keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Marraskuun muutoskuvat

Tänään en kauheesti ajatellu kirjotella, vaan tänään laitan muutoskuvia.

Ja kuten juuri eilen totesin, niin en taaskaan nää mitään muutosta viime kuuhun.
Eipäs, kun näen mä, nimittäin vatsa on suurentunu!
Mua on kyllä turvottanu tässä jo viikon verran, mutta en tiedä onks se vaan sitä. Kyljetki on ehkä leventyny, voiko sekin johtua turvotuksesta? Hope so!

Vähän kävi mielessä sellanenki, että lopettasin näiden kuvien ottamisen kun mä vaan aina masennun kun en nää muutosta. Mutta toisaalta, kyllä mua sit jälkenpäin harmittais jos jätän ottamatta. Kakspiippunen juttu, mutta oon mä ennenki tästä päässy yli. Kai noi vaaka- ja senttiluvutkin näyttäs, jos aihetta huoleen olis.

En tässä missään nimessä yritä kerätä sääliä! Kyllähän mä tiedän että kaiken kaikkiaan muutos on mieletön :) Mutta jotenki (vaikka tiedän että edemmäs mentäessä muutos on vähäisempää) sitä silti toivois vähän näkyvämpiä tuloksia.

Nojuu. Tässä kuitenkin noi kuvat.

Ekana kuvat joka kuulta kesä-marraskuu.
Sitten nää jotka mua masentaa, eli "ero" viime kuun ja tän kuun välillä.Vatsa vähän enemmän pullottaa, ja selkämakkarakin tullu takas? Jaiks!
Oisko herkkujen vähentäminen mitään?

Onneks voin näillä lohduttaa itseäni. Näissä kun muutos jo näkyykin :) 
Eli kesäkuu-marraskuu -17 kiloa.

Ne oli siinä. Huomenna jotain muuta taas :)

6 kommenttia:

 1. Loppujen lopuksi kokonaisuus sen ratkaisee, joten tosi upeasti oot saanut kropasta makkaroita pois! Tsemppiä vaan niin joulukuun kuvisssa taas näkyy muutokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä :)
   Onneks joulukuun kuvatkin otan kuun puolessavälissä, eli sopivasti ENNEN joulua ;)

   Poista
 2. Täällä taistellaan ihan saman kanssa; viime kuun ja tän kuun muutos tuntuu siltä, että turvottu on vaan lisää vaikka ainakin ajatustasolla on kai yritetty tehdä jotain. Se herkkujen vähentäminen sopis tähän osoitteeseen kanssa.

  Kovasti tsemppiä sinne myös, ja joulukuussa ollaan molemmat entistä suuremman muutoksen saaneita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä :)

   Mulla alkaa noi viikottaiset pudotukset olemaan sen verran pieniä, ettei tolleen kuukaudessa kauheesti enää missään näy.
   Mutta aivan varmasti saadaan jotain muutosta aikaan, kun vaan halutaan :D

   Tsemiä myös sulle!!

   Poista
 3. En minä ainakaan suurentumista näe ja ainakin noissa ekoissa kuvissa näytät nyt pienemmältä kuin viime kuussa. Huomaa, että asentokin vaikuttaa. Ja noissa koko pudotuksen näyttävien kuvien ekassa ja vikassa on ihan mieletön ero!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois vissiin ollu fiksua sillon jo projektin alussa ostaa vaikka samoja alushousuja eri kokoja, että ois sitten ollu n.s. "samat" housut joka kuvassa. Mutta kyllä vatsa mun mielestä vähän enemmän pönöttää... :(

   Noissa vikoissa kuvissa on kyllä eroa, ja siihen onkin pakko olla tyytyväinen :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D