tiistai 15. lokakuuta 2013

Ihan koukussa saliin!!

Vihdoinkin oon saanu koneeni kuntoon, ja pääsen taas kirjottelemaan. Nettiä oon käyttäny kännykällä, mutta en osaa bloggeria käyttää sillä ollenkaan. Mutta onneks nyt ei tarvitsekaan kun sain koneeni takas! :)

Eräänä aamuna salin jälkeinen aamupala;
täysjyvä-riisimuroja, keittokinkkuviipaleita ja porkkana.
Sekä kahvia, jota ei kuvassa näy.

Mulla meni viime viikko lauantaita lukuunottamatta ilman salikäyntejä, koska olin kotona hoitamassa kipeitä lapsia. Onneks sentään sen yhden kerran pääsin, meinas iskeä jo epätoivo. Jännä miten lyhyessä ajassa voi koukuttua tohon saliin ihan täysillä! <3

Ja minä kun vielä kesällä totesin ettei taida sali olla mua varten...Niin ne asiat muuttuu.

Perussettiä, eli jauhelihakastiketta ja makaronia.
Lisukkeena paprikaa ja oman maan kurkkua, nam!

Tänään kävin salilla ihan ekaa kertaa yksin! Hui, mua jännitti niin että vatsassa kierteli, mutta kun pääsin perille ja huomasin että sali oli lähes tyhjä, niin jännitys loppui. Ei muuta kun crosstrainerin kyytiin alkulämmittelyyn, ja siitä sitten jumppailemaan.

Koko kehoa oon koittanu treenata, kun noi salikerrat on sen verran harvassa kuitenkin. Teen yleensä melko lailla saman kaavan mukaan, enkä noudata mitään valmista ohjelmaa. Teen niillä laitteilla joiden käytön oon oppinu, mutta koitan kuitenkin saada mahdollisimman monipuolisen treenin aikaiseks.

Piti yks päivä oikein hifistellä, ja tein mozzarellakanaa riisillä.
Lisukkeeksi bongasin romaneskakaalia, joka maistuu aika pitkälti kukkakaalille, mutta on aika veikeän näköistä :)

Jotain kuvia alkutilanteesta otin, mutta koska ei tässä reilu kuukaudessa vielä mitään muutosta oo tainnu tulla, niin en vielä pistä vertailukuvia. Niitä tulee sitten vaikka kuun vaihteessa, niin katsotaan onko jotain tapahtunu.

Mä kyllä tunnen paljon selkeemmin kaikki lihakset (tuolla jossain nahan ja läskin alla), mutta ihan vielä ei mitään näy päällepäin.

Tosin, oon ollu huomaavinani että ylävatsassa olis tossa sivuissa jotain pientä "koloa". Se ei vaan näy kuvassa samalla lailla kun peilistä, mutta kun vedän vatsalihakset tiukaks niin sitten näkyy kuvassakin kivasti. En siis vedä mahaa sisään, puristelen vaan :D Oikeemmanpuoleisessa kuvassa ihan normitilassa oleva löysä mahani:

Anteeks mustavalkonen kuva, mutta siitä näkyy paremmin kontrastit, ja tällanen antaa mulle niin ison motivaatiobuustin jatkaa salilla käymistä!









9 kommenttia:

  1. Kivaa, että sali maistuu! :) Täytyy sanoa, että olen itsekkin jo ihan koukussa juoksemiseen, vaikka toinen viikko onki vasta menossa!! :D

    ps. pikkuhiljaa kyllä sun keho rupee muokkautuun, kuten vatsasta huoma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihanaa kun nauttii liikunnasta. Eipä olis uskonu että liikunta voi koukuttaa tällä tavalla :)

      Eletään toivossa että se siitä pikkuhiljaa rupeaa muuttumaan, mitoissa ei kyllä oo muutosta tapahtunu :(

      Poista
  2. Hienoa ! Tsemppiä salille. Se on hyvä koukutus.

    VastaaPoista
  3. Sali on tosi hyvää treeniä vastapainoksi juoksemiselle tai mille tahansa aerobiselle:) Minäkin teen joko yksijakoisella tai kaksijakoisella, enempää ei salille viikossa irtoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en aerobista tee mitenkään harrastusmuodossa, mutta töissä tulee kipitettyä aika reippaaseen tahtiin. Ei siinä nyt ehkä ihan kauheen korkeilla sykkeillä mennä, mutta kuitenkin hengästymistä tulee :)

      Mä oon vielä niin alottelija ton salin kanssa, että vähän epävarma oon siitä mitä siellä "kannattaa" tehdä. Mutta oon ajatellu että se mikä itsestä tuntuu hyvältä on tälleeen alkuun ok, kunhan tekee ne liikkeet oikein. Se sali jossa käyn on henkilökuntaa usein paikalla, ja he huomauttaa jos tekee liikkeen väärin.

      Poista
  4. Tulin huhuilemaan, että mitä sulle kuuluu? Onko projekti edennyt suunnitelman mukaan?

    VastaaPoista
  5. Mäkin haluun tietää mitä sulle kuuluu :)

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D