maanantai 5. marraskuuta 2012

Sehän onnistu! :D

Tässä sitä kirjotellaan. Siitä voi varmaan vetää johtopäätöksen, että mörkö ei tänään vieny mua! ;)
Päivä meni siis just niin kuin pitää :)

Ja eniten ylpee oon siitä, että vaikka oli ihan mieletön karkkihimo, niin en käyny pussista ottamassa yhtäkään. Suljin pussin, ja jemmasin sen kaapin ylähyllylle.
Oon nimittäin sen verran laiska, etten taatusti hae jakkaraa sen takia että saisin yhden karkin ;)



Viime yö taas meni aika heikosti, mutta jotenki väsymyksestä huolimatta jaksoin tänään tanssahdella. Jopa tunnin verran, eli melko hyvin. 

Ja söinkin ihan passelia ruokaa, ilman herkkuja.

Aamupala

Pieni hätä meinas iskee kun tajusin, että meidän kaikki vihannekset on loppu. Pakkasessakaan ei ollu muuta kuin keittojuureksia, joita en välttämättä halua lautaselle ruoan kaveriks, vaikka keitossa maistuukin. 
Mutta sitten onneks löysin pussillisen herne-maissi-paprikaa, joka oli pakastimessa väärässä laatikossa. Ja illaks mies toi kaupasta kurkkua.

Lounas.
Makaronia, jauhelihakastiketta,
eiliseltä jäänyttä porkkanaraastetta ananaksella sekä he-ma-pa.

Olis siis pitäny tänään käydä kaupassa, mutta neljän tunnin yöunien jälkeen en jaksanu lasten kanssa ruveta kaupassa käymään. Se kun on aina oma projektinsa. Pukea lapset, nostaa autoon, autosta kauppaan, kaupasta autoon ostoskassien lisäks, ja autosta sisälle ostoskassien kanssa. 
Olishan sekin tietysti hyvää hyötyliikuntaa, mutta en vaan tänään kyenny.

Huomenna aattelin väsätä kalakeiton. Pääsee ne keittojuureksetkin hyötykäyttöön :D

Välipala

Unohdin muuten sanoa, että sillon perjantaisen juhlinnan takia päätin käydä sunnuntai-aamuna vaa´alla. Ajattelin että varmaan noi viinakset ja parin päivän mässyttely on tehny tehtävänsä. Mutta tulos oli tasan sama kun torstaina. 
Joo-o, taidankin vaihtaa vaakaan uuden pariston! ;)

Kanakastiketta ja riisiä.
Ei oo ketsuppia, vaan chilikastiketta!

Tänään on vatsa ollu ihan turvoksissa. En tiedä että tuleeko noiden herkuttelujen turvotus näin jälkeenpäin, vai johtuuko jostain muusta. 

Söin eilen kyllä melko paljon chilikastiketta, ja tänään sama juttu. En oo pitkään aikaan sitä käyttäny, mutta se sopi tosi hyvin miehen tekemään kanakastikkeeseen.
Muistelisin kuulleeni että chililläkin on joku rasvaa polttava vaikutus? 
No, polttaa se tietysti sitten muutenkin, että se ei ehkä oo se paras laihdutuskeino :D Tosin mä en sitä laihdutuksen tai rasvanpolton takia syöny.

Iltapala

Mutta johtupa se vatsan turvotus mistä tahansa, niin toivottavasti se on huomenna ohi. Löysin nimittäin meidän varastosta vielä yhden "kirppisvaatekassin". En tienny että sellanen vielä oli, kun muistelin että oon heittäny kaikki loput vaatteet pois/lahjottanu ne. 
Ei ne kaikki vaatteet siinä kassissa ollu mun, mutta osa. Joten jos huomenna vatsa olis taas normalisoitunu, niin pääsis kokeilemaan! :)

Viime kerralla kirppiskassista löyty jo päälle meneviä vaatteita,
vaikkei ehkä vielä ollu ihan niin hyvännäköiset päällä.






2 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä! Tunnuit jo kaipaavan vähän tsemppiä, ja löysit sitä itsestäsi, hieno juttu. :-)
    Sulla on kiva pylly! Itse kun en juuri omista.. Tosi kiva vartalonmalli sulla, tuollainen ihana kurvikas tiimalasi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)

      Mä oon aina ite inhonnu ahteriani. Vai tiimalasi :D No ehkä vyötärö on kapeempi kun lantio, mutta sitten siitä alaspäin se onki käänteinen tiimalasi :D

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D