sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Voihan viikkokatsaus sentään :(

Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! :)

Tää viikko on menny vähän paasto-meiningillä. Sillon kun itse olin kipeenä alkuviikosta, niin ei tehny mieli syödä mitään. Ja nyt kun lapset on kipeinä ja valvottaa öisin, niin on tullu päivisin torkuttua eikä täten syötyä.

Meillä kävi sähkömies asentamassa etälukumittarin torstaina. Sähköt katkes parin minuutin ajaks, niin että liedestä kello nollaantu. Liesi ei toimi ilman että kelloon on asetettu joku aika, ja se näytti edelleen tänään nollaa. Se siis tarkottaa, että itse ei oo paljoa ruokia tehty o_o

Maanantaina meni vielä ihan hyvin.

Muutenkin ollaan eletty miehen kauppareissujen armolla, eli syöty sitä mitä se on tuonu. Ja suurimmaks osaks kyseessä on ollu Saarioisten valmisruoat: kinkkukiusaus ja lohikiusaus, kebab ja pizzaa (pizzaa en ite syöny).
Ei sillä että valmisruoissa mitään vikaa on, ja ennemmin mä niitä syön kun en mitään. Sitä paitsi ajatuksena ehkä oli ettei kipeenä tarvis alkaa kauheesti kokkailemaan, vaan toi on helpompi vaihtoehto, kun vaan käyttää mikrossa.


Ongelma oli lähinnä siinä, ettei oikeen jaksanu laittaa salaattia tai vihanneksia ruoan kanssa. Pakastevihanneksetkin loppu kesken. Kovasti oon nyt viikonloppuna asiassa yrittäny skarpata, ja onhan se mennykin jo tänään paremmin :)
Tänään mies haki ainekset Caesarsalaattiin, eli syötiin sitten kanacaesarsalaattia ja Naan-leipää. Nami!

Mun teini-iän bravuuriruoka: Nuudelit ja tonnikala.
Mutta missä on...
...salaatti???

Eilen vanhemman lapsen minisipsipussi oli jääny mun yöpöydälle, kun hän katseli illalla meidän sängyssä leffaa. Arvatkaa söinkö niitä sitten yömyöhään? Jep!
Ja oon mä huitassu myös Twix-patukan, ja vähän salmiakkia. Kaikkea sitä, mitä tarjolla on ollu. No, eipä tuu energiavaje niin isoks niistä syömättömistä aterioista... ;D (vitsi, vitsi!)

Kebabinjämät ja hernemaissipaprikaa = Eilinen lämmin ruoka

Itestä tuntuu että tän viikon tekstit on ollu tylsiä ja ikäviä, mutta kyllä tää sairastaminenkin on osa elämää, ja tuntuu vaikuttavan ihan älyttömän paljon projektiinkin.

Jos miettii etukäteen jo sitä että joku päivä on juhlat tai illanistujaiset tiedossa, ja koittaa henkisesti varautua syömään niissä hyvin, niin nyt kehotanki teitä kaikkia tähän:

Kun alkaa tuntumaan että mahdollisesti ois flunssaa tulossa, niin käy heti sillon kaupassa! Hamstraa pakastevihanneksia, raaka-aineita ruokiin (tee vaikka ruokia valmiiks, säilyy pari päivää jääkaapissakin), valmiiksi pilkottuja salaatteja, hedelmiä, pakastemarjoja, rahkaa jne.
Muista myös nenäliinat, kurkkupastillit ja mahdolliset Finrexinit ja Buranat.

Kun sulla on kaapeissa valmiina kaikki mitä muutaman päivän sairastelun ajan tarvitset, niin sun ei tarvii ravata kaupassa kipeenä. Sillä kipeenä vasta hyvää tekeekin mieli! Ei sillon yhtään himota joku mauton salaatti, vaan sillon haluaa suklaata, karkkia ja sipsejä, koska ne lohduttaa kun olo on huono!

Eilinen iltapala: Tonnikalasalaatti.
Parempaan ollaan menossa jo :)

Itsehän en oo nyt käyny herkkuja ostamassa, mutta oon syöny muiden herkut, jota en normaalisti kauheesti harrasta. Jos ois kaapissa ollu sitä rahkaa ja muuta sopivaa, niin tääkin viikko ois saattanu olla erilainen.


Surkee viikko takana siis, mutta jälleen kerran oon jotain uutta oppinut. Seuraavan kerran flunssassa menee paremmin, koska oon vahingosta viisastunu! :)
Huomenna on taas sopivasti maanantai, ja aletaan olla jo paranemaan päin, eli jos alotttais taas puhtaalta pöydältä.

Paranemisia kaikille kipeenä oleville!! <3



11 kommenttia:

  1. Tsemppiä uuteen viikkoon! Ja ne pienet valinnat, niilläon iso merkitys :)

    VastaaPoista
  2. Toi oli niin hyvä idea käydä ostamassa kaikki valmiiks. Oon ite kipeenä semmonen karkin mussuttelija kans että huh huh. Mikään ruoka kun ei nuhaisena tahdo maistua niin karkit maistuu sentäs joltain:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ollukki? En oo itsekään sitä tajunnu, mutta nyt sellanen juolahti mieleen, ja tästä lähtien teen juurikin niin :)

      Poista
  3. Tsemppiä ja terveempää tätä viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Sinulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista
  5. No siinähän oli heti hyvät ohjeet. Vahingosta viisastuu ja eikun eteenpäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D
      Juurikin näin, tsempillä vaan porskutetaan ja otetaan virheistä oppia :D

      Poista
  6. Uusi viikko, uudet kujeet :)

    Tosin mun kujeet on tänään ollut protskupannarit ja sokerittomat salmiakit, eli ei se kaikista kehuttavin ruokavalio...mitä me pienistä, kun ei pienetkään meistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, mutta mietippä mitä oisit voinu noiden sijaan syödä! :D Aika hyvin mun mielestä :)

      Niinpä, ei noin pikku asiat tätä hommaa kaada :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D