keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Aamuyön tsemppihenkeä! :)

Vaatekassi käyty läpi!

Kyse on siis sellasista vaatteista, jotka oli menossa kirpputorille myyntiin. Tuskastelin niiden kanssa muutama vuos sitten, kun oli vihdoin tullu aika luopua niistä. Olin varma, että en enää koskaan oo sen kokoinen että ne vaatteet mahtuu mun päälle.

No, ei ne ehkä vieläkään kunnolla mulle mahdu. Mutta nyt on jo toivoa asian suhteen! :)

Anteeks jo etukäteen tökerösti taustasta irrotetut kuvat. Oon tehny näitä nyt niin paljon, etten jaksa joka ilta väkertää noita reunoja siistiks. Koitin nyt kuitenkin saada sellasta jälkeä että vartalon mallin näkee.

Aivan liian pieni, ja vielä kauan.
Meni takas kassiin ja komeron perälle.

Liian pieniä vaatteita oli muutama, ja sitten oli näitä jotka mahtu kyllä päälle, muttei näytä hyvältä :(

Apua!

Muotoilevat alusvaatteet ois ehkä kohdillaan?

Mietin tässä että miten mulla on taas viime aikoina ollu niin läski olo? Järkeilin, että oon nyt sellasessa hassussa vaiheessa kahden vaatekoon välissä, eikä kummatkaan koot oikein istu. Vanhat vaatteet (44/46) rupeaa olemaan sellaset vähän väljän tuntuset, eikä kaikki housut enää kumartaessa meinaa pysyä kunnolla ylhäällä. Mutta toisaalta 40/42 on vielä auttamattoman pieniä. 
44 on siis sopivin koko, mutta niissäkin on jo vähän väljää...

Ja koska inhoan liian isoja, roikkuvia vaatteita, niin oon nyt pitäny niitä pienempiä. Siks ajattelin että tää mun läski olo johtuu siitä, kun pidän "liian pieniä" vaatteita. Ja samalla mietin että nauraakohan kaikki kun oon pukeutunu makkarankuoreen...

Vaikeeta, kun olo ois tietysti paras niissä pienemmissä vaatteissa, kun ne kerran menee päälle. Mutta olo on silti vähän sellanen että kaikki roikkuu yli reunan. Dilemma! ;)

Tää mekko alkaa muualta kohta olemaan melko hyvä, mutta tisseistä liian tiukka.

Mä nyt koitan taas tsempata itteäni ajattelemalla että kyllä mä vielä noihin vaatteisiin mahdun! Kun usko meinaa loppua, niin mun on vaan pakko katsoa vanhoja muutoskuvia.

Ihan oikeesti, vielä toukokuussa olin kauhee pullukka! Joo, en oo vieläkään mikään hoikka, mutta niin paljon hoikempi kun edes kuvittelin voivani enää olla. Jos oon pystyny tällaiseen suoritukseen, niin kykenen kyllä vetämään tän projektin loppuun asti!

Alla vielä kuva itselleni todisteeks siitä, että kaikki on mahdollista. Eikä oo tarvinnu kituutella millään kaalikeittodieetillä :)

Viimeinen kuva on syyskuun lopulta, eli varmaan vielä paremmin istuis nytten :)

Motivaatio on siis palannut! Kiitos kaikille tsempeistä, nyt mä jaksan taas kannustaa teitä muita! :D

4 kommenttia:

 1. Tämä on hei ihan mun omaa höpötystä, mutta oletko kokeillut Pilatesta. Näyttäisi sullakin olevan, kuten mullakin, tuota pientä notkoselkävaivaa ja sen takia masu näyttää aina pömpöttävän kuvissa (sulla on sitäpaitsi minusta aika pieni masu). Pilateksen avulla olen itse saanut tuota keskivartaloa hallintaan, siksi suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, notkoselkä ollu pienestä asti :(

   Mä ostin kerran Pilates-dvd:n, ja pari kertaa kokeilin. Sitten se vaan jäi.
   Täällä päin ei oo Pilates-tunteja missään, mutta vois tietty sitä kokeilla.
   kiitti vinkistä! :)

   Poista
 2. Musta toi ekan kuvan valkoinen paita ei ole kovin kaukana sopimisesta - mun mielestä sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se kiinni menee, mutta on liian lyhyt, ja tuntu päälläkin aika pieneltä :(
   Sillon kun ostin niin se yletti tohon smaan kohtaan kun alla oleva musta toppi.
   Mutta ehkä kohta :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D