maanantai 18. kesäkuuta 2012

Terkkuja Tampereelta!

Ah ja voi.
Pelkkää valitusta viime päivinä mun tekstit, mutta on niiin heikko happi. Eilinen Särkänniemi-reissu meni tosi hienosti, ja kaikki nautti :) Mutta mun keho oli sitä mieltä että mun ois ennemmin pitäny jäädä kotiin lepäämään. "Kostoksi" olin sitten illalla niin kipee, etten kyenny tekemään yhtään mitään. Eilinenki teksti jäi sen takia väliin.

kuva: www.sarkanniemi.fi


Tänään alkaa jo olla hitusen verran parempi, tuntuu että niistämisestäkin alkaa olla jotain hyötyä. Kurkku vielä kipee. Mies teki mulle eilen iltapalaks kanasalaattia. Raasti lautasen pohjalle pari porkkanaa, kurkkua ja  heitti päälle paistetut broilersuikaleet, jotka oli maustanu chilillä ja valkosipulilla. Päällä oli vielä pieni nokare itse maustettua, TOSI valkosipulista tuorejuustoa. Lisäks teki mulle vielä kaks isoa mukillista hunaja-rommiteetä. Pari buranaa vielä ennen nukkumaanmenoa, niin sain sen kuuluisan toisen jalan haudasta nostettua takas maan kamaralle.
Lapset on kipeinä, ja mies tulossa kipeeks. Nyt on vaan pakko koittaa saada itsensä terveeks, vaatii voimia hoitaa kahta (kolmea) kipeetä lasta ;)

Kuten arvata saattaa, niin tää sairastelu vaikeuttaa tota ruokailun miettimistä. Aamupala jäi kokonaan väliin eilen. Autossa vedin kurkkupastilleja oikeen urakalla, ja ihmettelen ettei menny vatsa sekaisin :D Lounaalla käytiin Martinassa. Valitsin vuohenjuustokanaa. Tässä lainaus Martinan sivuilta ruokalistalta:


Noita vohveliperunoita en syöny kun muutaman. Ellen ois ollu niin flunssanen, ja oisin voinu katsoa tarjoilijaa silmiin ilman että omat silmät vuotaa, niin oisin vaihtanu potut esim. kasviksiin. Ranskalaiset yms potut ei oo koskaan olleet mun juttu muutenkaan, mutta nyt oon miettiny että yritän olla syömättä sellasta mistä en tykkää. Martinassa on salaattipöytä, josta sitten otin ison lautasellisen porkkanaraastetta, jäävuorisalaattia, raejuustoa ja oliiveja. Lisäksi kurpitsansiemeniä salaatin päälle, ja leipäpöydästä nappasin leipätikun.
Kauhea jano yllätti kotimatkalla, ja join vichy novellen. Purkkaa ja kurkkupastilleja kului myös.
Kotiin tultuamme käytiin anoppilassa kahvilla, vaikka mies sano että jos haluan, niin jäisin sohvaperunaks. Mutta teki mieli kahvia :) Söin ohuen viipaleen viineriä ja pienen suklaakeksin. Kotona popsin vielä n. 4dl pakasterypäleitä (tekee muuten tosi hyvää kipeelle kurkulle!). Iltapalana sitten se kanasalaatti, ja aamuyöllä oli pakko ottaa vielä pakkasesta pieni jäätelöpuikko, kun kurkkuun sattu niin kovin.
Nyt en meinaa ruoskia itteäni noiden herkkujen takia, kipeenä täytyy vähän poiketa säännöistä.

Tänään siis parempi olo, ja söin jopa aamupalan :) Puuroa taas. Esikoisen kanssa syötiin jäätelöt, kun sekin tässä yski niin että sääliks kävi :( Teetä tuli myös juotua.

Nyt koitetaan saada päivä jotenkuten kunnialla vedettyä läpi. Lähdenkin tästä hieman vetämään lonkkaa, kun vauva nukkuu ja isompi kattelee piirrettyjä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D