torstai 12. kesäkuuta 2014

Alkukesän eka teksti

Heippa kaikki!

Erittäin pitkästä aikaa,ja kylläpä tuntuu oudolta kirjoittaa taas.
Tässä on näköjään kevään mittaan tullut kyselyitä mitä mulle kuuluu,ja hyväähän mulle.

Kevään kävin suhteellisen ahkerasti 2-3 kertaa viikossa salilla,ja perusruokaa oon syönyt.Itsessään laihdutusprojekti on ollut jo jonkin aikaa "valmis",ja nykyään koitan kovasti pysyä painossa.
Tällä hetkellä paino on hieman normipainoa suurempi,sellanen 73-74 kiloa.Vähän olis siis vielä varaa pudottaa,varsinkin kun karkki on taas alkanut maistumaan,ja housujen vyötärölinjan yli valuu läskiä.

Senpä takia tulin tänne taas pitkän tauon jälkeen kurkkaamaan ja hakemaan lisää tsemppiä kesäprojektille: -6kg!

Tämä teksti on kirjoitettu puhelimella,joten pahoittelen mikäli autokorrektio on vääntänyt sanoja :D
Koitan jatkossa päästä koneella täällä käymään.

12 kommenttia:

 1. Moikka ja mukavaa kuulla sinusta! Tsemppiä kesäprojektiin! Mulla vähän samat tavoitteet mutta toisaalta myös aion nauttia kesän herkuistakin 😊

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta! Tsemppiä kesäprojektiin!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kovasti ja hauskaa kesää!! :)

  VastaaPoista
 4. Kivaa että palasit linjoille! Löysin blogisi viime jouluna kun kahden raskauden jälkeen ylipainoa oli reippaasti ja piti saada todisteita siitä että syömisen normalisoinnilla voi saada jo suuria muutoksia aikaan. Blogisi oli ainut joka kertoo juuri siitä, että säännöllisellä, oikean ruuan syömisellä voi saada tuloksia, että aina ei tarvita koko elämän kääntämistä päälaelleen ja hullua urheilua että saa elopainoa alemmas. Toki urheilu astuu monella kuvaan ennemmin tai myöhemmin, itsekin entisenä kilpaurheilijana halusin liittää juoksun mukaan kun sain elopainoa alemmas ja oli helpompi alkaa juosta.

  Mutta pointtini on, KIITOS sinulle tästä blogista, rehellisestä ja hauskasta kirjoitustyylistä, elämänmakuisista teksteistä ja ennenkaikkea siitä, että sait minut uskomaan tämän olevan mahdollista!!! KIITOS!! :)

  terveisin nykyisin 10kg kevyempi Ruska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista 😊 Harmittaa kun olin kesän ajan niin huono käymään täällä,on menny kaikki kommentteihin vastaamiset ihan ohi.

   Onnea pudotuksesta!! 😊

   Poista
 5. Kiva kun oot tullut takas. :) Mullakin on just laihduttaminen alkanut, ja on kiva lukea sun kuulumisista ja laihdutusprojektista :)

  VastaaPoista
 6. Täällä ollaan kans kaivattu sua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva 😊 Mä koitan tästä päivästä lähtien aktivoitua blogin suhteen 😊

   Poista
 7. Olisi kiva kuulla tarinaasi lisää :

  VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D