaa "hyvä". Eipä vaan ole! Ja "huono"-vaihtoehdot on ollu määrällisesti tosi isoja.


Ei, en oo eläny vanhan elämän mukaista viikonloppua, mutten uudenkaan. Siltä väliltä kylläkin, mutta valitettavan lähelle vanhoja tapoja oon päässy :(
Joten nyt mietinkin että mikä tässä on homman nimi? En halua luovuttaa, enkä aio luovuttaa! Joku kuitenkin tökkii, ja pahasti! :(

Tulosten puute? Joo, luultavasti.
Tai en voi sanoa ettei tulosta ois tullu, mutta se on ollu viime aikoina tosi huonoa. Joku ehkä huomaskin sivupalkista, että torstai-aamun punnitus oli 100 grammaa plussan puolella.
Ja siitä se syöminen sitten lähti heittämään häränpyllyä. Se oli vasta mun toinen plussatulos koko viiden kuukauden projektin aikana, mutta tällä kertaa se tuntu tosi paljon pahemmalta kuin ennen.

Ei noi jenkkakahvat tosta sula jos jatkan tähän malliin...

Perjantainahan mä olin tupareissa. Lähtövalmisteluja tein kolme tuntia. Olin koko viikon odottanu juhlia innoissani, ja varsinkin sitä baariosuutta, kun en oo projektin aikana vielä kertaakaan käyny baarissa. Ajattelin että onpa ihanaa, kun pitkästä aikaa baariin voi laittaa kivat vaatteet ja näyttää hyvältä.

Muistatteko tämän paidan?
Kokeilin myös sitä, mutta ei näyttäny kivalta :(
Mutta sainpahan muutoskuvan ;)
No, laitoinpa sitten ne vaatteet päälle jotka olin suunnitellu laittavani. Katsoin peiliin, ja meinas itku tulla! Siis hyi yök! Ihan  kamalan näköistä :(
Kokeilin kaikki mahdolliset vaattee läpi, eikä mitään fiksua löytyny.
Kaikki tiukemmat paidat paljasti pömppövatsan ja makkarat (ja tää ei ollu itsesäälinen kommentti vaan totta), ja kaikki löysemmät paidat peitti ne vähätkin muodot mitä vartalosta löytyy, ja näytin vielä isommalta :(
Lopulta vaan laitoin jotain, ja ajattelin että ihan sama.

Juhlissa taisin sitten vähän siinä ahdistuksen kourissa käydä sipsikulholla liian tiuhaan. Boolia uppos myös, ja pieni hiprakka sai himoamaan suolaista entistä enemmän! Ja suolasennälkään söinkin ensin salaattia, mutta sipsit houkutteli enemmän.
Kun tarpeeks sipsiä oli syöny, niin karkit himotti. Ja sitten taas suolasten sipsien kimppuun.


Miksi ei leffan kanssa syöty tätä?
En tiedä.

Ja tänään? Ei tarpeeks ruokaa päivällä, ja leffailta kavereiden kanssa. Se oli siinä.

Jos on ollu huono päivä, niin ketuttaa. Nyt on ollu huono viikko, eli kerrataanpa se seitsemällä. Eipäs, vaan kuudella. Mutta silti :(
Luulis että toi vaatekriisi ois kannustanu olemaan syömättä niin paljon hyvää, mutta ei. Siinä kävi ihan päinvastoin. Ja ilmeisesti toi humaltunu tila saa mut heittämään kaikki uudet tavat kaivoon. Onneks ei turhan usein tuu juotua.

Tällaiset tulokset tekee hyvän mielen :)
Jos haluan jatkossa samaa, niin nyt kova ote niskasta!

Mulle on tullu muutama uus lukija äskettäin, tervetuloa! :)

Se on vissiin nyt vaan pakko tehdä itselleen lupaus että tää säilyy laihdutusblogina eikä muutu lihoamisblogiks.
Vaikka toki nää huonot kaudet kuuluu väistämättä mihin tahansa projektiin. Aina ei vaan suju. Kyse onkin siitä, että löytääkö taas takas oikeelle polulle. Onneks en ihan sentään vielä metsän keskelle eksyny :)


4 kommenttia:

  1. kuulostaa niin tutulta! mulla on edelleen sama ongelma juhlissa/bileissä tms jos juon. alkaa ahdistaa yleensa jo se väen paljous, mutta myös turhat kalorit ja joskus on vielä oma ulkonäkökin. tosiaan, luulis että siinä tilanteessa pysyy kaukana kaikista herkuista, mutta minä ainakin syön niitä kaksin käsin. helpompi piiloutua eikä tarvitse puhua tuntemattomille kun on muuta "tekemistä"? kuka tietää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina alkoholijuomia juodessa tullu suolasen nälkä. Krapulan kannaltahan se on hyvä juttu, kun ainakin mulla on aamulla parempi olo jos syön paljon suolasta illan aikana. Mutta tän laihtumisen kannalta siinä ei oo mitään hyvää... :(

      Mutta nyt sen sitten ehkä ens kerralla muistaa. Täytyy seuraaviin juhliin mennessä muistaa ennen juhlian syödä kunnolla. Josko pysyis paremmin homma hallussa :)

      Poista
  2. Moi! Olen seurannut aika pitkään tätä sun blogia, ja tykkään tästä. Hyviä tuloksia olet saanut :) Näyttää kilot tippuvan hienosti vaikka välillä vähän lipsuukin. Keep on going!

    Mut musta ois niin kiva, jos sun kasvotkin näkyisi blogikuvissa! Tuntuu, että jotenkin on vaikeampi päästä "sisään" tähän blogiin, kun silmäthän ovat ne sielun peili :) En ole ihan kaikkia ekoja kirjoituksia kerennyt lukemaan, oletko siellä kommentoinut tätä "kasvottomuus"-asiaa. Tää oli vaan mun mielipide! :) Seuraan yhtä tiiviisti blogiasi ja hienoja saavutuksia, näkyipä kasvosi tai ei. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Kiva kun tykkäät :)

      Vaikka välillä mulla on sellanen olo, että en häpeä itseäni, niin silti en oo valmis laittamaan kuvia jossa kasvot näkyy.
      Oon tuolla jossain vanhassa tekstissä tosiaan maininnu, että voin sitten jossain vaiheessa alkaa laittaa niitäkin kuvia, kunhan paino on pudonnu tarpeeks. Mutta vielä ei tunnu siltä.

      En tiedä oisko siinä vähän sitäkin pelkoa, että jos epäonnistun niin sitten kaikki tietää siitä...

      Oon siis ilmeisesti vielä vähän arka noiden "läskien" suhteen, mutta ehkä vielä joskus :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D