maanantai 10. kesäkuuta 2013

Elämään oppiminen

Mulla oli eilen ihan mahtava ilta! :D

Oltiin ensin ystävän luona grillaamassa, ja sen jälkeen käytiin vähän baarissa pyörähtämässä. Iltaa istuessa tuli juotua jonkun verran colaa ja nenän eteen työnnetty sipsikulhokin oli aika petollinen, mutta muuten mentiin vesilinjalla, ja ruoan määrässäkin pysyin kohtuudessa.

En tiedä sainko reilu kolmen tunnin tanssimisella sipsit ja limut kulutettua, mutta sen tiedän että hiki oli! Ja vielä kun oli korkkarit jalassa, niin kyllä sai reidetkin kyytiä ;)


Sitä aina sanotaan, että kun laihtuu paljon niin pää ei meinaa pysyä mukana. Mä oon ajatellu että ei se mun kohdalla oo pitäny paikkaansa, kunnes tänään tajusin että niinhän se on. Tosin mulla se tarkottaa enimmäkseen jotain ihan muuta kun sitä, etten tajuais olevani hoikempi.

Joo, kyllä mulla on vieläkin melkonen läskiplösö-olo suurimman osan aikaa, ja kauheet kompleksit mahan ja ahterin suhteen, enkä mä reisiinikään tyytyväinen ole.
Silti silloin tällöin tulee sellasia "välähdyksiä", jolloin katson jotain kuvaa itsestäni tai peilikuvaa ja hämmästelen että oonko mä muka oikeesti jo noin hoikka? Ja taas hetken päästä oon mieli maassa kun oon niin lihava :(

Ihan niinkuin mun toissapäiväisissä tanssikuvissa, ekasta katoin että oonpa mä hoikka,
mutta sitten otin toisen kuvan eri kulmasta,
ja siinähän mä taas olen omana pulleana itsenäni.

Mutta enimmäkseen tarkotan sillä sitä, että samalla kun painon pudotus on hidastunu, oon kaivannu elämääni jotain muuta muutosta. Oon joka toinen päivä vaihtamassa työpaikkaa, muuttamassa, sisustamassa asuntoa uusiks, hakemassa opiskelemaan ja millon mitäkin.

Ajatukset seilaa laidasta laitaan, enkä yhtään pysy ajatusten juoksussa mukana. En yhtään ihmettele että mieskin on ihan pihalla kun mä vaan elelen jossain omissa haavemaailmoissa ja oon sunnittelemassa kaikenlaista :D

Mahtaakohan tää nyt myös johtua kesälomasta, että mulla on aikaa vähän päästää ajatukset harhailemaan? Toivon tosiaan että saisin edes vähän helpotusta tähän muutoksenhaluisuuteen kun pääsen uudistamaan vaatekaapin sisältöä!

Alkaa garderoobi olla päivityksen tarpeessa...

Eilen oli senkin vuoksi mukavaa, että olin liikenteessä omalla autolla, ja mies hoiti lapsia. Olin siis "vapaa" menemään miten halusin. En ollut alunperin edes menossa mihinkään kun väsytti, mutta sitten vaan ykskaks päätin lähteä. Kävin suihkussa, puin ja eikun menoksi.

Sitä mä olin kaivannutkin, että mulla on mahdollisuus yhtäkkiä lauantai-iltana todeta että haluan lähteä ulos, eikä mulla oo sille mitään estettä. Ei sitä että on etukäteen suunniteltu kaikkea, hankittu lastenhoitajaa ja sovittu kyytejä jolla paikalle pääsee tai paikalta pois.
Ymmärsikö kukaan?

These days are gone!

Ehkä mä alan vihdoinkin ymmärtää itsekin vähän elää omaa elämää. Arvostamaan itseäni enemmän, ja oppia tietämään mitä tarvitsen.
Nyt on aika alkaa nauttia elämästä, enkä nyt tarkoita etteikö sitä voi tehdä lihavanakin. Mutta mun kohdalla arvostus itseä kohtaan on noussu nyt sen verran, että nautin elämästä ihan uudella tavalla! :D

Elämä on paljon muutakin kun pelkkää kotona kököttämistä ja kaloreiden laskemista!

4 kommenttia:

 1. Tuo farkku-pitsipaita asu on kyllä kivan näkönen.Ja tosi hoikalta näytät kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Toi paita on musta kivan värinen, mutta tuntuu oudolta käyttää sitä kun on "iso" vaikka sellainen sen kuuluu ollakin. Nyt vaan kun oon niin paljon liian isoja vaatteita heittäny pois, ja sit hommasin tollasen joka on jo valmiiks ison näkönen :D

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D