torstai 14. kesäkuuta 2012

Herrrrkkupäivä...

Päivä lähti hyvin liikkeelle, mutta iltasella tuli vähän herkuteltua (o´_`o)
Ihan normi aamupalasetti, kaurapuuroa ja kevytmaitoa, siihen lisäks otan joka aamu multivitaa.
Lounaaksi eiliseltä päivälliseltä jäänyttä jauhelihakastiketta ja porkkana-perunasosetta, ja välipalaksi rahkaa marjoilla.

Päivällinen meni sitten toisissa merkeissä. Huitasin grillimakkaran, ja itse tehdyn hampparin kun mies grillas jauhelihapihvejä. Jälkkäriks meni vielä leveähkö pala Pullava-vadelmaviineripitkoa. Nooh, välillä pitää mennä näinkin :)

Täytyypä lisäillä tonne kiloklubin ruokapäiväkirjaan näitä sapuskoja. Musta ei koskaan olis punnitsemaan syömisiäni tai ihan nöpönuukaan tarkkailemaan ruokia. Toi kiloklubin systeemi vaan avaa hieman silmiä ton mättämisen suhteen. Se, minkä on ajatellu olevan ihan jees, esim. pähkinät, tuokin ihan mahottoman määrän kaloreita päivään. Ehkä vähän naiivina ajattelin että niitä vois napsia niin paljon kun haluaa...

Lapset on edelleen kipeinä - ja kiukkusia :( Itselläki alkaa olemaan kurkku kipee, joten oon vedelly kurkkupastilleja pitkin päivää. Vähän rupee myös olemaan univelkaa.
Väsymys alkaa painaa, joten tältä päivältä jätän tekstin lyhyeksi, eikä tänään oo oikeen mitään kuviakaan. Huomenna uus yritys! :)

P.S: Uudella va´alla paino aamulla 95,6, kun viikko sitten vanha vaaka näytti jo 94,8, mutta alaspäin on kumminki suunta ainakin rasvaprosentin osalta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D