tiistai 25. kesäkuuta 2013

Otsikko? Juhannus ehkä...?

Aika paljon juhannuspostauksia näyttäis olleen, joten sen vuoksi laitoin eilen jotain ihan muuta. Ja tässäkin vaan vähän sivuutan aihetta.

Viime juhannus vrs. tämä juhannus

Koska kelläpä meistä olis kertoa että helvetin hienosti meni juhannus, heräsin seitsemältä joka aamu, kävin lenkillä, söin puuron, lounassalaatin, terveellisen välipalan huovan päällä nurmikolla, grillailin vähän vihanneksia ja lohta, ja sitten nautin iltapalani auringonlaskua katsellessa ja menin ajoissa nkkumaan?

No ehkä joku vois noin sanoakin, mutta minä en.

Se on toisaalta ihan yks hailee mitä viimeset kolme päivää oon syöny, ettekä te saa koskaan tietää! ;) Mutta voitte varmaan päätellä ettei mitään dieettiruokaa kuitenkaan.

Se siitä, juhannus käsitelty.


Ois aika taas pistä iso vaihde silmään, sillä en oo saanu ravisteltua itseäni irti viikonlopun iltaherkutteluista. Ttänäänkin meni vähän sipsiä ja pala Tobleronea.

Töissä söin kyllä oikein mallikkaasti lounassalaatin, ananasrahkaa sekä proteiinipatukan, ja nekin aamupuuron jälkeen. Iltaruokanakin lihakeittoa.
Mutta jostain syystä illalla oli "pakko" vielä saada jotain hyvää.

Vanha motivaatiokuva, alkaa olla samat mitat kohta! :D

Mutta, motivaation lähteitä kun on monenlaisia, niin yks päivä katseltuani jenkkiläisiä musavideoita Youtubesta jonkin aikaa, ei yhtäkkiä enää herkut himottanu.

Jospa se oliskin mulle uus tapa pysyä ruodussa? ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1b-mUxSl2TM





4 kommenttia:

  1. Voi mikä muutos tuossa kasvokuvassa. Hienoa!
    Herkuttelu ja muut tottumukset jää tosi helposti päälle. Vähän aikaa saa taistella irti, että taas tottuu elämään ilman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Munkin mielestä naamassa on selkein ero jos kroppaan vertaa.

      Se on totta, kun antaa pikkurillin niin pian on rannetta myöten karkkipussissa ;)

      Poista
  2. Upea muutos kasvokuvassa. Jotenkin olemuskin heijastuu niin selkesäti siitä! Sulla on kyllä upea suoritus takana ja tsemppiä herkuttelutavan ja -himon katkaisuun! Itsellä sama käynnissä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aukka :)

      Koitan päästä sokerikierteestä, se on tosiaan aina oma projektinsa, mutta nyt kun sen tunnistaa niin se on helpompaa.

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D