perjantai 8. maaliskuuta 2013

Lyhyt ja turha. Mutta tulipahan postattua ;)

Mitäs mä sanoin? Paino nousi.
Enhän mä eilen muistanu punnita itseäni, mutta tänään kävin aamulla vaa´alla. Eihän toi luku paha ollu, ja pieni hinta neljän päivän herkkuputkesta: +400 grammaa.
No, se unohdetaan nyt ja jatketaan eteenpäin :D

2 viikkoa sitten oli vielä näin paha, eli alan luopumaan toivosta että ehtii... :(

Mulla on se mekkotavoite tälle kuulle, eli kolmen viikon päästä juhlissa haluan sopia hyvin mun siniseen mekkoon, jota en oo vielä käyttäny kertaakaan, muuten kun ottanu itestäni kuvia se päällä.
Ja jos haluan siihen sopia, niin pitää vähän kiristää tahtia.

Kolmessa viikossa ei ehkä ihmeitä tehdä, mutta ainakin vois syödä fiksusti että napa olis kuun vaihteessa vähän pienemmän välimatkan päästä selkärangasta!

Tosin joulukuussa oli vielä kauheempi, mutta onhan tossa välissä pari kuukautta, nyt mulla on vaan kolme viikkoa!

Keskiviikkona käytiin lasten ja koiran kanssa lyhkäsellä pulkkalenkillä hakemassa pajunoksia. Koira veti mua, ja minä lapsia. Oli siis molemmat kädet venyneitä lenkin jälkeen, kun molemmat lapset istu samassa pulkassa, ja meillä on tollanen 42-kilonen haukku ;D

Eilen musiikkia soimaan, ja vedin 20 minsan tanssit, ja sen jälkeen saman verran jumppaa. Vähän käytin käsipainoja, tein vatsalihasliikkeitä, punnerruksia ja sen semmoisia. Ihan sen mukaan miltä tuntu, ja sen verran mitä jaksoin. Ja vaikka venyttelin, niin tiedän tehneeni jotain. Miten lihaskipu voikin olla niin mukavaa? :)

Tää nyt oli taas maailman turhin postaus, kunhan halusin vähän kertoa että tulipahan vapaapäivinäkin liikuttua, eikä pelkästään työpäivinä ;D

Huomenna taas (ehkä) jotain fiksumpaa!

4 kommenttia:

 1. No kohta taas alaspäin. Kyllä se siitä.
  Älä nyt vähättele näitä postauksia. Kiva aina lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, välillä toivoo että olis enemmänkin töitä, että sais vähän taas vauhtia tähän hommaan, mutta kyllä kai se paino pikkuhiljaa siitä taas putoaa :)

   Heh, kiva kuulla :D

   Poista
 2. toivottavasti sun mekkoprojekti onnistuu!! mulla on synttärit toukokuun alussa ja ostin juuri mekon - joka on hitusen tiukka vatsan kohdalta. mullakin alkaa siis armoton mekkoprojekti! mulla on parikin masuongelmamekkoa kaapissa, mutta jostain syystä tuo uusi kolttu vei mun sydämen :-)

  VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D