tiistai 24. heinäkuuta 2012

Ilmoitusluontoinen tyhjänpäiväinen tylsyysteksti

Tylsyys iski, joten laitan tällasen ilmoituspostauksen ;)

Koska mulla oli viikonloppuna kahden päivän tauko kirjottamisessa, ja huomennakaan en pääse koneelle, niin laitan jo tänään illalla noi uudet vaate-vertauskuvat :) Siihenhän ois oikeesti vielä neljä päivää että kuukaus tulis täyteen, kun viimeks otin kyseisistä vaatteista kuvat 28.6. Mutta ajattelin että kun tänään on aikaa, niin nappaan kuvat.

Käytiin äsken lasten kanssa keräämässä muutama mustikka, ja söin välipalarahkan tuoreiden mustikoiden kera. Nami! Olipa hyvää :)

Ajattelin sitten 9-kymppiin päästyäni laittaa tonne ylävälilehtiin vähän vinkkejä joilla itse oon päässy tähän. Vähän niinkuin sellaisen tiivistelmän.

Olis kiva kuulla ideoita mistä kukin haluais lukea. Kaikki asiat on tällä hetkellä mun pään sisällä, ja kirjoitan mistä vaan mikä mieleen juolahtaa. Mutta vaikea on kuitenkin tietää mistä asiasta kukin on kiinnostunut. Saa siis ehdottaa kaikkea :D

Illalla sitten lisää asiaa ja kuviakin  :)

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Sulla on ihan uskomaton vauhti päällä!

    Haluaisin lukea postauksen sun ruokapäiväkirjasta, treeniviikosta, herkuttelusta (onko herkkupäivää, millä herkuttelet jne.) ja siitä, mitkä on sulle pahimmat kompastuskivet ja miten pääset niistä yli.

    Kiitos ja tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ideoista, noista saakin ihan kivasti materiaalia aikaseks :)

    Jonkunnäkönen ruokakertomus kuvien kera olikin jo ( http://backtobeingwhoiwas.blogspot.fi/2012/06/haastan-liikkumaan.html ), mutta laitan mielellään tarkempaakin kuvausta.

    Millainen on oma tilanteesi? :) Onko sulla omaa projektia meneillään?

    Kiitoksia tsempeistä, hyvästä vauhdista huolimatta kannustusta tarvitaan! :D

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D