torstai 22. marraskuuta 2012

Äitin koneen "aarteita" jälleen...

Tervetuloa uudet lukijat! :)

Äitin koneella, ikivanhan Paintin kanssa ja mokkulayhteydellä. Nojoo, tää on uus mokkula eli vähän nopeempi, mutta saattaa yhteys välillä katketa, joten ei kauheesti nappaa latailla tänne hirveetä määrää kuvia.

Ajattelin kuitenkin jakaa taas pari kuvaa jotka löyty äitin koneelta. Nää on kesältä, ja mä oon kyllä tosi pullee niissä! Ohhoh!

Vähän rupesin miettimään että tolloin olin jo laihtunu vähän, ja jotenki oon ajatellu että oon ollu sillon hoikempi kun miltä noissa kuvissa näytän. Ilmeisesti en.
Pistää miettimään että oonkohan mä nyttenkään niin hoikassa kunnossa kun luulen olevani, vai näytänkö mä noissa kuvissa omasta mielestä isommalta sn takia että nimenomaan nyt olen hoikempi?
En tiedä ymmärskö joku tota lausetta, mutta anyway...

Nojoo, tää on tällanen lyhyt postaus, ja kuvat melko surkeita. Mutta tää on nyt parasta mitä näillä eväillä on tarjolla, ja huomenna sitten toivottavasti omalla koneella taas vähän parempaa tarjottavaa :D

Heinäkuun alkuElokuun lopulla.

Siinäpä ne. Palaillaan huomenna :)

4 kommenttia:

 1. "Vähän rupesin miettimään että tolloin olin jo laihtunu vähän, ja jotenki oon ajatellu että oon ollu sillon hoikempi kun miltä noissa kuvissa näytän." << Itsellä ollut ihan samoja fiiliksiä :D Olen laihtunut 16 kg ja vieläkin on ylimäärästä niin mietein että miltä oon tuolloin 16 kg painavampana näyttänyt :O Nostan kyllä sullekkin hattua kun katselen tota saavutukset-saraketta! VAU

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea pudotuksesta!! :)

   Niinpä, nää on hassuja ajatuksia. Välillä on laiha olo, välillä taas pullea.
   Ja niinä pulleina päivinä miettii että jos mä oon vieläkin näin iso, niin mikä mä oon 15 kiloa sitten ollu!

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Näytät ekassa kuvassa aikamoiselta herkkupepulta:)

  Täytyy muistaa, et useimmiten valokuvat lihottaa - ihme juttu.

  VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D