tiistai 10. heinäkuuta 2012

Musa täysille ja tanssimaan!

Noniin, tänään tuntuu jopa siltä että ois tehny jotain.
Kotosalla kylläkin, mutta en oo paljoa paikallaan istunu.

Vähän sain tänään omaa aikaa, ja miten sen kulutin?

Muksujen ollessa päikkäreillä pistin musan soimaan ja rupesin tanssimaan/jumppaamaan. Otin "painoksi" puolen litran pullot, jotka täytin vedellä. Hiekka toimis paremmin, mutta en viitsiny tähän hätään sitä hakea. 
Zumbaohjaaja sano sillon aikoinaan, että IHAN maksimissaan sais olla kilon verran painoa kummallekkin kädelle kun tekee painojen kanssa tanssiliikkeitä - revähdysvaara. 
Näiden ohjeiden mukaan siis mennään :)

Musiikkina itse tykkään tanssiessa soittaa kaikkea menevämpää. Aika pitkälti kaikkea sellasta, mitä radiossakin soi, vaikka tietysti vanhaakin sekaan mahtuu. Muutama tän päivän biisi:

Pitbull & Mark Anthony: Rain over me
Don Omar: Danza Kuduro
Don Omar: Virtual Diva
David Guetta & Kelly Rowland: When love takes over


Tanssahtelun jälkeen menin viel hetkeks lattialle tekemään erilaisia pikkuliikkeitä. Lisäks hyppyyttelin lapsia koko päivän, mutta ne on sellasia pikkupätkiä joita en nyt liikunnaks huomioi.
Viikon liikunnat tähän mennessä:

Ma: Kävely 1h
Ti: Tanssi + jumppa 40 min, siivous 30 min

Jos jonkun mielestä en noissa ylläolevissa kuvissa näytä paksulta, niin pistän tähän pari kuvaa joissa mun läskinpeittohousut ei oo niin hyvin aseteltu ;D



Lounas: Raejuustoa (n 1dl), tonnikalaa (hieman vajaa purkillinen) ja kurkkua (1/3)

Lounaan jälkeen mentiin pihalle. Oli tarkotus vähän kärrätä hiekkaa, mutta yhden kuorman jälkeen anoppi ilmoitti että hekin on vatsataudissa. Olivat kuulema tehneet eilen ruokaa, mutta kukaan ei kykene syömään, niin saan hakea jos haluan. Lähdettiinpä sitten ruoanhakureissulle :)




Oli meinaan ihan älyttömän hyvää ruokaa! Kasvissosekeittoa, jossa vähän sulatejuustoa. Isompi lapsi veteli aika paljon välipalaa, joten keitto ei maistunu. Minä sitten yksin söin. 

Mutta kun iskä tuli kotiin omien eväiden kanssa, niin johan hyppi muksu tasajalkaa että "Isi, mulle kans!"
Alla olevasta kuvasta ymmärrätte varmaan miksi ;D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D