keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Koulutuksessa tarjolla houkutuksia

Jälleen yksi onnistunut päivä takana 😊
Olin työn puolesta koulutuksessa,ja kuten tyypillistä niin tänäänkin oli aamupala - ja lounastarjoilut.Aamupalalla sämpylää ja hedelmiä,sekä keksejä (!),lounaan jälkeen jälkipalaksi pullaa,ja iltapäivällä kahvin kanssa kakkua ja keksejä.


Mitään noista herkuista en syöny. Koska tiesin että aina "välipala-aikaan" on pullaa/kakkua tarjolla niin olin ottanu evääksi pähkinöitä,joita sitten napostelin ja hain tarjoilupöydästä pari mandariinia kaveriksi.


Vähän teki tiukkaa katsoa kun muut veteli aika herkullisen näköistä kakkua,mutta tätä tää nyt jonki aikaa tulee olemaan. Jos ei vähän tsemppaa niin paino ei muutu ainakaan alaspäin.
Normaalisti siis oisin kakkua syöny, yks herkku päivässä on sellanen jonka oon itselleni voinu sallia ilman että paino on noussu. Mutta koska tavoitteena on saada loput ylipainosta karistettua,niin ei auta muu kun vähentää herkuttelua.


Viikonloppuna sitten taas seuraavan kerran nameja,mutta silloinkin vähemmän kuin yleensä!

4 kommenttia:

 1. Uuu, aika sissi! Vahingossa tänne törmäsin. Täältä saakin hyvää inspiraatiota omaan alkavaan urakkaan -8 kg, mikä tuntuu ihan hiton vaikealta, jo sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa vähän mennä että mitä vähemmän pudotettavaa niin sen vaikeampaa.Itselläkin tuntu että alkuun lähti helposti psinos,ja ne viimeiset istu tiukassa (edelleen).
   Tsemppiä projektiin!! :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D