maanantai 24. kesäkuuta 2013

Just hyvät :)

Oon tässä muutaman kuukauden kypsytelly ajatusta postauksesta, jossa puhuttais niistä, tisseistä siis. Multa joskus sellasta postausta toivottiin, tai lähinnä että miten suhtaudun rintojen pienenemiseen laihtumisen myötä.

Pohdin ensin että riittääkö mulla rohkeus, mutta sitten totesin että ei kai siihen sen kummempaa rohkeutta tarvita, kunhan vaan osaisin kirjottaa jotain fiksua.

No, harvoin tässä mitään fiksua on muutenkaan kirjoteltu. Joten syteen tai saveen, here we go!


Moni sanoo että tisseistä on imetyksen ja laihtumisen myötä tullu tyhjät pussukat. Varmaankin...Kyllä ne itse kullakin on jo maan vetovoiman ansiosta hieman alempana kun teini-iässä, mutta melko suurella varmuudella voin väittää ettei ne kovinkaan monella kolmeakymppiä lähestyvällä enää ihan ylöspäinkään sojota?

Mä oon aina ollu suhteellisen isorintainen. Jotkut ajattelee sen olevan hyväkin asia, mutta on tässä huonotkin puolensa.

Kun muut ostaa ihania pitsihepeneitä, ja vielä kaiken lisäks tarjouksesta muutamalla eurolla, kipitän minä alusvaateliikkeeseen maksamaan itseni kipeäksi niistä mummomallisista liiveistä, jotka on beigen väriset ja olkaimet yhtä leveät kun auton turvavyöt! Ja niissä liiveissä on vyötärönauhakin leveä ja hakasia ainakin kymmenen.

Vanha alla, uusi päällä.

No, myönnettäköön että nykyään isorintaisillekin löytyy tosi kauniita liivejä, mutta kyllä se niin menee, että mitä isommat rinnat, sitä vähemmän valinnanvaraa.

Eikä ne isot rinnat mitkään kovin kauniit oo misään vaatteessa. Mitä tahansa päällensä puki, niin ne oli silti ikäänkuin "näytillä".
Tätä tarkoitan, eli seuraavanlainen kuvakollaasi, hyi!:


On siis varmaan lievästi rivien välistä luettavissa, että oon ihan tyytyväinen että laihtumisen myötä noi "bosat" on muuttunu rinnoiksi. Ihan vielä en oo vaatekaupan liivivalikoimasta löytäny sopivaa kokoa, kun vyötärönympärykset on niissä liian isoja, mutta toisaalta maksan kyllä rintaliivien kohdalla mielellään laadusta.
Ja nyt oon sen kokoinen että voin jo vähän alkaa valitsemaan mitä haluan :)


Jos nyt sattuis käymään niin että laihdun lisää ja tisseistä katoaa täyte ja ne alkaa roikkua navan paikkeilla, niin olkoon sitten niin.
Jos se on mun suurin ongelma, niin voin todeta olevani onnellinen!


Mitään kompleksia tissien suhteen ei siis ole.
Ne on mitä on, ja mun mielestä just hyvät :)
4 kommenttia:

  1. Ei ole pakko vastata mutta mikä on nykyinen kuppikoko? Meinaan ehkä voisin ehdotella hyviä ostospaikkoja!

    VastaaPoista
  2. Juuri noin minäkin ajattelen. Kun on järkevämmän kokoinen, niin tissitkin on sopivammat. Hienoja tuloksia sinä olet tehnyt! Onnea!

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D