keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Täällä taas...

Heipä hei!


Eipä viime tekstin jälkeen alkanu blogin jatkaminen sujumaan 😞


Nyt en muista mitä sillon oon kirjottanu,paitsi että taisin uhota pudottavani vielä viis kiloa,mutta ei ne kilot mihinkään oo pudonnu.Jos jotain,niin tullu lisää.
Kävin tänään vaa'alla ja totesin 75 kilon tuloksen saatuani että nyt on jossain vaiheessa alkanu kelkka kulkemaan väärään suuntaan.


Itsessään painon ylläpito on ollu suhteellisen helppoa,vaikkakin se on vaatinut pientä tarkkailua ettei vaan pääse lähtemään mopo käsistä.Se on nimittäin edelleen helppo ajatella että kun suurin työ on tehty niin nyt voi ottaa rennosti.
Mutta yhtälailla ne herkut nyttenkin sinne vyötärölle kerääntyy jos ei oo tarkkana.
En nyt tiedä lähteekö tää edelleenkään tästä rullaamaan,mutta tästä lähtee uus yritys kohti kevättä. Oon vähän suunnitellu ruokavaliota ja tarkoitus ois aktiivisemmin käydä salilla.


Salin kanssa on koko vuosi ollu niin ja näin, välillä jaksanu ja toisinaan ei.Nyt kun motivaatiota löytyis niin oon ollu kipeenä.


Mutta kunhan tästä paranen niin alkaa tehotreenaus,siihen asti mennään ruokavalion turvin.


Niin joo puhelimella bloggailen toistaiseks,joten autocorrecti on saattanu jo saada hauskoja lauseita aikaan,vaikka koitankin oikolukea.Eikä kuvia nyt ole valitettavasti laittaa,mutta ehkä taas myöhemmin 😊Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D