keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Sateen jälkeen paistaa aurinko - kunhan sen suostuu näkemään :)

Vuoristorata.
Nimenomaan sellasta pitkin tuntuu tää laihduttaminen menevän.
Välillä ollaan onne huipulla, ja seuraavassa hetkessä kieritään itsesäälissä ja mietitään miksei se paino laske (vaikka just syötiin suklaata, ja pullaa, ja karkkeja, ja jätskiä, ja...ja...)

Parin päivän surkuttelun jälkeen ajattelin kerätä taas parempaa mieltä jostain. Kun en sitä painon laskemisesta tuu tällä viikolla saamaan, niin kokeilin sitten niitä senttejä.
Tärppäsikö?
No todellakin! :D
Kaikista paikoista oli hävinny vähintään puol senttiä. Viimeks mittasin kolme viikkoa sitten.

Sitten ajattelin vielä katsoa eroa kuvasta näissä vaaleissa housuissa, joita pidin lauantaina. Ne tuntu niin kovin väljältä, että oli pakko ottaa kuvia. Nyt on vähän huono kuvakulma, mutta kyllä ton eron housujen istuvuudessa huomaa :)
Ihanaa! :D


Vielä on mahaa...ihan liikaa!En tiedä miltä housut ois viime kuussa näyttäny, varmaan melko samalta kun ei enää niin isoja muutoksia tapahdu. Mutta sama se, noissa pidemmän aikavälin kuvissa on eroa, ja siitä tuli hyvä mieli :D

Mä oon tänään syöny taas niinkun pitääkin.

Puurossa ei tänään mustikoita, koska jotenkin se ajatus nyt tökkii.
Söin sen sijaan puuron jälkeen omenan :)

Peruslounas.

Mies oli tehny maanantaina pullaa, ja niitä olsi vieläkin tossa pöydällä. En oo syöny yhtään, en edes maistanu. Jokaisen aterian päätteeks on tehny mieli jälkkäriä, mutta en oo ottanu mitään.
Jännä miten normaalisti ei tee niinkään herkkuja mieli, mutta kun on vetäny muutaman päivän putkeen herkkuja, niin niitä himoja on koko ajan.

Mutta kokemuksesta tietää, että tää on väliaikasta, kestää pari päivää ja menee ohi kunhan pysyy tiukkana.
Huomenna tosin on "pakko" syödä kahvin kanssa jotain pientä, kun mennään kylään. Mutta se on sitten siinä, päivän ainoa herkku. Ja melkein lupaan itselleni, että viikon viimenen herkku.


Oon viikonloppuna lasten kanssa kolmisteen kotona, kun mies lähtee rilluttelemaan. Oon odottanu sitä kun kuuta nousevaa.
Telkkari ihan vaan mun käyttöön kun lapset nukkuu, ja omaa aikaa sohvalla röhnöttäen.

Vähän nyt kaduttaa että viime viikonloppu ja alkuviikko meni pieleen, koska nyt en voi herkutella yhtään.
Mutta toisaalta, nykyään tykkään niin paljon dippivihanneksista ja muusta sellasesta, että kyllä mä jonkinmoiset illanistujaiset saan itselleni järkättyä :D

Nyt meen katselemaan Hyvät ja huonot uutiset, ja teen ylläolevien kuvien mukaista rahkaa. Paitsi en laita muromysliä, vaan leseitä.
Mukavaa loppuiltaa kaikille! :D

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että sulla on taas hyvät ruokailut, itsellä jotenkin vielä tahmeaa. Mutta mutta, josko mullakin taas lähtis kun ei anna sitä pikkusormea....
  Tsemppiä! Ja hieno muutos näkyy kuvissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan pakko aina koittaa ottaa itseensä niskasta kiinni. Mulla on auttanu jo se, että väkisin laitoin itelleni aamulla puuroa, jolloin mulla on jo aamulla sellanen "terveellinen päivä"-ajatus :D Aivopesen siis itseni ;D

   Kyllä säkin ne ruokailut saat paremmaks, jos ei muuta niin yks annos kerrallaan :)
   Kiitos ja tsemppiä myös sulle! :)

   Poista
 2. No juu..kyllähän näissä toisissa kuvissa on jo tyhjää ilmaakin hoisuissa :). Selvästi on kiinteydytty!!!

  VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D