lauantai 15. kesäkuuta 2013

Edes vähän yritystä!

Hei oikeesti!
Jos joku teille läheinen, kuten sisko, äiti, tytär, ystävä, pukeutuu näin itseään kunnioittamatta ja laiskasti kun alla olevien kuvien leidi, niin sanokaa nyt ihmeessä sille jotain!

Tässä siis minä vuonna 2011, ja Korkeasaaressa käytiin silloin:


Voi itku sentään! Tiesin mä että näytin vähän hölmöltä. Kun katsoin pari vuotta sitten kuvaa, niin järkytyin mä sillonkin jo, mutta nyt en voi uskoa että oon ollu ton näkösenä ihmisten ilmoilla.

Tavallaan tohon pukeutumiseen on syy, mutta...
Pari numeroa liian isot kengät on sen takia, että varvas oli kipeä enkä voinu pitää yhtään puristavia kenkiä.

Itse vaatteille ei oikeen oo selitystä. Mulla ei ollu muutakaan päälle pantavaa, kun mikään ei mahtunu päälle, ja saattaa olla ettei mua niinkään enää kiinnostanu. Olin heittäny toivon laihtumisesta, ja ikäänkuin annoin periksi.

Ja entäs tämä seuraava? Tää on viime kesältä, ja tässä ollaan Suomenlinnassa:


Ja taas vetää naama punaseks häpeästä. Siis huhhuh! Toi alla oleva mekko, sekä neulekin itsessään ihan ok, mutta ei yhdessä.
Ja mitä jaloissa on? Ballerinat, ja niissä sisällä sukat! Mä en kestä!

Tossa asussa itse asiassa ajattelin olevani ihan ok. Meillä ei kotona oo kokovatalopeiliä, joten en nähny itseäni kunnolla. Ja myöhemmin kuvia katsoessa en kiinnittäny huomiota asuun, vaan siihen miten lihava olin.

Mä voisin melkein vannoa, tai ainakin tosiaan toivon, että tänään näytin himpun verran paremmalta kun parina edellisenä vuonna. Jossain vaiheessa niillä Helsinkiläisilläkin tulee raja vastaan että millasia mörököllejä heidän kaupunkiinsa tulee vierailulle.

Tänään siis Korkeasaaressa tällasella varustuksella:


Ja jotta en nyt loppuvuotta kulje tässä yhdessä ainoassa asussa, niin rupeen pikkuhiljaa hommaamaan uusia kuteita. Oon himoinnu yksiä housuja jo pari kuukautta, ja miettiny että jos niitä vielä kesäkuussa on mun kokoa jäljellä, niin ne on mun.

Ja, niitähän oli jäljellä, ainoastaan mun kokoa! Tässä oli ihan selvä vihje mulle että mun kuuluu ne ostaa, ja saan ne varmaan ens viikolla. Nyt vaan peukut pystyyn että ne on mulle hyvät :)
16 kommenttia:

 1. Vau mikä ero vikassa ja ekoissa kuvissa! :)

  VastaaPoista
 2. Voi mahdoton mikä muutos !
  Jännä muuten, että minä en kiinnittänyt noihin vaatteisiin huomiota.

  VastaaPoista
 3. Vaatemuoti on samantyylinen kuin mulla vuosi pari sitten. Pakko laittaa päälle mitä vaan mahtuu... Eiks muuten ole ihana käydä vaatekaupoissa kun mahtuu siellä olevat vaatteet päälle ilman että tarttee suunnata miesten tai isojen tyttöjen osastoille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, siis niin mahtava tunne!
   Ei varmaan kaikki edes sitä ymmärrä, että on ihmisiä joiden on vaan pakko laittaa päälle sitä mitä löytyy. Se on surullista, mutta onneks itse ei enää oo siinä tilanteessa :)

   Poista
 4. Ihan järjettömän hieno muutos! Pitäis varmaan alkaa käymään omiakin kuvia läpi kriittisellä silmällä :). Musta tosin ei kovin montaa kuvaa ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Niinpä, itsekin oon ollu muutaman vuoden kameralta piilossa, kun niiden kuvien katsominen on tehny pahaa. Ja toisaalta oon myös poistanu aika paljon kuvia. Harmi sinänsä, mutta löyty onneks muutama vanha kuva johon voi verrata :)

   Poista
 5. No et sinä nyt niin pahalta näytä! :) Mutta muutos on kyllä melkoinen ekojen ja vikan kuvan välillä! :)

  Minulla oli ihan isoimmillani sama juttu, että puin päälle sen, mikä mahtui. Nyt tulee vähän enemmän katsottua, että mitä päälleen heittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mä oon itsekin vähän ihmeissäni että miten erilaiselta näytän :)

   Se on muuten jännä että miten kiinnostus pukeutumista kohtaan kasvaa sitä mukaa kun laihtuu. Johtuu varmaan suurilta osin siitä että on enemmän valinnanvaraa.

   Poista
 6. Aivan huippu upea muutos sulla! Onnea miljoonasti :)

  VastaaPoista
 7. Vau! Sä oot nuorentunutkin ihan hirmuisesti!!!
  Upea ja rento Korkeasaaren kävijä! Tykkään!

  VastaaPoista
 8. Tuli noista alkupään kuvista mieleen minä itse viime kesänä. Esikoiseni oli vastasyntynyt ja raskauskiloja jäi vauvan tultua parikymmentä. Mä käytin paljon trikoisia vaatteita ja juurikin yhdistelin niitä, mitkä mahtu, vähän miten sattuu, kun oikeesti siinä vaiheessa en vaan jaksanut välittää.
  Nyt onneksi jo samat kesävaatteet kuin 2011, joten vain pientä päivitystä tarvii tehä.
  Mutta mulle kipein kommentti joskus puoli vuotta sitten tuli anoppikokelaalta, kun hän kertoi uudesta kauppakeskuksesta: "Siellä oli myös semmoinen kauppa, missä myytiin tyylikkäitä vaatteita isoissa koossa. Sieltä vois löytyä sullekin jotain kivaa."
  En edes ottanut itseeni kokoni takia, vaan juurikin sen tyylikkyyden vuoksi, varsinkin, kun hän on semmoista trophy wife -tyyppiä ja minä *kröhm* en. :-)
  Tämä blogi on mahtava, olen tässä pikku hiljaa lukenut läpi ja saanut huikean paljon ajateltavaa. Itse olen laihduttamalla laihduttanut raskauskilot pois, vielä olis kuitenkin ylimääräisiä jäljellä ja juurikin siirtymisessä tavalliseen painonhallintaan on sun teksteistä ollut hurjan paljon apua. Kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)

   Juurikin näin se mullakin meni, että ei oikeestaan sen kummemmin välittäny vaatteista, sitä vaan hyväksy kohtalonsa.

   Taisin muutenkin ajatella että vähänkin erikoisemmat vaatteet on vaan erikoistilaisuuksia varten, ja aika paljon sellasia "hienompia" vaatteita onkin tuolla kaapissa käyttämättömänä. Nyt jo liian isoja :(

   Aika ikävä kommentti anopilta. Toisaalta itse oisin toivonu että joku olis vähän vihjaillu mulle että vois koittaa löytää kivempia vaatteita päälleen, mutta ehkä se ois anopin suusta tuntunu mustakin pahalta :(

   Kiva että blogista on ollu hyötyä :)
   Isot tsempit viimesten liikailojen karistamiseen!

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D