perjantai 22. maaliskuuta 2013

Voihan maha sentään!

Olin pikkasen yllättyny kun kävin eilen aamulla vaa´alla. Viikossa on lähteny 1,2 kg painosta pois! :D
Tässä olis siis enää 3,2 kiloa normaalipainoon! :)

Näiden asioiden suhteen oon vaan valitettavasti vähän pessimistinen, ja oon melko varma että vielä se paino siitä pompsahtaa ylöspäin, koska se on viime aikoina sahannu ylös alas vaikka kokonaisuudessa tässä mennäänkin alaspäin.
Mutta katsotaan...

Nyt alkaa muuten hyvin huomaamaan kropasta sen ettei näitä kiloja oo liikunnalla pudotettu. Oon koko ajan sanonu, ettei mua haittaa vaikkei mahassa oo hirveetä sixpäkkiä tai ettei hauis oo melonin kokoinen. Enkä oo kyllä vieläkään mieltäni muuttanu, mutta vähän jotain muutosta ehkä pitäis saada aikaan.

Yks päivä mietin mun pohkeita. Polvesta alaspäin mun jalat on kiinteät, niissä ei paljoa pehmeetä ole. Mutta heti polvista ylöspäin on melko löysää, ja mahaan asti kun päästään niin sitä on jo tosi paljon!

Tosta makkarasta kun ottaa kiinni ja kääntää sen sivuun, niin alkaa maha näyttää selalselta johon oisin jo ihan tyytyväinen.

Vatsaläskien kadottamiseen tuskin on mitään taikakeinoa. Ainakin oon käsittäny ettei mitkään vatsalihasliikkeetkään polta rasvaa just siitä, vaan ne ainoastaan vahvistaa lihaksia. En tiedä pitääkö paikkaansa, mutta kyllähän se vähän niin on, että mun päivittäiset liikunnatei kauheesti kohdistu vatsalihaksiin.

En tiedä että pitäiskö alkaa koittamaan tehdä jotain vatsajumppaa, vai pelkästään odottaa että nää sulaa itsekseen. Suurin osa mun mahan pulleudesta on nimittäin sitä läskiä, ehkä nahkakin on vähän löysä. Turvotusta on harvoin, ja sen tunnistan kyllä sillon kun sitä on.
Rasvaimuun siis? ;)
No ei!

Onhan tässä marraskuusta tapahtunu jo melkonen pienentyminen, mutta riittääkö odottelu saamaan loputkin pois?

Kirjotin jossain vaiheessa mun kropan epäkohdista, joista en itse tykkää. Hartiat oli mulle sellanen inhottavin kohta, koska ne on niin kapeat.
Mutta enpä tiedä, mitä mieltä te muut ootte, eiks oo ainakin nykyään ryhdikkäämpi tyyppi kuvassa?


Oon koittanu koko ajan seistä hyvässä asennossa, ja nostaa hartioita vähän taakse. Mies sano että armeijassa sitä niille toitotettiin koko ajan: tuolissakin piti istua selkä suorana, hartiat selkänojassa kiinni. En tiedä onks sillä sitten ollu vaikutusta, vai näyttääkö hartiat paremmalta vaan siitä syystä että kroppa on kaventunu...?
Mutta sama se, paremmat ne on joka tapauksessa nykyään! :D

Muita epäkohtia en oo saanu parempaan suuntaan, mutta kaipa nekin sitten pikkuhiljaa. Nää naisten ongelmakohdat on mullakin ongelmana: maha, reidet ja ahteri. Mutta niihin pitäis ainakin osittain auttaa liikunta, joten alkaa olla vahvasti aika harkita vähän jotain kiinteyttävää liikuntaa jos mielii saada muutosta aikaan.

Nyt siis niskasta tiukka ote ja jumppaamaan, ja palaan sitten taas tähän aiheeseen muutaman kuukauden päästä :)

14 kommenttia:

 1. Siis sehän on niin, että vatsalihasliikkeillä rasva ei pala vatsasta, vaan rasva palaa aina tasasesti kaikkialta, mutta jos on vahvat syvät vatsalihakset niin se keskivartalo on ryhdikkäämpi ja se saattaa saada pömppiksen näyttää pienemmältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiris olikin ehdottanu pariin otteeseen pilatesta, joka kuulema auttaa tohon keskivartalon ryhtiin. Pitää siis varmaan alkaa tehdä jotain sentapaista :)

   Poista
 2. Niin kai se menee, että kiinteytyminen vaatii liikkuntaa ja lihasmassaa. Älä kysy miksi :D Ja sieltähän se viimosena lähtee, mihin se ekana on tullu. Siksi kai se aina kaikista laihuttajista tuntuuki, ettei laihu, ku se ongelmakohta vaan on ja pysyy. Varmasti tuo tuosta vielä ajan oloon häviää, tai ainaki pienenee, mutta nopiampaa saat tuloksia jos jaksat jumppailla... ja hyvä ryhtihän saa näyttään viis kiloa pienemmältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta, että tavallaan tuntuu että ei tässä oo yhtään pienentyny, koska se maha on suhteessa kroppaan ihan yhtä iso kuin ennenkin, vaikka se onkin itsessään pienentyny.

   Luulen tosiaan että pian mulla alkaa joku projekti ton mahan pienentämiseen liittyen!

   Poista
 3. Sulle on haaste mun blogissa :)

  elamanmittainenprojekti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Mahtava muutos marraskuulta! Ja kuvasta näyttäisi että oot pienentyny niin jaloista kuin käsivarrestakin :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onhan ne pienentyny, mutta tosiaan toi maha on vielä niihin muihin verrattuna ihan kauheen iso :(

   Poista
 5. Mahahan on pienentynyt hurjasti! Hartiat on sopusointuiset.

  Itse olen normaalipainoinen ja kyllä minulla on vain maharöllykkä. Aktiivisella liikunnalla ja painoa laskemalla nykyisestä noin 3-4 kg saan sen pienemmäksi. Olen kokeillut, mutta en jaksanut ylläpitää niin alhaista painoa. Totesin, että kellään ei ole täysin unelmakroppa. Minun vartaloni on riittävän hyvä ja sillä siisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Elän toivossa, että se tosta pienenee kunhan jaksan liikkua :)

   Sulla on kyllä tosi hyvä ja ihailtava asenne! :D

   Poista
 6. Moi pitkästä aikaa!

  Sulla tuli taas hieno laskusuhdanne, oot kohta ihan rimpula :) Onnea hienosta pudotuksesta!

  Mulla vielä tauko jatkuu kuun loppuun, mutta olin niin tämän irtioton tarpeessa. Sinänsä hassua, että mullakin paino putoaa, vaikka en niin täysillä nyt panostakkaan. Ehkä se stressaamattomuus auttaa, mene ja tiedä.

  Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukana rimpulasta! ;D Mutta ymmärrän pointtisi, kiitos :)

   Niin mä lueskelin sun blogista. Ihanaa että paino laskee, oon ollu ite myös huomaavinani että kun ei kauheesti koko ajan murehdi laihduttamista, niin se menee paljon lepposammin ja "itsestään" :)

   Tsemppiä myös sulle!!

   Poista
 7. Sulla on kyl tosi mieletön suoritus tuolta marraskuusta tähän päivään, kateeksi vaan käy kun ite junnaa edelleen samoissa :D

  Oot kyllä yks mun idoli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh toi jumitus! :(
   Toivottavasti keksit pian mistä jumi johtuu, että pääset etenemään. Mutta oot sä sen verran kova mimmi että saat taas painon laskusuuntaan! :) Tsemppiä!!

   Oi kiitos :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D