maanantai 9. heinäkuuta 2012

Normipäivä

Päivä 1 haasteesta suoritettu kunnialla! :D Tai siis ei tää päivä vielä ohi ole kokonaan, mutta en meinannu herkkuja illallakaan syödä. Hyvä minä! Enää siis kuus päivää jäljellä...

kuva: Wikipedia


Hyvin selvitty siis päivän ruoista. Aamupuuron jälkeen lähdettiin lasten kanssa viemään mies töihin, ja samalla poikettiin Jumbossa. "Lounas" syötiin Fazer-kahvilassa. Mä en yleensä tykkää mollata tuotteita tälleen nimeltä, ja Fasulla on tosi paljon hyviä tuotteita. Mutta tänään söin silli-perunavoileivän, joka oli hinnaltaan 5,90. Sitä en tiedä mikä siinä maksoi niin paljon, ehkä ulkonäkö? Meinasin vaan että katkarapuleipä näytti vielä herkummalta, mutta se maksokin sitten 3 euroa enemmän.
Hyvää se oli kyllä, ei siinä mitään. Mutta aika hintava.
Kuvaa en saanu valitettavasti, yksin olin kahden lapsen kanssa kahvilassa, joten ei oikeen tsäänssejä sellaseen. Netistäkään en löytäny... :( Mutta se oli sellasen Real-leivän sorttinen viipale, päällä jääsalaattilehti, uusi peruna kuutioina, jotain kastiketta (en tiedä mitä, smetanaa ehkä?), sipulia ja silliä.


Välipalana söin pikku annoksen ruokaa, kun toi leipä oli ehkä ennemmin välipalatavaraa. Toissapäiväisiä lihapullia ja pastaa, lisänä kurkkua ja paprikaa. 
Päivälliseks väsättiin esikoisen kanssa feta-oliivimunakas. Mulla ei ollu yhtään nälkä, mutta kello oli ruoka-aika, ja nyt koitan tsempata etten jätä aterioita väliin. On nimittäin meinannu aika usein kostautua.


Annoin tosta lapselle kaikki oliivit kahta lukuun ottamatta. Vihanneksia en laittanu lautaselle, kun ei ois napa enää niitä vetäny.






Iltapalana puolikas reissari kermaviilillä ja tonnikalalla, ja telkkariherkkuna pakasterypäleitä.


Tänään tuli kaupassa reilu tunti kävelyä. Illalla oltiin vielä pihalla. Vauva nukku, ja isomman kanssa lapioitiin vähän hiekkaa ja kitkettiin rikkakasveja. Sisälle tultua kuului pyyntö: Äiti, musiikkia! Joten tanssittiin vielä muutama hassu minuutti. Siinäpä päivän liikunnat :)



Muuten onkin ollu aika laiska päivä, ollaan oltu sisällä pelaamassa ja tehty palapelejä. Eipä tässä suurempaa tältä päivältä, huomenna koitan enemmän kuvia ja jotain mielenkiintosta saada tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D