torstai 27. kesäkuuta 2013

Rannalla...

...viimeinkin :)

Bikinit - kääk!
Niinhän mä uhosin että sellaisissa menen vielä tänä kesänä rannalle. Mutta ei vieläkään ollu ihan se oikea hetki. Melkein kuitenkin.

Oisin varmaan muuten mennytkin biksuissa, mutta en löytäny sopivaa alaosaa. Niitä on kolmet, mutta mikään ei sopinu mun kropalle. Joten piiloon vaan alavartalo hameen alle ;)


Ihan kauheeta noissa oli siellä olla!
Joka kerta kun nojasin eteenpäin, tunsin miten maha alkaa roikkumaan. Koitin kuitenkin pitää mielessä että aurinko paistaa, maha ruskettuu (not!) ja sitten raskausarvet ei enää näy niin selvästi.

Enkä toisaalta ainakaan huomannu että kukaan olis sen kummemmin tuijotellu mun läskejä. Joten ehkä vielä uudemmankin kerran saatan mennä rannalle kyseisissä varusteissa.


N.s. herkutteluvapaa oli tänäänkin voimassa, mutta sen verran löysättiin että saatiin rantaevääksi otettujen mansikoiden päälle kermavaahtoa.Ihana päivä, ja kannatti nauttia auringosta.
Sitä kun ei tiedä millon seuraavan kerran on samanlainen sää!12 kommenttia:

 1. Hyvältä tuo yläosa kuvassa näyttää. Se on totta, että kukaan tuskin tuijottelee. Itse jokainen in itsensä kovin kriitikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se pitäisi osata ajatella, että ei kukaan muu sitä niin mieti kuin itse.

   Poista
 2. Rohkea teko ja hyvältä näyttää! Itsekin painiskelen tämän bikiniasian kanssa, vaatteet päällä oon yleensä ihan tyytyväinen jo itteeni, mutta bikineissä en edelleen kehtaa lähteä rannalle. Uimapuvussa onnistuu, mutta bikineissä ei. Suurin ongelma mulla on juurikin tuo maha, se ei näytä ihan hirveän pahalta jos seison, makaan tai oleskelen vedessä mutta aina kun istun niin oon erittäin tietoinen siitä miten masu menee makkaroille ja pömpöttää.. Oon yrittäny myös hokea itelleni sitä että tuskin kukaan sitä mun mahaa kattelee ja jos kattelee niin mitä väliä sillä loppupeleissä on? Sitä on jotenkin vaan niin kriittinen itseään kohtaan eikä anna itelleen armoa vaikka moni muukin vielä muakin pyöreämpi ihan tyytyväisenä oleilee rannalla eikä kukaan kiinnitä mitään erityistä huomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Sitä mä kans katselin viime vuonna, että muakin isommat ihmiset meni tyytyväisenä biksuissa rannalla, mutta itselle ei olis tullu mieleenkään. Nyt oon jo harkintalinjalla, joten edistystä on tapahtunut :)

   Poista
 3. Hyvältähän tuo näyttää :) Rohkeaa lähteä edes noin, mä en kehtaisi omaa kroppaa näytellä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Pikkuhiljaa sitä alkaa ajattelemaan että ei sillä niin väliä mitä muut ajattelee. Ja pienellä rannalla on tietysti vähän eri asia, en mäkään varmaan vielä mihinkään isolla biitsille uskaltautuis... :S

   Poista
 4. Kävin kurkkaamassa, onko uusia kuulumisia.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hieman vähiin jääny kirjottelu, nyt koitan taas tsempata sen suhteen :)

   Poista
 5. Hei ihana nainen, lomaillaanko siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Ei, oon ollu aikaisissa aamuvuoroissa ja väsymys on vieny voiton. Nyt alkaa taas "kunnollinen" vuorotyö, eli paremmin jaksaa varmaan kirjoitella :)

   Poista
 6. Jos näkisin tuollaisen naisen rannalla en ajattelisi mitään läskejä vaan että onpa sutjakka nainen. :)
  Olen itse nyt 20 kiloa normipainooni plussalla ja haen sysäystä painonpudotuksen aloittamiseen. Siis motivaatiota on, mutta en ole päässyt alkuun. Ja tosiaan, mielestäni voisit vallan mainiosti olla biinihousuillakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)

   Alottaminen on aina se hankalin, mutta kun alkuun pääsee niin siitä se lähtee. Justiinsa pikku asioista se lähtee.

   Paljon tsemppejä sulle alottamiseen! :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D