tiistai 17. heinäkuuta 2012

Hula-hoop!

No eipä tässä sen kummemmin eilisen jäljiltä lihaksiin satu. Ne paikat, mitkä osasin venyttää, on ihan kunnossa. Hieman tossa ylävatsalihaksissa ja pakaroissa tuntuu, samoiten nää...noh... (termit hukassa)...no kummiski tässä olkapäiden ja kainaloiden välissä, etupuolella vartaloa. Valaiskaa joku jos tiedätte mistä puhun! :)

Hauikset ei ilmoita mitään kipuja. Taitavat nauraa aivoilleni, jotka epätoivoisena pisti ne treenaamaan kahden kilon punteilla, tajuamatta että noi muksut painaa moninkertaisesti ja niitä kuiteski nostellaan päivittäin ;)


Tänään sitten eka päivä hula-harjoituksia takana. Ei kyllä meinannu sujua millään. Sain maksimissaan 5 kierrosta kerrallaan, ja musta tuntuukin että se rinkula oli enemmän lattialla kun vyötäröllä. No, treeniä se kumartelukin tavallaan on ;D

Kävin sitten vähän googlettamassa asian tiimoilta, ja kävi ilmi että mulla on aaaaivan liian pieni vanne! No, toi on kyllä tollanen lasten koko, ja jotenki ajattelin että ois helpompi sellasella. Mutta noup, iso sen olla pitää. Ja nyt kun tarkemmin ajattelee, niin käyhän se järkeen, ettei tällasella pallomahalla tollasta pikkurinkulaa pyöritellä :D
Huomenna pitää käydä metsästämässä uutta.

Tänään tuli syötyä lounaaksi eineskeittoa. Oltiin menossa katsomaan ystäväni vauvaa, ja piti äkkiä jotain syödä ennen sitä. Mies oli eilen meille tällaset ostanu, niin syötiin pois.
Kyläillessä join vain kahvia, vaikka pöydällä oli yhtä sun toista tarjolla. Tänään helpottu vähän, kun meitä oli niin monta paikalla, ettei kukaan kytänny mitä otin ja mitä en.

Vaavelin ihastelemisen jälkeen mentiin käymään kaupassa. Meinasin, että ostan itselleni jotain välipalaa. Mutta ohhoh, se ei olekaan edes isossa marketissa mitenkään helppoa hommaa! Kaikki eväspatongit ja leivät on tungettu täyteen majoneesia. Lihapiirakat, einespizzat ja kaikki sellaset, mitä ennen olisin heti napannu hyllystä mukaan, ei kiinnostanu tippaakaan. Tuntu ettei koko kaupasta löydy mitään sopivaa, ellei sitten olis banaania halunnu.

Aikani kiertelin, ja sitten tuli mieleen välipalapatukat. Näissä kyseisissä kaloreita oli vähän enemmän kun joissakin toisissa, mutta ennemmin ostin kuitenkin näitä kun on mun mielestä paremman makuisia. Söin näitä kaksi, eli 264kcal tuli niistä... o_o

Miten itse koette, löytyykö kaupasta helposti laihduttajalle sopivaa välipalaa?


Päivälliseksi tein kanakastiketta. Ihan näppäränä tyttönä otin kauheesti kuvia ja ajattelin ikäänkuin reseptiä laittaa. Mutta kappas, meillä oli käynykin kookosmaitovarkaita, joten tällä kertaa tein kastikkeen kermasta. Mutta kookosmaito siis sopii tohon paljon paremmin!



Mulla on tapana laittaa riisin sekaan pikkaisen kuminaa. Joku voi vähän vieroksua sitä, mutta mun mielestä on hyvää.

Kastikkeeseen tulee sipulia, valkosipulia, tomaattia, mausteita, kanasuikaleita ja kookosmaitoa (kermaa)

Kuori ja pilko sipulit

Paista tilkassa öljyä

Lisää paloiteltu tomaatti

Lisää mausteita mielen mukaan
(Minä käytin: Garam Masala, kurkuma, curry, korianteri, kaneli, kardemumma, pippuri, chili ja suola)
Muita mitä joskus käytän on anis, kumina & sinapinsiemen
Sekoita joukkoon kanasuikaleet, ja paista hetki jotta kypsyvät


Kaada kookosmaito (kerma) pannulle ja sekoita

Hauduta hetki kannen alla, maista. 
Mikäli mausteita tarvitsee enemmän, lisää ne.

Hauduta vielä n. 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.

Tällaisen kanakastikkeen kanssa syödään yleensä Naan-leipää ja jogurttikastiketta (tsatsikin/raitan simppeli versio). Naania en ostanu, enkä ruvennu itsekään tekemään kun kahdestaan A:n kanssa syötiin.
Tässä kuitenkin jogurttikastikkeen ohje:

Kuori ja pilko 1/3-1/2 tuorekurkku mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. 
Sekoita 2dl:n maustamatonta jogurttia (esim. Bulgarian jogurtti). 
Mausta suolalla ja pippurilla.

Annokseni.

Näyttää että tota jugu-kastiketta on hervoton määrä! :D Se kuiteski levis tohon, sitä ei oo niin paljoa kun miltä näyttää...

Huomenna taas lisää hulailua, toivottavasti paremmilla varusteilla!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D