keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Huono alku viikolle, mutta parannetaan loppua kohti!

Doddiin, nyt oon taas levänny ja voimissani :D
Vaan enpä oo sitten tänään mitään kuvia kerinny nappaamaan. Jospa laitan vähän eilisiä...


Näköalatornista

Musta tuntuu että tää viikko on syömisten suhteen menny suoraan sanottuna perseelleen! Maanantaina ei tullu mitään herkkuja syötyä, mutta ateriat meni miten sattuu.
Eilen Lintsillä syötiin pihviä ja keitettyjä perunoita (nämä vielä ihan ok), ja päällä maustevoita ja bearnaise-kastiketta. Noita en kyllä paljoa päälle laittanu, mutta silti. Jälkiruoaksi (ja "välipalaksi") iso pallo GB:n salmiakkijäätelöä. Oli meinaan ihan mahottoman makeeta! Oiskohan mulla kieli tottunu vähän laimeempaan ton makeuden suhteen, tuntuu että kaikki valmiit jogurtitkin on ihan ällömakeita. Illalla söin ihan hyvän ruoan, spagettia ja jauhelihakastiketta, ja iltapalaksi ruisleipää ja pikkasen mozzarella-tomaattisalaattia.
Tänään aamupala meni taas ihan hienosti, mutta sitten lounas syötiin kaks tuntia myöhässä, joten välipala jäi pois :( Ei hyvä! Ja sitä suklaakakkua söin vaan pienen palan, vaikka oli tooooosi hyvää! :D Jaa niin, munhan piti ottaa siitä kuvia...Hups! No, otan vaikka huomenna siitä jäljellä olevasta palasesta...

Ehkä noi "herkut" vielä menettelee, mutta sitten näitten syömiskertojen vähyyteen yhdistettynä menee kyllä nyt vähän heikosti. Kahtena päivänä jääny kunnon välipala syömättä, ja maanantaina se oli ruokaa :( Huomenna pistetään taas homma rullaamaan.



Sea Life.

Kerroin jo aikaisemminkin, mutta musta vaan, kaikesta huolimatta, jotenkin tuntuu nyt elämä niin ihanalta! :D Niin kevyt ja energinen olo. Vaikka ei painonpudotusta vielä kovin tapahtunu, niin mieli jotenkin tosi korkealla. Asiat, joista ennen sain ihan mielettömät kilarit, lähinnä vaan naurattaa. Hermot ei mee yhtä nopeasti. Sain mieheltäkin kommentin että on musta ylpee kun en oo pitkään aikaan hermostunu lapsille. Itsellään hänellä palaa nykyään nopeammin pinna (vaikkakin harvemmin kun mulla aikaisemmin).



Enpä muista laitteen nimeä...

Tämän päivän vieraiden ja ukkos-/sadekuurojen takia liikuntaa ei oo ollu kovin paljoa...
120 litran akvaario tosin tuli tyhjennettyä, eli kalat veks, vedet viemäriin, akvaarion ja kaapin siirto toiseen huoneeseen, uutta vettä, ja kalat takaisin :D Sellanen tunti meni, ja koko ajan jaloillaan, joten laskettakoon tämä kevyeksi hyötyliikunnaksi :)
Vauvaa työntelin päivän mittaan unille yhteensä puolisen tuntia sateessa. That´s it for today.

Mun piti niin tänään tehdä sitä vaatepostausta varten vähän kuvaamista, mutta ei tänään muisti pelannu. Mutta nyt mulla on parempi kamera kännyssä, joten huomenna ehkä saan tosta jotain aikaiseksi. 

Ja aamulla pääsen taas puntarille. Ihan kauhee pelko takapuolessa että se paukauttaa isomman lukeman. Mutta ei, ei niin voi olla! Kyllä se pienempää lukua näyttää, eiks vaan?

P.S. Olin saanut uuden lukijan :) Tervetuloa!


2 kommenttia:

  1. Heippa! :)

    Löysin blogisi sanahaulla elämäntapamuutos (jota tässä itsellänikin kovasti on tarkoitus aloittaa). Olen samankaltaisessa elämäntilanteessa, kolmen lapsen äiti, jolla oman itsensä huoltaminen on jäänyt.
    Nyt siihen saa luvan tulla muutos, ja on ihanaa että tämmöinen vertaistuki-blogi löytyi :)

    Tsemppiä hulluna muutokseen, täällä samat tunnelmat. Erityisesti noista vanhoista lemppari-lököhousu-kuvista löysin _niin_ itseni :DD

    Tuuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kommentoit :)

      Sekä muiden blogien lukeminen että tän oman kirjottaminen on ollu mulle iso apu. On kiva tietää että ei oo yksin näiden asioiden kanssa :)

      Niin totta, että toki ne lapset on ykkösenä, mutta täytyy sitä itsestäänkin muistaa pitää huolta.

      Kiitos tsempeistä, ja samaa sulle!! :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D