sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Blääh!

Tässä on nyt jääny postaukset pikkasen vähemmälle, kun ollaan oltu koko perhe kipeinä. Eipä kyllä oo oikeen tänäänkään mitään sen kummempaa juttua ole mistä kirjottaa...

Perjantaisen postauksen jälkeen repäsin jumppapallon esiin ja aloin tehdä vatsalihasliikkeitä. Nehän ei "tuntunu missään" sillon tehdessä, mutta kun lopetin jumpan niin huomasin kyllä että oli lihaksia käytetty. 

Kuva viime kesältä, jolloin oli vähän samat fiilikset kun tänä viikonloppuna... :(

Ja kun sitten seuraavana päivänä tuli tämä vatsatauti, niin totesin että onpa mukavaa kun noi vatsalihakset on jumppaamisesta jo kipeät! 
No, tehty mikä tehty, enkä voinu tietää että tällanen viikonloppu tulossa. 

Kipeenä ei oo oikeen ruoka maistunu. 
Perjantaina ja eilen söin suurinpiirtein pari omenaa ja sämpylän, ja join lasin jogurttia. Eilen illalla rupes olo hieman paranemaan, ja kun vihdoinkin teki mieli syödä, niin vetäsin muutaman Atrian lihapullan ja vähän sipsejä dipillä. Ja oli kyllä niin hyvää kun ei ollu kahteen päivään syöny mitään suolaista!

Nää kolme päivää on muutenki ollu vähän tällaisia "syö mitä tahansa mieli tekee"-päiviä, koska pakko se on ollu edes jotain syödä. Toisaalta ei oo kyllä karkkeja tehny tippaakaan mieli, joten kai tässäkin on jotain positiivista ;D

Tätä on tullu ryypättyä.

Aika ikävä olo on kyllä ollu, kun tuntu ettei mikään määrä vettä riitä, vaan koko ajan oli suu kuiva ja janotti :(

Tänä aamuna kävin vaa´alla, ihan vaan sen takia että näkisin mun nesteprosentin että onko se kovinkin heikko, niin huomasin että paino oli pudonnu 1,5 kiloa torstaista. 
Joten vaikka vaaka ei jostain syystä tällä kertaa suostunu mittaamaan noita prosentteja, niin ehkäpä toi painon lasku jo kertoo oleellisen vaikka vettä olenkin juonu. 

Toivotaan siis huomisesta parempaa päivää, ja että ruoka taas maistuis! :D6 kommenttia:

 1. Sairastaminen on kyllä ikävää vaikka paino putoiskin. Pikaista paranemista! (ja onnee pudotuksesta!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan vähän heikko tapa pudottaa painoa, mutta ne tulee kyllä takas kunhan saan taas syötyä jotain :)
   Kiitos :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D