sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Ravintolan herkut

Mitähän sitä sitten tänään kirjottelis, ettei taas tarvitsis selitellä itselleen huonoa valintaa ravintolassa?
Tai no huono ja huono, oishan tollasen kotonakin voinu syödä.

Hahaa, taidankin kaikkia suklaakakun ystäviä tässä oikeen kiusata ja laittaa kuvan mun jälkkäristä ;D


Käytiin intialaisessa ravintolassa "lounaalla". Tai onko se lounas, jos käy iltapäivällä? No, oli nimitys mikä tahansa, niin ruokaa syötiin ja hyvässä seurassa ystävien kesken. Söin ihan superherkullista Chicken Tikka Masalaa! :)

Noi intialaiset ruoat ei oo mitään kevyimpiä mahdollisia. Gheetä (eli voinkaltasta) käytetään paljon, ja annokset on isoja. Ja taas tää rutiköyhä ajatteli että syödään kaikki kun siitä joutuu kuitenkin maksamaan.
No, kylläpä olikin sitten vatsa täys! Sen verran täys, että pelkkä aamupala ja iltarahka on noiden lisäks tänään syöty.

Iltarahkalle oli tänään vähän erilaista lisuketta, kun säilykeananakset oli finito. Nappasin hedelmäkulhosta pari mandariinia ja yhen kiivin. Päälle leseitä ja eiku syömään! :D


Mun oli tänään tarkotus mennä Zumbaamaan (jonka ansiosta sallin itselleni suklaakakun), mutta seuralainen peru tulonsa. Enkä mä sitten yksin saanu aikaseks mennä.
Sen sijaan päätin vaihtaa jouluverhot. Ne piti ensin silittää, ja siinä menikin kolme varttia.

Piti ihan huvikseen kurkata jos jostain löytyis tietoa että paljonko silitys kuluttaa kaloreita. Täältä löysin "tiedon", että mun pituselta ja 76 kiloselta naiselta menis tunnissa 133 kaloria. Että satasen luokkaa siis hävis.
Tosin tossa ei eritelty että mitä silittäessä ton verran kuluu. Kuluttaako esim jouluverhot enemmän kun tvalliset, kun niihin liittyy joulumieltä? (vitsi, vitsi) ;) Ja että kuluuko niitä kaloreita enemmän jos vähän väliä joutuu hätistämään lasta kauemmas ettei se polta itseään? ;)

Kuva parin vuoden takaa, ihan näin jouluista ei sentään vielä ole :D

Tein mä toki vähän muutakin. Siivosin (järkkäilin) meidän komeron, ja ulkorappusilta keräsin kaikki siihen syksyn aikana kertyneet tavarat pois, että mahtuu ovesta kulkemaan sisään. Ja ripustin ikkunoihin jouluvalotkin.

Vähän mua nyt ahdistaakin sitten täällä oleva sekamelska, kun ikkunat on noin nättinä. Jotenki tuntuu että varsinki noista jouluvaloista saa niin ihanan tunnelman olkkariin, mutta lattialla oleva leluista väsätty miinakenttä, tiskipöydällä olevat astiat, ja pesukoneen edessä olevat isot pyykkivuoret on vähän ristiriidassa sen kanssa.

Mutta ehkä sitten huomenna... ;)






2 kommenttia:

  1. Voi, miten herkulliselta tuo suklaakakku näyttää! Eikä minun ongelmani edes ole makea, vaan suolainen!

    Ikkuna näyttää hienolta. Minulla on muuten samanlaiset verhot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se oli kyllä herkkua, vaikka en kylläkään ihan koko palaa syöny :)

      Kiitos :) Noi verhot on niin söpöt! :D

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D