keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Itsekuri koetuksella, toden teolla siis!

Siis mitä tää on??
Mun alko tehdä mieli lauantai-pussin karkkeja!!
Mä en oo syöny tai edes nähny lauantaipussia moneen vuoteen, ehkä kymmeneen.
Mistä tää himo nyt tuli?

Siellä niitä olis...

Karkkeihin en oo kajonnu kahteen päivään.
En kylläkään usko että ne karkit siellä säilyy parasta ennen-päiväykseen saakka, mutta nyt mä sinnittelen niin kauan kuin pystyn!
En kiellä itseäni syömästä niitä, vaan sen sijaan mietin että kumman valitsen: karkit vai vaatteisiin sopimisen?

Mulla on tapana iltasin ottaa pari xylitol-pastillia suuhun hammaspesun jälkeen.
No, "ihana" mieheni (saatoin illalla tempun jälkeen kutsua häntä joksikin muuksi kuin ihanaksi), oli päättänyt laittaa siihen pastillipurkin viereen palan Tobleronea.
Se oli vissiin olevinaan joku hyväkin vitsi!
Mutta siinä se on edelleen.

Että sellanen källi!

Jumankekka, musta alkaa tuntumaan että oon ylittäny itseni! :D Se että oon pystyny kerrankin elämässäni vastustamaan kiusausta näin hyvin, ja näin helposti saatavailla olevista herkuista pysymään erossa, aiheuttaa ylpeyttä itsessäni.

Eihän tähänkään menny kuin reilu yhdeksän kuukautta... :S

Joo mä tiedän, kolme postausta peräkkäin pelkästään herkkuasiaa! Mutta minkäs teet, ne on nyt koko ajan päällimäisenä mielessä!
Mä vaan mietin että millon tulee se hetki, jollon mun itsekuri ei enää riitä. Luultavasti jos vielä pari päivää jaksan sinnitellä, niin se himo ei enää oo niin suuri ja alkaa helpottaa.

Että hillitse siinä sitten itses, kun kaapista löytyis tällasia...

Vaikken karkkeja syönytkään, niin tänään elin muuten "paheellista" elämää:
Lounaalla pistin ranttaliks ja tein uunilohta.
Päällä ruokakerman lisäks kuohukermaa ja Créme Bonjouria. Ja lisukkeeksi pussimuussia (koska olin tänään tosi laiska), jonka tein maitoon, ja lisäsin vielä voita!
Hyi minua, eihän tällä tavoin voi laihtua?


Mutta tässä ruoassa ei oo mitään vikaa, ei edes laihduttamisen kannalta. Aina oon uunilohen tälleen tehny, välillä smetanaakin vielä joukkoon! :D
Syödyn ruoan määrä vaikuttaa, ei niinkään se että onko ruoassa kermaa vai ei.

Ja sitten vielä toinen oikein dieetinvastainen ruoka, possunugetteja ja lohkoperunoita! Annos melko lailla saman kokoinen kuin toi lohiannos, mutta salaatti ilman fetaa.
Toisaalta dippailin nugetteja HP-kastikkeessa (katsoin muuten että siinä on melko vähän sokeria, joten sitä vois syödä useemminkin jos haluaa jotain "soossia" ruoan kanssa).

Nojoo, tällanen päivä siis tänään :)

8 kommenttia:

 1. Älkää ostako kotiin tommosia määriä karkkia jos kerran yksi yrittää laihduttaa! Hullua itsekidutusta. Sullakin monta postausta jo koskien niitä salmiakkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just nimenomaan sitä: kidutusta!
   Mutta siis en oo itse ostanu noita karkkeja, vaan saatiin ne tuliaisena.
   Suklaat on miehen, salmiakit mun. Sinänsä hauska, että mieskään ei oo koskenu omiinsa :D
   Ehkä pitäs lyödä vetoa miehen kanssa että kumpi pystyy kauemmin vastustamaan ;D

   Poista
 2. Mahtavaa itsekuria. Sähän selkeesti testaat itseäsi :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin ihan yllättyny miten hyvin mulla menee :D

   Suklaa ei oo koskaan ollu mulle mikään iso ongelma, mutta salmarit tosiaan houkuttelee. Tänään jo paljon vähemmän, joten kai tää tästä ohi menee kun ei annan periks.

   Poista
 3. Just ton takia mä olen valinnut toistaiseksi herkuttoman linjan, ei tarvii miettiä että voiko ottaa vai ei ja pitäiskö sit jättää ruokaa syömättä (mitä ei koskaan tapahtunut...). Olen karkkinarkki, tiedän, mutta hyvää vauhtia parantumassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kyllä hyvin pysyny herkuista erossa :) Mulla toimii parhaiten se, ettei mikään oo "kielletty". Sillon joudun vähän itse miettimään että haluanko jotain tosiaan syödä.

   Poista
 4. Mäkään en voi sallia itelleni vain yhtä :)
  Se on kaikki tai ei mitään, toimii mulla :) se on aika harvinaista, että voisin ottaa vaan yhen karkin ja jättää sen siihen.. Sokeriaddikti tässä terve :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pysyn yleensä kyllä hyvin siinä pienessä määrässä, mutta aina sillon tällöin tulee niitä ylilyöntejä. Tosin addikti oon itsekin, ja varsinkin jos pari-kolme päivää syö karkkeja, niin sitä putkea on vaikee saada loppumaan! :(

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D