sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Juhlimassa ennen ja nyt.

Mä nyt jumitin tohon eiliseen aiheeseen sen verran pahasti, että jatkan vielä sitä vähän.
Satuin nimittäin eilen selailemaan vanhoja kuvia, ja sieltä löyty aika paljon kuvia musta, joista suurin osa sellasia joita ei edes koskaan haluais nähdä!

Kolme vuotta sitten miehen sukulaisen rippijuhlissa oli asu tällainen:

Huuui minkä kokonen täti!

Tossa on siis päällä sama mekko joka oli viime vuonna mun tavoitemekkona. Päälle se kyllä meni kun laitto, mutta eipä se kovin kaunis ollu. Ja paitakin oli sen verran tiukka ettei napit menny kiinni!

Ja samana vuonna (2010) vietettiin pikkujoulua meillä, jolloin olin - taas kerran - pukeutunu silloiseen vakio "juhla-asuuni":

Siis oikeesti, olinks mä noin iso?!?!

Tänään oltiin pienen tytön ristiäisissä <3 
Aloitin aamun puurolla, kalkkunaleikkeellä ja porkkanalla. Tiesin ettei tänään tuu olemaan mikään "syö fiksusti"-päivä, joten oli sitten ainakin yks ateria kunnollinen.


Ennen juhliin menoa söin autossa proteiinipatukan. Tilasin Jelissan vinkistä Leaderin patukoita ison laatikollisen, niin nyt niitä sitten löytyy pahan päivän varalle :)

Juhlissa söin voileipäkakkua, mansikkakakkua sekä pienen omenaleivoksen. Oli niin hyvää! Ja lasillinen samppanjaa tuli myös skoolattua pikkuneidin kunniaksi. Ei mitään övereitä, eikä santsauksia. Eli juuri niin kun olen opetellut tekemään.

Enkä niin kuin ennen, että oisin ottanu jo alun alkaen kymmenen sentin paksuisen palan ja sanstannu, ja vielä käyny juhlien jälkeen pyytämässä että jos kakkua jää yli niin voin viedä kotiin. Kyllä, niinkin on tapahtunut...


Iltaruoka oli tällä kertaa vähän laiskempi homma, kun oltiin sen verran myöhään kotona, mutta sitten  iltapalaksi söin normaalisti rahkan :)

Kaiken kaikkiaan ihanat juhlat, ja tyttö sai todella kauniin nimen! Itsellänikin oli pitkästä aikaa juhlissa rento olo, kun ei tarvinnu jatkuvasti miettiä että pitää vetää mahaa sisään, tai että hitto kun piti laittaa tällaset pöljät vaatteet kun ei mikään muu mahdu päälle.

Mun tämän päiväiset vaatteet on kyllä monta vuotta vanhat, mutta siellä ne on kaapin perukoilla odottanu. Ne ei odottanu tätä päivää, vaan sitä että saan kimmokkeen viedä ne kirpputorille. Mutta kaipa silläkin oli sitten tarkotus etten saanu niitä koskaan vietyä, kun sain nyt niistä ihan kivaa päällepantavaa juhliin :)









10 kommenttia:

  1. Hienot juhlavaatteet ja ihana tukka !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Tukasta tuli ihan kiva, vaikka vaan söhersin menemään. Joskus vahingossa onnistuu :)

      Poista
  2. Löysin blogisi tässä ihan viime viikon aikana. Olen todella vaikuttunut saavutuksestasi! Olen kanssasi saman pituinen ja sunnilleen saman painoinenkin ja olen alkanut nyt aktiiviseen muutokseen. Tarkoitus olisi saada ne ihanat 28 tuuman farkut vielä käyttöön sieltä kaapin perältä.
    Menestystä projektiisi ja hyvää kesää!

    Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit blogini :)

      Ihanaa että oot myös tehnyt päätöksen muutoksesta, siitä se lähtee! Tsemppiä omaankin projektiisi, ja hyvää kesää :)

      Poista
  3. Vautsi ! Ihanasti istuu toi juhla-asu !

    VastaaPoista
  4. Hei mistä kantsii tilata proteiinipatukoita?

    Upeasti olet edistynyt, tsemppiä jatkoon!

    T. Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta tilasin itse:

      http://www.jrfitness.net/epages/JRFitness.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/JRFitness/Products/8000/SubProducts/8001

      Kiitos paljon! :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D